Király lett a TWD évadnyitója. Az előző évad vége kissé csalódást keltő volt, hát most kárpótoltak minket. Negan nagy állat, az már biztos.
De zseniális a faszi. Szegény Abraham meg Glenn. Meg Ricket is sajnáltam kíváncsi vagyok ezek után, hogyan fog majd talpra állni, és újra harcba szállni.
Capac te meg nem tudom minek örülsz. Mi az, hogy "végre"? Ilyen egyoldalúan fikázódó, a "sokan szeretik tehát csak szar lehet" alaphangú "kritikát" bárki tud írni. Körülbelül ilyen az amikor 5-ösre oldják meg az általános iskolai újságíró szakkörben a "negatív kritika írása" házifeladatot. Szóval hagyjuk már... tudom, hogy itt sokan utálják a TWD-t, de attól, hogy beállsz te is bégetni a sorba, ráadásul, úgy, hogy még saját fikázást se írsz, csak linkeled másét, hát nem leszel nagyobb ember.
És mondom mindezt úgy, hogy olvastam már valóban jó negatív kritikát a TWD-rő, amivel nekem is sok mindenben egyet kell értenem, pedig szeretem a sorozatot. De itt csak azokat a hülyeségeket hajtogatják, amiket s01e01 óta hallgatunk azoktól, akiknek simán nem tetszett már a pilot se. De akkor meg a faszért nézik?