Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Snowball Earth anime
Predix hidd el, ez nem ellened és nem ellenetek szól. Aki kért, kapott is jogosultságot, mint ahogy most te is megkaptad.
Valahogy muszáj kiszűrni a tolvajokat, mert ha nem akadnak le rólunk, inkább nem publikálok semmit, de nem hajtom más malmára a vizet. Eddig ez az egyetlen, hosszabb ideje is működő megoldás.
sessfun
1) Nincs szó kollektív büntetésről. Aki kért jogosultságot, az mind megkapta. Az, hogy egyesek még arra se veszik a fáradságot, nem az én hibám.
2) Egy régebbi kommented alapján úgy látom, te nem is magyar felirattal nézed, ez esetben nem értem, honnan ered a fájdalom.
3) Induljunk ki abból, hogy én semmiképp nem szeretném, hogy máshol elérhető legyen a munkám. Ebből nem tudok engedni. A saját látogatóinknak készítem, nem annak, aki a világát se tudja. Gondolom, megengeded, hogy rendelkezzek ilyesformában a hobbim felett.
De tudod mit, lásd kivel van dolgod: megengedem, hogy most az egyszer te döntsd el, melyik lépést válasszam.
Az (A) út: marad korlátozva és aki veszi a fáradságot kinyitni a száját, az kap jogosultságot.
A (B) út: amiből egy részt is lelopnak a jövőben, azt a projektet dobom.
Várom a válaszod.
Sziasztok! Esetleg kaphatok jogosultságot a megtekintéshez? Egyszer már kértem, persze lehet, hogy elrontok valamit de azóta sem látom a megtekintés lehetőségét. 
Egyesítve 2026.06.21 16:36:11:
Á de bocsánat én voltam a béna, már látom.
| Ugrás a fórumra: |