Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

Nem feledkeztem meg róla, csupán engem is elkapott a légúti megbetegedések időszaka, így pihentem egy kicsit.
A szenilis öregember átokhasználó jól tolta a szekeret, és egyben ijesztő is volt. Ötletem sincs, hogy Maru miféle képességgel rendelkezik, de rendkívül sokrétűvel, annyi biztos.
Egyértelmű bizonyíték nincs rá, hogy a kapucnis alak, akitől a tata rettegett az Yuuji volt, de kétlem, hogy rejtve lenne az illető, ha ne lenne fontos, és az olvasó ne találkozott volna vele már korábban...
Ellenben Mahito egyértelműen kivehető volt a legutóbbi fejezetben. Let's go! 
Adja magát a kérdés, hogy Tsurugi mégis miként álmodhatott Mahitóval? Az átkok idővel újjászületnek, de mi a kapcsolat? Vannak elméletek arról, hogy Maru és Cross valójában egy újjászületett Yuuji és Sukuna, vagy legalább az egyikük, Mahito pedig lehetséges, hogy az újjászületett Yuuji-t keresi. Azzal, hogy Cross átvette Maru helyét, Mahito csalódott megjegyzése utalhatott Crossra, és akkor Maru még lehet az újjászületett Yuuji. De sok itt még a kérdőjel.
Nem túl jó előjel, hogy az új "erőgép", akitől Cross várja a csodát, és Sukunához volt hasonlítva a Dabura névre hallgat. A Dragon Ball megkoptatta a nevet. 
Vannak kétségeim afelől, hogy Yuukának fél éve van már csak hátra. Ott van még Yuuta gyűrűje, Cross és Maru is meggyógyíthatja valami idegen orvoslással, illetve ha Mahito visszatérne, akkor a Tétlen Torzítás akár jó céllal is felhasználható lenne Yuukán, de gyaníthatóan nem lenne ingyen...
Dióhéjban Cross háborúzna és elutasítja a Talk no Jutsu kísérleteket Yuukától, de apróbb jeleit is mutatja, hogy be fogja adni a derekát. Nincs idő a korlátozott szérializáció miatt egy komolyabb háborúra, hacsak a népszerűség felül nem írja a terveket.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)