S Az ébredő erőre mondják, hogy az Egy új reményt kompizza. Ezt a csókot már eljátszották anno.
Boruto anime
Ettől még jó rész volt. Boruto-Naruto kapcsolat is rendeződni látszik amit igazán a film lökött meg még jobban.
De az látszik, hogy próbálják képezni a háborúra az embereket, persze Naruto ellen nem sok esélyük van Lassan amúgy már elérkezünk a filmhez, de előtte újra filler csak most Mitsukiról? Ami érdekesnek tűnik.
Jó kis rész volt a mai, jó volt látni ahogy Naruto edzi az átlagembereket a falu védelme érdekében. Szerencsére a főbb karakterek innentől a Kishi által tervezett cuccokban is lesznek, király. Az nekem most bejött ahogy Boruto-Sarada majdnem megismételték a történelmet azzal a "csókkal", váratlan volt de jó .
A kövi rész nem filler, megjelent pár éve egy one shot manga Mitsukirol, amit az NKWT le is fordított.
Egész jó kis rész volt az biztos! Megalakul a legendás 7 csapat! Bár felülmúlni az előzőt nem igen hiszem hogy lehetséges.
Bár az animálás valahogy nem igen tetszett nekem. Volt jó néhány jelenet ami tényleg rosszul lett megcsinálva.
Az egész egy jó kis idilli családi reggelivel indul. Milyen jó is ez, de csak menni kell mindenkinek dolgozni. Ááááá... Pedig úgy nézném még őket Főleg mi jó csinálnak Otthon Hinatáék főleg Himavari.
Ez hogy milyen jó az apja fia viszony meg érdekes hiszen most éppen hogy romlania kellene. Hiszen elvileg készülünk a filmre, bár addig még legalább fél vagy egy év van még.
Csapatválasztás biztos jó, de egyértelmű volt már az előző részből is ki kivel lesz. Szóval nem tudom ki mit is gondolt a gyerekek közül. Bár a 3 lány érdekes. Általában 2 fiú 1 lány felállás az átlagos.
A hülye csókjelenet kicsúfolása tényleg nem kellet ide! Legalább tényleg történt volna meg akkor még lenne értelme is, de így semmi. Kár volt beletenni.
Ez a felebezés is csak azért kellet hogy összerázódjon a csapat de értelme nem sok volt. De azért jó volt látni őket hogy is szoknak össze.
Mirait meg tényleg jó volt látni. Anyja szeme apja kései! Tökéletes. Őt is jól letalálták a készítők.
Narutó meg csak Narutó fel akarja készíteni az embereket egy háborúra, pláne béke időben amikor egyre egységesebbek a nemzetek is. De hát Narutó ellen meg jó hogy semmi esélyük.
De amúgy a mondatok a Naruó első fejezetéből csak nem maradhattak ki! Kezdésnek pont jó. Újrakezdés és ismétlésnek.
"nincs rövidebb út"
"mivel elismerlek titeket"
Jövő heti meg jó évzáró lesz. Mitsukis mangát dolgozza fel. Jó lesz látni.
Hát részemről teljesen meg lennék elégedve a sorozattal, ha a továbbiakban ezt a színvonalat hozná (és a grafika szerintem még mindig eléggé jó, bár most néhány helyen tényleg kicsit furi volt a grafika, nem azt mondom hogy rossz, csak más...) A csók jelenetnél én nagyon jót nevettem, szerintem jó volt hogy belerakták, mondjuk úgy hogy kihagyhatatlan XD A gyerekek kapcsolatát pedig szerintem különösen jól írták meg
Naruto pedig nagyon vagány, jó hogy beletették ezeket a részeket, nagyon tetszett
A boruto és naruto kapcsolatát pedig egy szóban úgy foglalnám össze hogy fura
Tetszett a rész. Voltak benne ügyes csavarok. Tudtuk nélkül lettek megpörgetve Borutoék.
Naruto iszonyatosan kegyetlenül brutális volt Egy álló helyben szétszedte a többieket.
De jó volt látni.
A Bijuu ereje nem hazudik.
Am egy kérdés. Mirai lány vagy fiú? Nem ez az első, hogy a sorozatban nem lehet megkülönböztetni, hiszen sem a hangjuk, sem pedig a kinézetük nem árulkodik arról, hogy a nemek közti háború melyik barikádja mögött harcolnak.
by. Hadházi Laci
Mirai lány! Őszintén én is igen sokszor voltam ezzel kérdésben mert igen fiús a kinézete. Tegyük hozzá a ruhája miatt. Hangját meg ne nézzük mert Narutót is meg Borutót is nő szinkronizálja. Igaz neki tényleg nőiesebb.
Ami nekem főbb bizonyíték az a Narutó utolsó részeiben való szereplése és az ottani ruházata.
Amúgy régen volt egy olyan mondása Mitsukinak hogy Narutó a legerősebb az 5 kage közül. Erre mondtam én magamban hogy nem hogy az 5 kage közül de a másik 4 kage együttesen se olyan erősek mint ő. Pláne ezek az újak.
Nekem személy szerint nagyon bejött ez a rész , én is régi Narutó-n nőttem fel és úgy vélem azt sosem fogják lepipálni de ez ilyen a kor halad új generációk születnek és ezt magam körül is észre vettem és ez nem feltétlen rossz szóval hajrá Boruto így tovább jó lesz ez szerintem
Mirai-ra vissza térve igen nekem is elég fura volt hogy most ő fiú vagy lány,meg is kellet néznem Naruto Shi. utolsó részét és ott ugye volt egy olyan jelenet ahol Mirai rá ül Akamarura és ott teljesen lány ruhában van szóval úgy abból lekövetkeztettem hogy lány
Egész jól megvalósították a Mitsukis mangát. Szerintem jó lett. Pár a csatát egy kicsit érdekesnek találtam.
Amúgy más is figyelte már hogyan is fut Borutó? Néztem én már korábban is, de azt gondoltam csak véletlen. De most már tényleg Borutó az általunk megszokott kézlóbálba fut. Míg a többiek a jó öreg Shinobi féle hátra hajtott kézzel. Érdekes!
Jövőre meg vége jönnek az első igazi Genin Küldetések. Na lássuk mit hoznak ki az írók belőle. Hogy válik olyanná amilyen filmben.
Az előzetes szövege meg megint olyan mint Narutóé volt. Tényleg tipikus apja.
Azt a büdös mindenit. Micsoda fasza harcok! Orochimaru is ugrált végre kicsit, nem csak Sen'ei Jashu-t láttunk tőle, és mennyire keményen tolta már. És a gyorsaság... na ez az amit díjazok. Naruto bijuu formában nem mozgott így, pedig rá illett volna ez leginkább. És Mitsuki gyorsasága...
Csak néztek mint a hugyozó malac.
Suigetsu képessége is elég fasza, kár, hogy csak most mutatta meg. Micsoda rész
A kedven karim a sorozatban mostantól Mitsuki.
Fasza volt.
Személy szerint én nagyon kedvelem Mitsukit egy igazi bolondos de komoly karakter egyben és ez szerintem nagyon jó!És a képességei mielőbb szeretném újra látni egy csatában Meg örülnék ha most már Boruto képességéről is tudnánk valamit arról a titokzatos szemről és látni őt is egy harcban használni
Jó rész volt, Mitsuki pedig Mitsuki XD nagyon jó karakter Na és a grafika
hát visszanéztem a narutóból egy két részt a múlthéten és azt kell mondjam a boruto magasan lekörözi a grafika terén, remélem ez így is fog maradni
A csatajelenet megint nagyon jó, szépen megkoreografált, öröm volt nézni ezt a részt, tényleg.
És 2 dologban is egyetértek az előttem szólókkal, Boruto futása nekem is feltűnt, érdekes, és nem tudom hogy véletlen -e, vagy mélyebb jelentése is van/lesz. A másik pedig maga Boruto, mindenki elmondja hogy ő egy zseni, de eddig olyan rettentően sokat nem láttunk tőle, mint Mitsukitól vagy Saradától, sőt inkább azt mondanám ebben a generációban szinte átlagosak a képességei, a szeme pedig még mindig rejtély, és úgy érzem még jó ideig az is marad...
Ugrás a fórumra: |