That's my Gunner!
Megható látni magamon kívül egy mazochistát, aki az ágyúsoknak szurkol! 
Sport
Jon97 írta:
Giroud-ért még én is megfontolnám.

Olyan volt ez a meccs, mint a világháború. A németek mindenben jobbak voltak, de még foglalkozniuk kellett egy szerencsétlen olasszal is.
Bocs, Útwengeren szocializálódtam, nekem nincs olyan, hogy #nohomo
Ágyús bizony, lassan már...hm, 9 éve? Te jó ég. Inkább 8. De akkor is.
Az öcsém Chelsea-es (igen, tudom
). Egyszer (még elég kicsik voltunk, 2008-ban, amikor a Chelsea az MU-val játszotta a BL döntőt) éjjel nem tudtam aludni, feküdtem hát békében az ágyamban, gondolkodtam. Egyszer csak az öcsém felül az ágyában, felemeli a kezeit és elkezd ordibálni, hogy Lampard lő, GÓÓÓÓL!!!
Aztán visszafeküdt aludni
Én halványan emlékszem, hogy valaha álmodtam az Arsenallal, nagy meccsek előtt...de sosem ilyen élesen. (Mondjuk általában elfelejtem azonnal az álmaimat...bár van egy-két nagyon durva trónok harcás álmom, ami megmaradt
).
Mindenesetre ez egy király álom lehetett Saphira.

Hazai Arsenal webközösség nagyon szánalmas. Az Útwengerre röhögni járok fel. Én 15-16 éve vagyok Arsenal rajongó, amikor megkaptam bátyám mezét. Az ember életében vannak olyan pontok, amik örökre megváltoztatják az életét. Nekem ez egy ilyen volt, ettől kezdve indultam el a loserség útján. XD
[img]http://kepfeltoltes.hu/160709/giroud_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ha az a mez a dreamcast szponzorált érából való volt és bergkamp neve volt rajta, akkor:
https://s-media-c...cb6998.gif
Az Útwengerrel kapcsolatban meg kell különböztetni az FB-s ÚW-t, meg a blogot.
Míg az FB semmi másra sem jó, csak provokálásra meg trollkodásra, amin nagyrészt egy jót röhög az ember, kisrészt meg már a jó ízlés határát feszegeti, a blog egy fantasztikus közösség és minőségi posztok gyűjtőhelye.
FB-n van 7000 ember, a blogon meg max. 30. Meg is látszik a különbség.

Néz itt valaki teniszt?
Most néztem meg a női páros döntőt. Női teniszt pedig sosem nézek, és párost sem, de most Babos Timi játszott, úgyhogy gondoltam megnézem, még ha nem is volt sok esélyük a Williamsek ellen.
És valami hihetetlen aranyos lány ez a Babos
Végig mosolygott, nevetett ha elrontottak valamit, lazán vette, a végén már a közönség is nekik szurkolt, a kommentátorok is nagyon dicsérték (angolok), hogy nagyon jó úton jár, hogy Grand Slamet nyerjen
Most nem sikerült, de majd remélem legközelebb.

Na vége az EB-nek. Portugália győzött! Erre őszintén nem tudom hogy reagáljak, mert valahogy úgy vagyok vele, hogy nem tudom mennyire érdemelték ki. Ezt nem a döntő miatt mondom, hanem mert Portudália utolsó két meccsét leszámítva elég szerencsésnek mondható a továbbjutásuk, és hogy ebből hogy lett EB cím nem tudom. Jóknak jók voltak de tényleg hogy van az hogy csak a végre javul a játékuk? Azért gratula nekik. Ronaldóról meg ennyit.
Kazekage írta:
Az O2-es Henry mez a goddamnright.Ez tudott.
Hát én sem tudom igazából. Egyértelműen a franciáknak drukkoltam, márcsak a gúnárok miatt is, de a végén azt éreztem, hogy azért ez már kijárt a portugáloknak.
Attól függetlenül, hogy Elek-en múlott, hogy nem mentek haza három meccs után, és hogy bemákolták az egészet, a sorsolástól kezdve az adott meccseken át, egészen a végéig.

| Ugrás a fórumra: |