Csinálhatnának egy movie-t vegeta-ról és csak róla szólna minden meg az apjáról stb ott legalább ő lenne. A fő szereplő és igy a vegeta rajongói kicsit le nyugodnának nem lenne rossz ötlet.

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Goku77 írta:
Csinálhatnának egy movie-t vegeta-ról és csak róla szólna minden meg az apjáról stb ott legalább ő lenne. A fő szereplő és igy a vegeta rajongói kicsit le nyugodnánaknem lenne rossz ötlet.
Nem értek egyet azzal, hogy csak Gokuról szól és mindig ő menti meg a világot....
A Sima Dragon Ball, a Z, a GT, az összes movie és eddig a super 44 része is 90%-ban Gokuról szólt. Ha összedjauk sztem több mint 400 rész. Ami rendben is volt. Ellőttek minden ötletet, hogy őt hozzák ki győztesnek.
De emlékezzünk vissza, milyen jó volt mikor pl Gohan legyőzte Cell-t, az is tök fasza volt. És nem Goku győzte le, mégis élveztük... Vagy mikor Vegita legyőzte a dagadt robotot...
Ezekhez képest is, jelenleg Vegitát nagyon legyengítették, lehúzták, kispadra ültették.
De amúgy lehet, hogy ezek csak ilyen átmeneti történések, aztán majd lesz még középpontban.
Hááát az új részben a gyerekeket hamar lerendezték. Azt hittem legalább minimális erőkifejtést igényel Vegita sima alakjának az ssj3 de ez van. Nagyon a közönség igényeire játszanak a készítők mert pontot akarnak tenni a Goku vs. Vegeta kérdésre úgy hogy mehetnek halálig. Kíváncsi vagyok én is.
Feltételezek valamit, tehát nem írom spoilerbe.
Mivel más lehetőség nincs arra,hogy Vegita életben maradjon, Gokunak le kell győznie a masszát! Nyilván le is fogja, mert az nonszensz lenne, hogy Vegita meghaljon, pláne a Zuno-torna előtt!
Na, de: Ha Goku legyőzi a masszát, azzal rendesen megturbózza Vegitát,mert ha a valódi teste nem is, de az ereje harcolt és azt akkor megnövelten kell visszakapja... Vagy majd utána növekszik meg, ki tudja...
Vagy lehet azt tudni, hogy mekkora az erőkülönbség köztük SSJB-ban?
Goku most kissé elhúzhatott a Hit elleni harc miatt, de itt viszont olyan erővel kell harcolnia, hogy ha nem nyírja ki azt a taknyot, akkor az egész univerzumnak annyi, márpedig ez jelentős zenkai lesz Vegita-nak.
De az sem biztos még, hogy a harc utáni erejét kapja vissza. Lehetséges, hogy visszaáll az absorvation előtti állapot....
Én azért kíváncsi vagyok, mi lesz utána.
Ugrás a fórumra: |