The JOJOLands 32. fejezet
Az elnök most nem tudna olyan észrevétlenül tevékenykedni, mint ahogy Valentine tette. Akárhova betenné a lábát, kamerák kereszttüzébe kerülne. Természetesen ezt is ki lehetne játszani, de azt én sem hiszem alapból, hogy ismét megkapjuk a főgonosz elnököt. Ettől még igencsak érdekfeszítő, hogy bele próbálnak szólni a buliba.
Key West utolsónak hitt szavai arról szóltak, hogy nem fogják Jodióék élve elhagyni a hajót. Dragona rá is kontrázott, hogy ő sem, ennek ellenére túlélte volna? Furcsa nekem az az utolsó panel. A sérülései eltűntek, bár igaz, hogy csak távolról látjuk, így nem túl részletgazdag az ábrázolása. Lulu esetében már korábban megkérdőjeleztem, hogy ugyan miért segítene a csapatnak, Key West esetében pedig ezt még jobban furcsállnám. Főleg Laem Chabang feltételezett halála miatt.
Ha már Lulu, az ő családi szála is nyitva áll még. Howlernek szerintem kellenének használható emberek, így nem bánnám, ha valahogy Lulu kimentése lenne a prioritása az új lávakő létrehozása mellett.
Innentől aztán rendesen be fognak indulni az események. :3

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)

A másik lehetőség pedig, hogy kapunk egy antagonista, elnököt ismét, akinek tervei vannak Howler földjével.