Ez a rész tényleg kegyetlen volt. Az a szülinapi parti szerintem kifejezetten vicces volt. Kíváncsi leszek a jövőheti bunyóra.
Boruto anime
Ez nem szülinapi parti, hanem üdvözlő parti volt.
Borutó meg tán azért nem említi meg otthon, mert nincs otthon az apja, ezért lesz vele rosszban. Éppen mondta volna mikor fáradtan megjött az apja és még se a családdal se a vacsorával nem foglalkozva megy lefeküdni. És ez se egy kimondott Byakugan mert egyelőre mást nem lát tud csak hogy látja azt az árnyat.
Amúgy szerintem nem ő hívja elő a szemet, hanem valahogy egy pillanatra megjelenik a szem láttatva amit mutatni akar aztán eltűnik.
Shino meg már milyen jó és felnőtte komoly volt a Narutó utolsó részeiben, Bezzeg a Borutóra milyen lett, mit csináltak belőle.
Goku5, ha nem beszél semmit a faterral, akkor hogy lett ilyen erős? Ki edzette?
Plusz nemár, hogy egy ilyen problémát 3 nap alatt ne tudjon megosztani a szüleivel. Elég lenne mutinak mondani, ő majd felkeltené Narutot is Amúgy nagyon gáz, nem tudom minek dolgozik ennyit. Tsunade hogyan nyomta még se volt nagy tré. Kakashi se arról volt híres hogy mindent időben és azonnal megcsinál. Naruto túlzásba viszi.
Jó mondjuk neki minden elméleti dolog 5x tovább tart ez igaz, de akkor is..
Vannak segítői.
ezt én is furcsállom. az hogy az első ilyennél nem szól oké... a másodiknál már várható, a következőnél pedig szinte kötelező lenne...
Én se értem, pont Tsunadét akartam felhozni sokszor napokig nem dolgozott és volt annyi papírmunka mint most Narutonak úgy hogy 24 órázik. Oké a békével több a papír de azért nehogy már ennyi, és nehogy ne tudna felvenni 10-15 embert segítőnek... (mert azért az szép mennyiségű papír volt)
Nagyon remélem hogy a Boruto sorozat nem egy Naruto 2 lesz. a karakterek már érdekesebbek azzal nincs gond, de ha ez is elmegy a 80-20% filler-történet irányba.. esküszöm félbehagyom.
A békével tényleg több papírügye van a Hokagénak hiszen eléggé megnőtt Konoha területe és fejlettsége. Én csak azt nem értem, hogy Naruto mért nem használ árnyék klónokat a papírügyekre. Hisz ha eltűnik a klón akkor annak a tapasztalata úgyis átmegy Narutoba így mindenről tudomása is lenne. Boruto meg haragszik Narutora mert mindig árnyék klónokat használ a vele való foglalkozásra . így ez is megoldódna.
Remélem mikor elkezdik feldolgozni a mangát és a film történetét akkor egy kicsit lassabbra fogják a tempót. Mindig is a chunin vizsga volt a kedvencem a mangában meg egy meccsre kb 1 oldalt szántak ( volt aminek 1 képet)
czera
Naruto lényegében azután lett ilyen hogy hokage lett belőle. Gondolom a sok munka miatt lett ilyen a kapcsolatuk. Nem foglalkozott annyit Borutóval mint előtte. És mint ahogy írtam előtte viszont sokat foglakozhatott vele. Na meg magától saját edzéssel is sokat lehet ám fejlődni.
Amúgy ha neked van egy érdekesség az életedben (valami különlegeset látolamit más nem) azonnal elmondod a szüleidnek? Pláne Norutó éppen próbálkozott volna kérdezősködni a Byakuganról erre jön az apja és teljesen elviszi a dolgokat másfele. Később meg nem erőlteti. Ő se tudja mi az és lehet maga akar rájönni nem is hogy az apja akivel rosszban van.
Hát a munka. Az tényleg röhejes. Tényleg több a papírmunka nagyobb a falu külön vállalat is lett Kokohának, de akkor is.
Narutó meg ahogy a filmben is volt monda úgy van vele hogy ő a hokage öve a dolog mindenkin segíteni akar meg alap hogy a Hokage az irodában van nem pedig egy klón.
Bán én ezt is hülyeségnek tartom. Erre is illik Itachi egy jó tanácsa amit Narutónak adott. "Ne próbáljon mindent egymaga megoldani, számíthat (kérhet) mástól is segítséget.
Narutónak is tipikusan ez lett a baj hogy mindent egymaga akar megoldani ha már ő lett a Hokage (álma teljesült) ő felel mindenkiért.
Az előző részben Shikamaru (hokage jobb keze segédje) is tipikus példa volt, ő sokkal hamarabb hazament és közel se volt olyan fáradt mint Narutó.
A movieban is Narutó már elájul a fáradságtól (Himawari születésnapján) de akkor se kéri más segítségét. Na ez tényleg röhej így, még japán felfogással is.
goku szerintem az nem Byakugan, eléggé sok mindenben eltér, ráadásul a felnőtt Borutónak is az a szeme. Tavaly májusban nem vettük észre, de már a mangában is látszik, hogy az nem az.
Egyenlőre csak ennyit tud vele kezdeni, gondolom később megtanulja, hogy mi másra lehet még jó.
Az előhívását meg szerintem ő csinálja, nem pedig reagál.
Hát az már régen meg lett állapítva hogy az nem Byakugan. Itt már mindenki a Tenseiganra gondol. Ebben nincs semmi új. Én simán csak arra értem az írásomat, hogy abból eredően láthat ilyen dolgokat hála az anyja vérvonalának. És erről érdeklődik hátha rájöhet hogy az vajon mi lehet honnan láthatja azt amit lát.
A szem meg inkább tudat alattija hívja elő szerintem nem szándékos. Akkor nem csak ilyen rövid ideig használná (esetleg megmutatná másnak is) és próbálna rájönni mit lát mire képes még az a szem. Mielőtt felfedné azt mint adu különleges ütőkártyáját. De ezt még nem tudja tudatosan kontrollálni.
Bár ez egyéni vélemény, lehet más lesz, majd meglátjuk a későbbiekben.
Félreolvastam amit írtál, azért reagáltam azt amit.
Tenseigan-ra egyébként nem igazán hasonlít, de az nekem lejött, hogy ez bármi is fejlettebb lehet, mint a Byakugan.
Az is kérdéses lesz, hogy hogy fog rájönni arra, hogy mire képes tulajdonképpen, mivel csak neki van ilyen.
Tapasztalat és sok gyakorlás. Csak így tudja fejleszteni és rájönni mire képes. Gyakorlat teszi ám a mestert.
De valahogy hasonlóan vélekedek én is a Tenseiganról. Nem biztos hogy az, igaz lényegében arról se sokat tudunk.
És hogy most mennyivel fejlettebb az jó kérdés, mert a ha fejlettebb lenne akkor csak kéne rendelkeznie a Byakugan képességeivel is azokkal meg még nem rendelkezik.
Igazából az egész Narutó és Shippuuden a Sharinganra és Rinneganra épült rá, jóformán semmit nem tudtunk meg a Byakuganról, csak azt hogy mire képes, meg a sima Sharingantól erősebb.
Lehet, hogy a Borutóban meg inkább a Byakugan és annak változataival akarnak foglalkozni.
Elképzelhető, hogy ez valami Mangekyo Byakugan
Remélem, hogy nem erre fog épülni Boruto személyisége, hogy az apukája elhanyagolja őt. Plusz azon is, hogy Naruto változtatni fog a hozzáállásán. Igaz, most ő hanyagolva van, de nyilván nem ő a főszereplő ebben az animében.
Shino szerencsétlenkedését konkrétan időhúzásnak érzem. Nem értem, hogy akkor, mikor Boruto szerencsésen megidézte a kígyót, miért nem jártak utána. Oké, említette Konohamaru, de ez elég kevés. Annyira lazán kezelik egy iskola lerombolását, mintha mindennapos lenne. Ezt is furcsállom.
De örülök, hogy kezd izgalmassá válni a dolog, mert annyira vontatottan indult. Kezdve ezzel a tipikus hatalomharccal az akadémia termében.
Én azt furcsállom, hogy Boruto otthon említette az anyukájának a byakugant, de ő igazán nem firtatta tovább a dolgot.
Véleményem szerint is csak az egyik szemével képes erre, és majd behunyja a másik szemét, amikor majd vagányan használja. Szerintem magától aktiválódik, ha nagyobb mennyiségű, vagy "szokatlan" chakrát lát.
Ugrás a fórumra: |