hmm ez igen. Bevalóm vannak bennem kérdőjelek. A fejezet megannyi trükközéssel és magyarázattal zajlott de valahogy nekem mégse kerek az a kör... Lehet hogy én akarom belelátni de valahogy nekem van hiányérzetem. Túl gyorsan véget ért ez az összecsapás igaz ogaz tartalomban nagyon gazdag volt tehát ha ennyi volt azt kész jöhet a 12 összecsapás oké. így is nagyon elégedet vagyok ezzel a 11-es küzdelemmel és nem izgat hogy végül Simo lett a győztes.
Ami még kérdőjel számomra.
1. Simo átlátott Loki trükjén és a földön fekvő Lokit vette újra célba nem törödött a másik oldalról rárontó Loki másolattal gondolván hogy az az eredeti és a Thor másolattal. Szemmel láthatólag ott Loki nagyon meglepödött és szorult helyzetbe került és ekkor csapott le a magasból egy harmadik Loki mint aki gyorsan közbeakart avatkozni hogy nehogy a földön fekvó Loki kapjon még egy lövést. Az égi Loki kapot a kobakjába egy pirospontot és kész... nost úgy néz ki a harmadik Loki volt az eredeti Loki. De akkor miért leplezte le magát csak azért hogy a földön fekvő állítolagos másolat Lokiról elterelje a figyelmet ? igaz vele akarta hátulról lefejezni de szemmel láthatolaga földön fekvős Loki úgyan ugy maradt vízszintes amikor az égből támadó Loki ígyekezett bevinni a támadását, ott lett volna neki jó lehetőség.
2. Loki a megtévesztés és alakváltás mestere a csinytevés istene. Oké hogy a fejezet végén meghalt olyan formába ahogy azt már többször is láthattuk a vesztes félnél azonban Loki ezt már jopárszor látta és mégha kevés esély is van rá de az alakváltozó képességével nem tudná ezt leutánozni és eljátszani a saját halálát ? igaz egy ilyen szintű eljátszáshoz igen komoly mennyiségü erőt kellene felhasználnia ha persze ez lehetséges.
3. Nekem valahogy indokolatlanul is tul hamar vége lett az összecsapásnak. Tartalomban azt elismerem hogy nagyon gazdag volt azonban mennyiségileg 1-2 fejezet elkellene még pláne az Okitás rövid összecsapása után

. Bár igaz az Apollo vs Leonidasz sem volt egy hosszú történet...
4. Loki eszes és nem lett volna logikusabb ha nem megölné az ellenfelét hanem elérné hogy az saját magával végezzen? Simo Völundjánaka képessége kb olyan hogy Lokinak csak csalikat kell dobálnia és folyamatosan rejtözködni, és az ellenfele szép lassan megölné magát. Bár igaz itt akkor egy több frontos tervvet kéne felépítenie amely lehetővé teszi hogy a másolatok újabb és újabb csalikat csinálnának. De Lokiból ez még kinézhető is lett volna vagy kinézhető.
5. Simo jó a karakter minden de nekem valahogy szegényesnek érződik. Hiányolom hogy lássuk az arcát, a fejezet végefele többet láttunk belőlle de hiányolom a sebeket és a trükköket és nem érem be annyival hogy mint Susanoo elsimeri az ellenfelét hogy mennyire erősebb anál mint amire számított... nemár.
6. Ha Loki tényleg valósan meghalt akkor ezekszerint nem csak az arénára terjed ki a Ragnarögön elhulott repedéses halál hanem mindenkire. ergő lesz itt még nagyon komoly tömegmészárlás szerintem mint istenek mint emberek oldalán. azonban a lény amit Belzebub hozott létre a burok szökevény amivel végül Adamas végzet egy kézzel miért nem repedéses modon halt meg vagy tünt el? Illetve ha Simo nem kap időbe elátást akkor független atól hogy győzött elhalálozhat és kampo ? elvégre valjuk be mire beviszik hogy kezeljék a belső sérüléseiből kiindulva böven elég hogy meghaljon.
7. Loki amikor létrehozta a Thor és Loki másolatot a föld alat áramoltatta a fekete másolatos energiáját hogy azok legyenek a csalik amig hátulsól lefejezi Simo-t.... Most komolyan ha ez így müködik nála hogy ekkora távra is képes másolatot előálítani... nem lehett volna pl Simo-tól mondjuk egy 40-50 cm-re megidézni őket ? azt Loki Win lett volna. Most komoylan egy ilyen aproságon bukott meg azon a pár méteren?
Összeségébe én még megvárnám hogy a 12 összecsapás elinduljon mielődt végleg keresztet vetek Lokira hogy ennyi volt. Nem lepödnék meg ha lenne egy újabb Lokis csavar a történetbe, igaz nagyon is tetszene független attól hogy már Simo ki lett hírdetve győztesnek. Bár azt elismerem hogy azzal hogy Simo összeesett a fejezet végén és elájult nem az újabb csavar fordulatával kecsektetett...
Abban az esetben ha ténylegesen vége Loki karakterének és tényleg a valós Loki halt meg. Igaz Lokival lehett volna még a szálat tetézni akár a fent leírt teóriámból is kiindulva és lehett volna még drámát belevinni az egész történésbe de annak fényébe hogy ennyire jól összerakot összecsapást ládhadtunk ezt a Lokis lezárásra is csak tapsolni tudok és Simo győzelméhez is hasonló képpen csak tapsolni tudok. Nem tökéletes lehett volna ezt még fokozni csürni csavarni de az eddigi összecsapásokhoz képest nagyon komolyan veri az eddigieket. nagyon régen láttam hasonló szintű összecsapást. Valjuk be nem egy Okita vs Susanno összecsapást láttunk.
Kedves Olvasó te mit gondolsz lesz még itt csavar? illetve ha pár kérdésemre tudsz válaszolni amit nem igazán értek az összecsapás vagy a stratégia terén azt hálás szivel köszönöm.