Úgy látom azóta lekerült sajnos, vagy csak nekem nem jeleniti meg, de gyorsan elment ez a hónap, várom már az új részt, remélem érdekes lesz.
Addig én végigolvastam újra a mangát, viszont egy kérdésem lenne felétek, hátha tudtok segíteni. Úgy rémlik hogy volt egy visszaemlékezés ahol Kaidou látszódott nemsokkal azután hogy Shanks megállította amikor a Kaidou elindult Fehérbajusz ellen. Talán ott esett róla szó hogy Kinggel ment, vagy King hozta vissza már nem is tudom.
Az lenne a kérdésem hogy ez tényleg benne volt a mangába vagy animébe, és csak én suhantam át felette, vagy csak egy fanmade-et láttam valahol csak úgy emlékszem hogy real volt? Ha igen akkor hol? Nagy jelentőséggel nem bír ez a jelenet, csak emlékszem rá, viszont nem találkoztam vele sehol, és idegesit hogy nem tudom.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni

), töltöttem fel és linkeltem ki. Mindennel is el vagyok maradva, ráadásul a hétvégén 2 szezonos anime is startol, amiben részt veszek. Fogalmam sincs, mi mikor lesz, ennél több időt és energiát (kinek sajnos, kinek nem sajnos) nem tudok belefektetni. Türelmet és megértést kérek.