Én ha movieból hozok példát akkor az nem igaz mert nem canon, de egy játék történései simán elférnek itt? 
Amúgy meg a Cell saga alatt meg lett magyarázva a dimenzió cuccos.
Trunks visszajött a múltba, de nem azért, hogy megmentse a saját jövőjét (mert azt nem lehet) hanem, hogy létrehozzon egy olyan idősíkot, amiben Goku túléli. Meg persze, hogy ő is edzhessen.
Meg emlékezzetek vissza. Krillin meg Trunks szétlövöldözte a "múltban" Cell embrióját így létrehoztak még egy idősíkot, ahol nincs Cell egyáltalán.
De lehet én értettem félre...
A lényeg. Mai simán lehet egykorú Trunkssal, ha ugyanakkor változott gyerekké mint a mostani sztoriban, de egy idősíkban történik valami ami miatt létrejön ez a Black, és így pusztulásra van ítélve a jövő és Mai meg Trunks tökre romantikusan egymásra találnak 
Amúgy meg ha ez nem Goku, akkor megint kapunk egy Goku hasonmást
(Bardock (tudom tudom. Ő Goku apja és azért hasonlítanak), Turles (tudom tudom. Ő meg nem canon)).

) akkor sem maradsz ki semmiből ami számít.
Ugyan úgy, ha nem nézed meg a 13 filmet + a bog-fnf kombót és csak is a db-z-super-t, akkor is csak a non-canon tartalmat hagyod ki, ami úgy sem fog számítani a későbbiekben. Ezért mondom, hogy ha esetleg Toriyama behozza mondjuk Towát a superbe (ami nem hinném, hogy meg fog történni), akkor fog neki csinálni egy új történetet és nem lesz szükség bármi mást megnézni/játszani, ami nem az ő munkája.

Na de a lényeg: ahogy várható volt az utolsó pár másodpercben kaptunk pár képkockát. Azért viszont csalódott vagyok, hogy a previewben sem kaptunk sokkal többett. Minden esetre én örülök, hogy megtartották a kék hajat az animében is, én már eléggé megszoktam az elmúlt időben és szerintem sokkal jobban is néz ki mint a lila haj