Lehet,hogy rosszul látom/gondolom azt a széket. Van egy pohár és egy tányér is a széknél. Olyan mintha valaki helye lenne
Fairy Tail manga
Én nem úgy ismerem a FT-t, hogy direkt elrejtene ilyen apró utalásokat...persze nem azt mondom, hogy nem tudom elképzelni, de őszintén meglepődnék.
Na meg... mégis ki lehetett volna velük? Még egy családtag már ne jöjjön, kérem, másnak meg nincs szerepe a család életében (lehetne Anna, de ő a sárkányokhoz kapcsolódik).
Natsu nem fog meghalni véglegesen. Nem azt mondom, hogy nem tetszene egy ilyen végkifejlet (egyébként...mivel ez a FT, én leginkább egy klasszikus happy endnek örülnék, "a kalandok pedig folytatódnak tovább" szöveggel, ez alapvetően még mindig mese, és ez így van jól ), de erre az esély erősen a 0 felé konvergál
Sőt. Ilyen nem történhet meg, ígyse-úgyse.
dungeonlord írta:
Azóta kiderült,hogy Lucy már elkezdte a írni történetét.(Watchmen ugrott be)Ez a törénet Natsuról szól,mint élő legenda élete és története.Aki a világot mentette meg.
Visszatértve a Rahkeid témára, lehet hogy ő Mavis illúziója, amit Zeref valahogy életre keltett és ezért csak Mavis győzheti le. Az új fejezetről csak annyit, hogy szerintem Zeref/Sting akivel beszélget, az maga END, aki benne él. Mivel Zeref csak begolyózott, nem tartottam soha gonosznak, én úgy gondolom hogy END nem gonosznak lett teremtve, elvégre a saját öccse feltámasztása volt a célja, nem hinném, hogy egy őrült gyilkost akart volna csinálni az öccséből. (A tartaros démonai gonoszak ugyan, de őket csak a saját megölése érdekében hozta létre) Valamint Natsu nyakában a sál is szerepet fog még kapni szerintem, Igneel nem véletlenül adta neki és egyszer már láthattuk, hogy megvédte Natsut Zeref mágiájától.
Azon gondolkoztam az új fejezet után hogy vajon Zeref miért nem alkotott több olyan erős démont mint Natsu, aki megtudja őt őlni? Hiszen mi van ha Natsu meghal vki által vagy vmi történik vele. Miért hitt benne ennyire Zeref, hogy Ő lesz az aki megöli őt majd. A másik dolog ami foglalkoztat hogy a szüleit miért nem támasztotta fel? Nem szerette őket annyira mint az öccsét? Vagy vmilyen ekszözzel,szertartással,mágiával tudta csak feltámasztani az öccsét, amit csak egyszer lehetet alkalmazni? Olvastam olyan teóriát is hogy az az OP dolog Natsuban az Ancselam
Na ezen mondjuk jót derültem
Mindenesetre nagyon várom a következő részt, ha Natsu el is tűnik és E.N.D lesz a domináns akkor viszont nem akarok olyanról hallani hogy Fairy Tail, meg nakama. Onnantól kezdve mindenki ellenség
dungeonlord írta:
Azóta kiderült,hogy Lucy már elkezdte a írni történetét.(Watchmen ugrott be)Ez a törénet Natsuról szól,mint élő legenda élete és története.Aki a világot mentette meg.
Lehet hogy csak én maradtam le de Lucy Natsu-ról ír? Nekem ilyen valamiért nem rémlik. Amúgy egy érdekes rész volt. Volt egy olyan érzésem már akkor is amikor csak a címet láttuk, hogy NALU pillanat lesz benne. .
Kint van az új fejezet:
http://www.mangap...y-tail/511
Az igen, rekord idő alatt.
Mondm nézek egy spoilert mostmár...hát ennél kicsit többet találtam.
Mindenesetre jó fejezet volt, bár a vége nagyon is kiszámítható volt.
Először azt gondoltam, hogy ez ugyanaz lesz, amit Mashima bejátszott már Natsunál és Gajeelnél is, de végül ez kicsit fejlettebb dolog lett, mivel Sting nem csak elnyelte Rogue elemét, de egyben kombinálta a Dragon Force-al is.
Kíváncsi agyok mire lesz elég Rakheid ellen...
Hát én nem tudom, most már bárki elnyelheti bárki erejét? (Mondjuk jobban belegondolva, ez mindig is így volt, pedig nem ez az alapelv?)
Egyébként nem volt rossz fejezet, csak... kicsit komolytalan? De szeretem amikor Frosch epik pillanatokat kap, szóval megbocsátom
Az az oldal meg, amikor Yukino és Kagura egymást harapdálják, minden pénzt megér Azért Mashimának mindig sikerült becsempészni egy kis fanservice-t, de nekem továbbra sincs vele különösebb bajom, amíg nem Wendyvel csinálja
Nem volt rossz fejezet. Őszintén megmondva ez a harc nem nagyon hoz lázba, ha lehetne átlépném Ami viszont érdekes volt a fejezetben, hogy megtudtuk hogy Larcade-ot is Zeref alkotta meg hasonlóan Natsuhoz. Ha ez így van akkor ő is démon?
Természetesen megnézem a következő fejezetet is, de engem pillanatnyilag jobban érdekel a Natsu-E.N.D szál.
Idén még talán 4 fejezet lehet és valószínű hogy az utolsóban kapunk valami ütőset év vége gyanán, így én az 515. fejezetet várom leginkább
Megvagyok lepődve,hogy sokaknak nem jöbb a küzdelem. Mert szerintem az egyik legjobb spriggan küzdelem lehet.
Nagy mágia bajnokság óta várok egy rivadalfényt Stingtől és végre megkapja.Ma hivatalosan is megszűnt a jövő Rogue személy. Az ilyen esetekben érzem,hogy a jövő változik. Remélem a küzdelem döntetlen lesz. De cserében Sting op lesz Rahkeid erejétől. Mert mind2 karakternek fontos szerepe lesz késöbb.Ezért lenne jó,ha félbe vagy döntetlen lenne.
Maga a harc nem rossz, egyáltalán nem rossz. Csak engem már nem tud lázba hozni az, hogy valaki úgy kap power up-ot, hogy elnyeli valaki más erejét.
De az igaz, hogy mind a két karakternek lesz még szerepe később, szóval szerintem is félbe fog szakadni a meccs. Vagy ki tudja, lehet, hogy Sting padlóra kerül ideiglenesen, és majd csak a szál végén lesz visszahozva (hiszen Rougue-nak is ugyanolyan fontos szerepe lesz, és most ő is kispadra került egy jó ideig).
Igazából ez necces meccs, mert Larcade veresége esetén csalódnék, de Stingénél is, a döntetlen meg (ha már ennyire nekifeszültek) nem jó semmire
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz majd ki ebből Mashima.
Érdekes, hogy engem most egyáltalán nem tudott már felizgatni Mashima ezzel az END dologga, szóval nem is bánom, hogy nem róla van szó. Szerintem túlfeszítette a húrt, és már nem hiszem, hogy valami meglepetést tudna okozni.
Ugyanez van a Zeref-Natsu testvér kapcsolattal is, egyáltalán nem tudott már meghatni a múltkori fejezetben sem.
Sőt, igazából Zeref, az unott arcával már eleve nem tud érdekelni Akire még kíváncsi vagyok, az a három maradék Spriggan, aztán hogy hogyan fogják megoldani a Zeref kérdést, és akkor jöhet végre Acnologia.
Ugrás a fórumra: |