Köszönöm a munkátokat!
Remekül induló történet, borzalmas rajzolás. Nagyjából ez jellemezhetné ezt a művet eleddig a második fejezetig.
Ennyire hullámzó minőségű rajzolást nem is tudom hol láttam utoljára. Két egymást követő képkockán képtelen ugyanúgy lerajzolni egy arcot, és nem egyszerűen pár apróságot, hanem szemet, arcélt, orrokat! A testek, a vállak szögei, mozgása, zéró. Amikor gyűjti a kezébe az elektromosságot(! Thor-elektromosságot...de ez még hagyján), azok az ujjak még az én nulla (és tényleg 0) rajztudásommal is jobban sikerültek volna...! Csóri ember hol kancsal, hol szögletes állú, hogy hol nagyorrú, hol egyiksem.
Az óriások kicsit mintha AoT koppintások lennének, kinézetre, mozgásra és viselkedésre egyaránt, pedig igazán elvárható lehetett volna a skandináv mitológiai istenek legnagyobb ellenségeitől, hogy több értelemmel, magasztosabb külsővel (mint ahogy pl a Marvel filmekből láthattuk) ábrázolják őket, de nem.
Tényleg, az alapkoncepció, a borítókép, a karakterek, mind-mind egyediek (hellyel-közzel), ami valóban behúzna, lekötne, imádná az ember, ha nem ilyen alacsony minőségű rajzolása volna.
És ahhoz képest, hogy havi kiadású mangáról beszélünk még inkább elszomorító tény ez. Nem szeretek mangákat összehasonlítani, nem is nagyon olvasom őket, de azért egy Übel Blatt, vagy egy Claymore közelébe sem érhet. Először azt hittem, hogy ez valami raw, vagy egy sketch, de neeeeeem….!
Nagyon remélem, hogy a későbbi fejezetekben javul a minőség, mert bármennyire is tetszik a történet, egy rossz képi megvalósítás hamar kedvét szegi az embernek a folytatáshoz. Legalábbis az enyémet.