Hozzászólások
One Piece manga
dungeonlord
Ha őszinte akarok lenni,akkor mostani csapat és szövetség oldja meg ezt a problémát.Miért?Nos, mint tudjuk,hogy Pekoms és Pudding segítségével sikerült megközelíteni a Totland szigetet.Ha ők nem lennének,akkor nem értek volna időben teapartihoz.Mert a ellenőrző pontok,csapdák stbstb nehéz megközelíti a szigetet.
Ha most ide jönne valaki,akkor Pekoms és Pudding szerepének nem sok értelme volt és a másik pedig elég könnyű lenne 1 Yonko birodalmat megközelíteni.
Majd Ceaser vagy Sanji faterja megoldja a problémát. Esetleg még Begénak van valami ötlete.
A legnagyobb probléma még mindig Brulee,mert hála a tükörvilágnak esélytelen a menekülésre. 1másodperc alatt ott lehet az egész csapat.
 
abel08
Avaren írta:

Miért akarja mindenki holtan látni Shanks-ot ? :(


Félre ne érts, imádom Shanksot, nagyon örülnék ha nem lenne semmi baja. De szerintem Oda meg fogja húzni ezt a lépést. Olvastam, hogy Shanksnak lehet egy gyerek Makimo (nem tudom hogy írják)-tól. Személy szerint nekem az tetszene, ha Feketeszakáll ki akarná végezni Shanksot, már legyőzte az egész csapatát, aztán megjelenik Luffy és az lesz a Kalózkirályi címért vívott küzdelem. Onnantól meg már szabad az út Raftelig, mert van egy olyan érzésem, hogy ott lesz az utolso Poneglyph.
 
DelcoRemy
Bocs hogy eltérek az aktuális témától, de miért mondogatja annyi mindenki hogy Aokiji Feketeszakállhoz csatlakozna?
Nem ért egyet Akainu nézeteivel, sem a módszereivel, éppen ezért állt ki ellene, de hogy Feketeszakállhoz csatlakozzon, ez számomra elképzelhetetlen. Előbb csatlakozik a forradalmárokhoz vagy esetleg Marcoékhoz vagy marad egyedül, semmint Ő hozzá csatlakozzon. A nézeteik, az elveik, a személyiségük, annyira különböznek, hogy számomra elképzelhetetlen.
 
abel08
A Dressrosa arc után mondja Akainu. Igaz még csak feltételezés, de szerintem így lesz. Biztos van valami indoka.. :)
 
bakod
Elég nagy Pálfordulás lenne.. Nem elképzelhetetlen, valami hátsó szándék biztos lesz benne ha Feketeszakállhoz csatlakozik Aokiji.

Shanks-ot lehet hogy elverik, de nehogy már meghaljon... Az kicsit rossz szájízt hagyna maga után. Amúgy is egy Luffy-Shanks meccset szívesen megnéznék :D
 
AFR
Aokiji már csatlakozott is Feketeszakállhoz nem? Mintha azt mondta volna Sakazuki.
Biztos valami hátsószándéka van.
 
Germa66
Azt mondta hogy kapcsolatban vannak nem azt hogy a tagja.
 
dungeonlord
jasek89 írta:

Láttátok a mai részt? Kicsit más Luffy vs Cracker harca, mert az anime-ban Luffy legyőzte volna Crackert ha tovább bírta volna a G4 formot, ilyenre nem emlékszem a mangában, ott már az elején ott volt Nami.

Ezt inkább ide írom,mert az animében spoileres lenne.XD
Mangában nem volt benne, de itt mondja Cracker http://naruto-kun...iece/842/4jelenti fogja Anyucinak az árulást.Az animáben most fog jönni Nami és a lélecskék,ahol Luffynak segítenek talpra állítani.
2új rész ütös lett^^
 
jasek89
Igen, de arra részre, h egy utolsó ütéssel végzett volna Crackerrel, de lejárt a G4 forma erre nem emlékszem h a mangában benne lett volna, de javítsatok ki, ha mégis benne volt.... lusta vok már ilyen későn utánanézni.... :D

Így egy kicsit más a helyzet, mert akkor Luffy már képes legyőzni egyedül is Crackert, csak fejleszteni kell a G4 form idejét.
 
bakod
Itt is látszik hogy azért ez Luffynak baromi jó edzés és fejlődési lehetőség volt. az összes Gearben hasonló volt a helyzet ma meg már simán vált bármelyikbe - G4 egyelőre új ezért azt most tanulja, tökéletesíti. De egyetértek az animében nagyon szépen megrajzolták.

Igen G4et fejleszteni kell hogy Cracker szintű ellenfelet legyőzzön egyedül... de ez most kb elég edzés volt ahhoz. Most persze már teljesen ki van fulladva annyit harcolt meg futott.
 
jasek89
Nekem most kellemes csalódás volt ilyen szempontból az anime, sokkal részletesebben kidolgozták a Cracker elleni harcot. Fontosak az ilyen pillanatok, mert pl megtudtuk h Luffy jelenlegi G4 formja felülmúlja a yonkou parancsnokok szintjét is. Ha tökéletesen elsajátítja ezt a formát, akkor bizony már most fejfájást fog okozni még a yonkouk-nak is. Kíváncsi leszek, hogy fogják feldolgozni a Big Mom elleni csapást G4 formban.
 
Jon
Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem láttam még animében a harcot, de a mangából egyértelműen úgy tűnt, hogy a G4 sem volt önmagában elég. Egy katonát, kettőt, hármat, sokat felaprított vele, de Cracker csinál még egyszer annyit, vagy még többet, és kész. Semmi olyasmiről nem volt szó, hogy akár el tudta volna találni Crackert. Ha úgy oldották meg, hogy kifulladt, mint Doffy ellen, azt meg elég gyenge és hiteltelen megoldásnak tartom, pont az volt az extra a mangában, hogy mennyi ideig bírt harcolni (nyilván nem végig G4-ben, de akkor is). Az mutatta a fejlődését.
De szerintem ez itt off, inkább az egyébben kéne megbeszélni.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
jasek89
Előbb nézd meg az animet Jon, az anime-ban Luffynak volt egy mindent elsöprő ütése, amivel végül Cracket nem találta el mert lejárt a G4 form ideje. Cracker ijedt arcáról leolvasható volt, hogyha eltalálja akkor bizony végett vett volna a harcnak. Ilyen a mangában nem volt, ezért néztem nagyot... :D
 
Excalibure
Egyet kell értenem jasek89-el. Luffy egyik ütése tényleg eltalálta volna crackert ráadásul egy mindent elsöprő ütés volt.Ha az betalál elég komoly sérülést tudott volna okozni.Cracker szerencséjére épp akkor fogyott ki a szufla Luffyból. Ami azonban mindenképp pozitívum, hogy Luffy Gear 4ja sokkal tovább bírta elsőre mint Doffy ellen és egy-két komolyabb technikát is többször felvonultatott vele.
 
Paidion
Az az ütés egy King Kong Gun volt, és szerintem is megnyerte volna Luffy a csatát már ott, ha az betalál. Egy seregnyi kekszkatonát egy pillanat alatt kiütött vele, és ez logikus is, hiszen ha megnézzük a Doffy elleni KKG erejét, akkor nincs semmi meglepő azon, hogy ennyi kekszkatonát kiüt vele és még Cracker is valószínűleg fekszik, ha nem fárad ki Luffy.

Nekem a manga során eszembe sem jutott a KKG, hogy ezzel ennyi kekszkatonán át is elérheti Crackert (Mingonál egy fél várost kettészelt vele, óriási pusztító ereje van és nagyon gyors is) , csak ezzel az a problémám, hogy filler jelenet volt, másrészt meg amit Jon is mond.

Ez alapján már nem lehet azt mondani, hogy Luffy csak Nami segítségével győzhetne, csak hát valójában meg ez történt a mangában, szóval most mindenki döntse el, hogy mi az igaz. Köszönet a készítőknek. :D
 
Ugrás a fórumra: