(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az 52-es tuti valami Gohan és Trunks rájön,hogy gyengék és ezért gyúrniuk kell egy picit együtt dolog lesz (vagy csak Trunks nyáladzani fog,úgyhogy remélem az első) )
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Kai-san írta:
Nyári szünet? Mármint hogy nyáron ne legyen Dragon Ball Super ?!Én örülnék neki, és szeptember első napján be lenne pótolva az egész és lehetne nézni részeket várakozás nélkül !
KingBradley Kb 10 részes maraton
De amúgy ja, ha valaki egyszerre akar többet megnézni akkor egyszerűen csak felhalmozza a részeket. Bár én még mindig maradnék a heti nézésnél, hisz ha az ember járkál a neten, elkerülhetetlen, hogy itt-ott ne találkozzon db tartalmakkal/spoilerekkel (mert nagy eséllyel a rész megnézésén kívűl máshol is foglalkozik a sorozattal), így meg már nem csak, hogy várni kell, de még mire megnézi az ember a részeket addig le is lesz neki spoilerezve a fele.
Jaj ne... kimarad a holnapi rész? Pont most fejeztem be a 47-48-at egybe és vártam nagyba a folytatást...
Sokan írták hogy kicsit unalmas volt meg alig történt valami, de egybenézve nekem semmi gondom nem volt vele, így korrekt csak ha 1-2 hetet kell várni a következő részre, úgy elhiszem hogy kevés.
Nagyon jók a drámai zenék meg azok is amik Black Goku alatt szóltak.
Black azt mondta hogy eltünt ebből a világból is Trunks KI-je, aki ekkora területen képes érzékelni az csak isten lehet szerintem. Azt mondjuk nem értem hogy elötte miért nem találta meg simán Trunks-ot, úgy tűnt hogy tényleg meg akarja ölni, nem pedig csak játszadozni vele.
Nem marad el a holnapi rész. Az 52. és az 53. rész között lesz egy hét kimaradás. Szóval az 53. rész marad majd el. Most még csak a 49. jön.
Ugrás a fórumra: |