Stein esetében az volt a baj hogy keresték a bajt és nem kértek rá engedélyt. Nem az volt hogy látták hogy valaki bajban van és megküzdöttek Stein-el hogy megmentsék hanem keresték Stein-t és a harcot.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
De ott sem az volt a lényeg AFR. Egy profi se adott volna engedélyt arra, hogy harcoljanak a hős gyilkos ellen. Mi lett volna ott a helyes eljárás?
Midoriya odamegy és gyorsan elviszi az egyik embert biztonságos helyre meg utána a másikat. De azzal már törvényt sértett, hogy behúzott egyett kezdésnek Stain-nek. De hadjuk is ezt a témát nem ér ennyit
Következő részek viszont érdekesebbek lesznek animében. Vajon hány UA diáknak fog sikerülne ha már csak 70 hely van hátra. Bár Midoriya a sebbeségével akár közel is kerülhetne valakihez és akkor eltalálhatná a célpontot, vagy egy one for all-al felgyorsított labda se lenne rossz.
A heti rész ismét nem volt rossz Nagyon bírtam a másik iskolában lévő csaj karakterét.
Dekuék éppen most támadtak be egy csapatot ha ott nyernek akkor nem lehet gond nekik sem. Viszont ez még csak az első kör aki itt továbbjut az még nem tette le a vizsgát. A rész végéről mit gondoltok? Tényleg ők ketten a vezér egyéniségek?
jó kis rész volt, és ami különösen tetszett az a képességeik tudatos (=taktikus) használata volt. Nem hiába mondtam hogy az 1A osztálynak a valódi tapasztalata iszonyat nagy előny tud lenni. Bár az eddigi 5 ember a 20ból kicsit számomra is kevés, főleg mivel a cím 1A volt.. Bár az Aizawa sensei rész végi megállapítására utalt inkább.
Szerintem pont hogy Deku és Bakugo csapata tuti tovább jut (meglepődnék ha mégsem, kis esély mindig van rá). Főleg Aizawa dícsérete után... azse elképzelhetetlen hogy mind a 20an tovább mennének a tapasztalataik, illetve a húzó érzés miatt amit Deku és Bakugo jelent a többieknek.
Deku tuti húzóember... ha belegondolunk az 1A nagyobbik fele őt akarja utolérni, hogy olyanok legyenek mint ő. Még Bakugo is (be nem vallja de azért láttuk amit láttunk ). A megmaradt hányad pl Kirishima is Bakugora is felnéz legalább annyira mint dekura szóval ja igaza lehet a senseinek.
Egy szó mint 100, a kövi részben a többieknek is sietniük kell (gondolom a Száguldás cím is erre utalás), hogy legyen erre esélyük. alig várom már a kövi hetet
Szerintem a maga a vizsgát Deku, Bakugou, Todoroki, Iilda biztos sikerrel fogja zárni de ezt a kört nem tudom. Keveset tudnék mondani aki szerintem megbukna.
Igen szerintem ők ketten olyanok akiket a többiek követnek de lehet még ők se értik miért. Todoroki is ilyen lenne ha nem vonulna mindig félre egyedül. Iilda is jó vezér lenne na meg Momo fejlődik szépen ebbe az irányba.
A száguldás lehet Iilda-ra utal.
Amugy elég fura, hogy Todoroki is solozott. Mivel azt gondolná az ember a Deku-val töltött idő után jobban hinne a csapatmunkában.
Amugy én azt mondom ez a 5%-os One for All talán túl erős is. Inkább lenne egy 10%, mert láttuk Stain ellen is, hogy elég gyors volt Midoriya. 1A-ból a leggyorsabb ember már most is mivel agilisebb mint Iilda. Vagy az benne az egyensúly, hogy gyorsnak gyors, de az ütései még ugye elég gyengék? Bár most ha valaki bekapna egy shoot style lövést a hero ruha használatával szerintem már megérezné.
Gyorsnak tényleg gyors, de már két élő példát is láttunk hogy Stain is megmondta hogy gyors de nem elég erős viszont jók a gondolatai, Muscular vagy ki szintén megmondta hogy jól mozog és gyors ezért veszélyes de nincs olyan nagy ereje mint neki. Szóval full cowl elég jól muzsikál ilyen szempontból, viszont még sok izmot kell magára pakolnia hogy legyen benne erő . Viszont az tény hogy ő már most kitűnik a többiek közül és szerintem mint félprofi simán megállná a helyét csak úgy érzem, lehet saját tapasztalatból beszélek de eddig szinte minden bejött neki és most lehet nem fog elvégre az élet szar
, de remélem én tévedek.
Alapból amugy elég szar volt Dekunak az élete ha belegondoltok.
Elvesztette az apját vagy lelépett? Az anyja pedig miután megtudta, hogy nincs esélye hősnek lenni nem támogatta tovább hanem ő is összeomlott. Aztán az iskolában szinte végig piszkálta Bakugo meg nagyjából mindenki kinevette. Ahhoz képest ami most van vele 180 fokos fordulat. Bár most is elég nehéz a one for all súlyát cipelnie és felelős döntéseket hoznia. Gondoljuk a Muscular elleni csatájára vagy ott volt Stain esete. A testét is addig terhelte mig tényleg konkrétan meghaladta a határait szóval én nem mondanám, hogy eddig minden bejött neki.
Azt hogy az iskolában mindenki kinevette az álma miatt nem is csodálom. Gondolj csak bele. Amíg nem találkozott AM-al addig semmit se tett az álmáért. Ha legalább edzett volna hogy erős legyen és hős lehessen. De nem semmit se tett. Ebből látszik hogy ő se hitte el és nem tudta komolyan venni magát. De egyébként igazad van.
Amúgy a mostani részhez meg annyit hogy nem bántam volna ha páran buknak.
AFR írta:
. Amíg nem találkozott AM-al addig semmit se tett az álmáért. Ha legalább edzett volna hogy erős legyen és hős lehessen. De nem semmit se tett. Ebből látszik hogy ő se hitte el és nem tudta komolyan venni magát. De egyébként igazad van.
Ugrás a fórumra: |