Én sem leszólni akartalak, ne is vedd annak, csak már az is idegesít, hogyha ezek egyszerre fognak kijönni, akkor hány részt kell egybe ledarálnom, amikor az elkövetkező 2 hetem az nagyon extrém lesz xD
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ayagii írta:
Én sem leszólni akartalak, ne is vedd annak, csak már az is idegesít, hogyha ezek egyszerre fognak kijönni, akkor hány részt kell egybe ledarálnom, amikor az elkövetkező 2 hetem az nagyon extrém lesz xD
zolione írta:
Én inkább attól félek, hogy az angol fordító bevette a leszarom tablettát és abba hagyta na az lesz gáz.
Ayagii Előbb vagy utóbb csak lesz majd felirat amiből tudol dolgozni. És mi se várjuk el hogy egyszerre fordítsd lesz az addigi részeket.
Na de a mostani részben aztán zajlottak az események. Nem tudom mennyire spoilleres de pár dolgot azért írnék.
Elsőnek is tényleg alig várom ehhez a részhez a feliratot. Nem volt teljesen minden érthető számomra. Pl az elején kit is temetnek?Bibi néni új ruhája meg akkor se tetszik. Túlzásba vitt cicoma nekem már túl ártalmas.
Vagy az előzetesből tisztán azt hittem nagyobb baja is lesz TS-nak a kimerültségen kívül. De hogy Bo néni is csak teljes erejét meg még a 9 kincses üvegpoharak segítségével tudja arrébb tenni a szigonyt már érthető is TS kimerültsége. Na amúgy valaki írja már le ennek a jinnek a váltását Kg-ra.
Bálnáról is kaptunk némi infót. De ez nem volt teljesen tiszta. Igaz Bibi néni is hasonló módon kultivál nem? De tényleg túlkoros kissé. De tényleg itt a cáfolat egyes dolgokra.
8. próba meg tényleg nem értem hogyan is kötődik az istenné váláshoz? Meg nagyobb erő és elismerés felé?
És amit tényleg nem vártam még, hogy most tényleg már indultak is hazafelé? Azért remélem találkoznak még a kalózokkal és TS tanítványával.
És a végére a legfontosabb. RR jutalma már már túl bőkezű is. Pláne annak a 8. gyűrűnek a színe a felszívódási sebessége. Mások azért elég sokáig szívják fel pláne nehezebben. Na meg még 9. gyűrje is eleve megvan. A plusz évekről meg már ne is essen szó. Bár azért szerintem valami el lett számolva azokkal a gyűrűkkel. Főleg a 3.ra gondolok. Nekem nem jön ki. Ha kell indoklok is.
Szóval igen rövid 10 perces rész volt már megint de zajlottak az események és infók benne. Akik olvasták a novelt azoktól kérdem hogy nem marad ki innen pár dolog? Mert hát itt aztán tényleg nagyon rohantak túl sok minden túl kevés idő alatt.
NA az előzetes is érdekesnek ígérkezik.
Na jó hibázni emberi dolog. Pláne ha valamit rosszul ír az ember aztán meg nem nézi meg mit dob a hibajavító.
Szóval 2 jin 1 kg. Hát jó kis súlya van neki. Még eleve 54 kg-ot cipelni is elég lehet.
Meg eleve olyat próbának amit így is úgyis megtett volna próba nélkül is? A lehető leggyorsabban?
Amúgy most már nem TS-nak kellene hajolgatnia Bo néni előtt hanem valahogy inkább már fordítva.
Szóval nem maradt ki semmi. Érdekes. Ilyen gyorsan haladtak a novelben is. Pláne temetést kivesszük, akkor meg pláne. Tényleg simán beleférhetett volna az előző 2 részbe ez is. Így ez a jutalmazás szerintem elég rosszul jött ki. De a jutalmazás tényleg nagyon jó volt. De a 3. gyűrű esetében számolgatott más is rajtam kívül, hogy nem jön ki!?
Amúgy kinek mi a véleménye Bibi néni új ruhájáról?
Hát azért elég sok minden kimaradt itt.
A teljesség igénye nélkül itt van néhány.
Miután TS kihúzta a Tridentet, sokkal rosszabb állapotban volt mint itt lefestették. Tönkre mentek a belső szervei és vérének több mint 60 % százalékát elvesztette. Lényegében majdnem elvérzett. Ezért Bo Xaixi XW vérével vérátömlesztést csinált. XW vérének 1/3 részét oda adta TS nak hogy ne haljon meg. És ezt követően 1-1,5 nap volt amíg TS magához tért.
A másik hogy miután magához tért volt egy hosszabb beszélgetése Bo Xaixival. Itt Xw feltámasztásával kapcsolatosan letesztelte TS személyiségét. Majd amikor meg győződött róla hogy Ts-T jobba érdekli Xw feltámasztása mint Tenger istennné válni. Akkor elmondta TS-nak azt a módszert, hogy hogyqn tudja biztonságosan feltámasztani őt anélkül hogy hosszútávon nagy veszteséget szenvedne.
A módszert ide nem írom le mert kitudja mikor részletezik ki a sorozzatban.
Ezen felül ami még fontos, hogy RR nem nyelte el azonnal a lélekgyűrőt. Azt majd az alatt a 2 nap alatt teszi amíg TS ki volt ütve.
Ja igen Bo Saixi még elmondja Ts- nak hogy ugye mind a 2 harci lelkére 9 gyűrűt kell raknia, és hogy kalapácson hagyja szabadon az utolsót hogy oda majd a démon bálna gyürűje megy. Ezen kìvül pedig az is fontos hogy a 100 ezer éves lélekszörnyek nem csak hog mindig adnak lélekcsontot. Hanem azt is hogy olyan lélekcsontot adnak, mint ami hiányzik az őt megölő lélekmesternek. Pl ha valakinek csak a törzs lélekcsontja hiányzik akkor olyat fog ani
Ugrás a fórumra: |