Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

Kellett nekem említenem a Mahitós panelt...
Mocskosul csalódott vagyok. Nagyon úgy néz ki, hogy a franchise lezárásra kerül mindenestül.
Arra mutatnak a jelek, hogy Mahitót és a Tétlen Torzítást ismét országos vagy épp globális szintén tervezik használni, ami Maru bullshit harmonizációs technikájával, meg valamiért Yuuta átokerejével(?) összhangban létrehozhat egy olyan világot, ahol nem születnek többé átkok,mert korlátozva lenne az emberek átokerő kibocsátása. És akkor az emberek és az űrlények békében együtt élhetnének, mert nem kellene átkokat sem irtani.
Addig oké, hogy Tsurugi inkább veszített a barátjának a megölése helyett. Az szintén rendben van, hogy Dabura kiterjesztette a Birodalmát. Innen viszont ugrunk a Yuuji-Maru találkozóra, ami valahogyan az élet és halál közti átmeneti világba vezet, ahol Mahito várja Yuuji halálát. És persze ezzel pofára esett. Nem lesz itt visszavágó vagy bármi hasonló. Ez annyira egy kényelmes, olcsó húzás, hogy az valami hihetetlen.
Még kivárom, hogy mi lesz ténylegesen a vége a dolgoknak, de nem számítok semmi jóra. Ez ilyen "csettintésre, varázsütésre megoldom a központi problémákat" típusú befejezést sejtet.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)