Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

104. fejezet
A 11. összecsapás kezdetekor Loki létrehozott egy másolatot saját magából a fekete ködben, majd szépen elrejtőzött. A másolat megkapta a sokszorosító gyűrűjét, illetve Loki még nem fedett fel 3 további képességet, amivel rendelkezik. Az első egy ugyanolyan erősségű másolat létrehozása, mint saját maga. A második a saját, és a másolatok tudatának valamint látóterének megosztása, összekapcsolása. A harmadik pedig a másolatok átváltoztatása egy "kapuvá", amelyen keresztül megjelenhet a helyükön. Azonban Simo ereje messze meghaladta a várakozásait. Mivel a gyűrűje nélkül 4 másolatra van korlátozva, ezért ezzel a korláttal kell kockára tennie az életét a győzelem érdekében.
A látszat alapján az igazi Loki a súlyos vagy halálos sebet kapó Herkules másolatban rejtőzködik, várva az alkalomra, hogy lecsaphasson az óvatlan Simóra. Ez idő alatt Simónak egy újabb Loki és Thor másolattal kell megbirkóznia. Agyaltam a matekon, de amennyiben a 4 másolatba nem tartozik bele a fejlövést kapó Loki másolat, akkor kell lennie egy még nem látott, negyedik másolatnak is valahol. Ha beletartozik, akkor az az elképzelésem támadt, hogy majd Simo kutyája fog ugatni, hogy a földön lévő Herkules másolat próbálkozik valamivel.
Az ütközet akár a következő fejezetben is lezárulhat. Aránylag rövid, de mégis a jobb harcokat idézi eddig szerintem.
Kamigami no Apocalypse 13. fejezet
Eddig ez lesz számomra a spin-off legjobb harca, viszont továbbra is óriási kár az elpazarolt felvezetésért. Egy tök jó adok-kapok lehetne ez Indra és Suzaku között, de a szánalmas és felesleges rajtaütés-kísérlet lehúzza az egészet. Pedig Suzaku nem mondott marhaságokat arról, hogy fejlődni kell a harcok során, csupán a terveikkel ez teljes ellentmondásban van.
Ha Suzaku behúzza a harcot a tüskepáncélos Szent Kincsével, akkor Kína szépen előretör a spin-offban. Már-már megágyazna Nezha vereségének, mert azt kötve hinném, hogy zsinórban 3 kínai győzelem születne. Főleg úgy, hogy az írek, kelták is vélhetőleg tolva vannak vagy lesznek.
----------
Ha vannak még olyanok, akiket érdekel az anime, a 3. évad fel fogja dolgozni a mangát a 9. összecsapásig. Egy kiszivárgott előzetesben feltűnt CGI Tesla, amire meg kellett pattintanom egy sört. Pedig már rég nincsenek elvárásaim.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)