Én nem vártam ,hogy Blue szintű lesz Kafla, viszont érthető. Ha belegondoltok, akkor a 2 gyerekből is egy olyan szintű harcos lett a fúzió által, aki felvette a harcot Super Buuval és az még a gyengébb fajta fúzió volt. Vegito is olyan erős lett, hogy kb csak játszott Buuval, aki a legtöbb erős harcos elnyelte. Vegito Blueról meg ne is beszéljünk, már magát az 1 órás limitet nem bírta tartani olyan erős lett. A fúzió egy nagyon erős technika és így van logika benne, hogy Kafla is ennyire erős lesz.
Szerintem onnan egyértelmű, hogy Goku nem teljes erejű Bluet nyomott Kale ellen a 100. részben, hogy most 2v1-ben sérülten is tartotta magát ellenük.
Kafla meg a cím alapján nem Blue szintű, hanem még erősebb is. Mondjuk ha SSJB Goku Kaioken szinten lenne ,az már lehet tényleg túlzás lenne.
Pont ide illik a következő rész előzeteséből kiszivárgott kép, hogy Goku azért rendesen fogja kapni Blueban is.
A képhez még megírnám, hogy nekem sosem tetszett annyira kinézetre az SSJBlue, talán ez tetszik a legkevésbé az összes saiyan forma közül, de be kell valljam, ezzel a szakad öltözettel Goku elég badassül néz ki Blue formában
Én azért még remélem ,hogy a Blue előtt egy ideig az SSJGod forma is előjön.
Ez pedig Yuya Takahashi twitterjéről, hihetetlen jó rajz, a fúzió előtti pillanatról.
Rájöttem a rajznak köszönhetően, hogy mi zavar Kaleben. A rúzs. Rúzs nélkül sokkal jobb lenne, mint a képen.
Szerkesztette: xindrix - 2017.11.02. 16:48