Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

199-201. fejezet
Egy újabb harci torna, ami nem fejeződött be szokványos módon. Pedig megnéztem volna a baráti párbajokat. Bár abból meg erősorrend állítgatás lett volna. 
A Diodra-szál úgy érződött számomra, hogy eléggé "útban volt", ezért mondhatni tetőpont nélkül így lett lezárva. Már ha le lett zárva. Látszólag van egyfajta elfogadás Diodra részéről, de a mágiáját továbbra is veszélyesnek tartom. Ironside megjövendölt halálánál elképzelhető, hogy ellopja a mágiáját, és lesz még egy kör bosszú. Ugyanakkor a célpont könnyen Arthur királyra változhat Percival helyett.
A Goliath dizájnja nagyon tetszik, és maga a sztori körülötte is érdekfeszítő. Lancelot testesíti meg a háborút, így könnyen lehet, hogy ő a "háború Istene". Amúgy is feltehetőleg át fog pártolni Camelothoz, ha még át nem pártolt. De előtte még alaposan "megritkította a gazt.
Látványosan indult a nagy csihi-puhi Beltreipe hasításával, de az élményből sokat elvesz, hogy a Veszedelmek sérülései úgyis begyógyulnak, a Lovagok pedig nem kaphatnak be halálos sérülést. A Taizai-ban sokáig Ban és Diane volt a bokszzsák, itt úgy tűnik Gowther kapta ezt a megtisztelő feladatot. Ironside és Pellegarde remélem villant valami újat, és nem a szájkarate kerül előtérbe...
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)