Razen  tévedés 
Írtam már korábban de a remete(sage) módhoz használt chakra az más. Ott a saját chakráját is keveri a természeti energiával.  És az a kapcsolat a klón meg az igazi test között
De egy klónt nem lehet lepecsételni mint mondjuk pl. Orichimaru átokpecsét.  Arra nem számított senki, hogy Kawaki tud majd ninjutsut használni.
Mit történik most? Naruto kimerült teljesen tehát egy ideig nem tud felkelni. --Kurama offline--
Sasuke bekapott egy súlyos sérülést és Rinnegan vagy nélküle? Igazából mindegy mert mostanában sehogy nem mutatkozott erősnek. Amilyen szinten van ő nagyon gáz, hogy Borutotól bekapott igy egy támadást. 
Szóval egyértelmű, hogy Boruto meg Kawaki fog egy párbajt lenyomni.
Teljesen hasonló módon mint Naruto meg Sasuke...
Sőt teljesen eltudom képzelni, hogy Kawaki elfogadja a karmát, hogy legyőzze Borutot. 
Összeségében elmondhatom, hogy nem tetszenek jelenleg a dolgok.
Szerkesztette: Jaeger - 2021.01.13. 21:59

Naruto igy biztosan nem fog meghalni ez igy nem elég drámai.  Azt eltudom képzelni, hogy komába esik (igy írják ki egy időre a storyból) vagy szundít egy jót, de ez még nem a halál. Amugy lehet nekem rossz az angolom, de nem arról beszéltek, hogy Kawakiban is ott van a Karma mint Borutoban? Hogy 80%-ban átmentek hozzá az adatok és előbb vagy utóbb felébred majd ez a dolog mint Momoshiki Borutoban? Meg arról is volt utalás, hogy Borutonak van talán speciális regenerációs képessége szóval lehet majd ő foltozza be Sasuke szemét.  De én már régen nem értem ezt a nerf dolgot. Naruto volt aki papírmunkázott nem harcolt mégis erősebb mint Sasuke. Pedig az utóbbi elvileg végig kémkedett meg harcolt az évek alatt. Szóval egyáltalán nem értem, hogy mitől van Sasukének pl. állandóan chakra gondja. Most annyi idős lehet mint Madara talán szóval Borutot is nagyon szépen lekellett volna tudnia szerelnie.
 Naruto igy biztosan nem fog meghalni ez igy nem elég drámai.  Azt eltudom képzelni, hogy komába esik (igy írják ki egy időre a storyból) vagy szundít egy jót, de ez még nem a halál. Amugy lehet nekem rossz az angolom, de nem arról beszéltek, hogy Kawakiban is ott van a Karma mint Borutoban? Hogy 80%-ban átmentek hozzá az adatok és előbb vagy utóbb felébred majd ez a dolog mint Momoshiki Borutoban? Meg arról is volt utalás, hogy Borutonak van talán speciális regenerációs képessége szóval lehet majd ő foltozza be Sasuke szemét.  De én már régen nem értem ezt a nerf dolgot. Naruto volt aki papírmunkázott nem harcolt mégis erősebb mint Sasuke. Pedig az utóbbi elvileg végig kémkedett meg harcolt az évek alatt. Szóval egyáltalán nem értem, hogy mitől van Sasukének pl. állandóan chakra gondja. Most annyi idős lehet mint Madara talán szóval Borutot is nagyon szépen lekellett volna tudnia szerelnie.