Szerintem mivel ez ilyen nagyobb harc lesz, még nem most fog következi sajnos.
Toppo vs Vegitát én a vége fele tippelném és azért még van 20 perc a tornából.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Legalábbis a tervek szerint még 20 perc, ha valóban végigmegy a torna. Ha az eddig eltelt idő alatt lezajlott csatákat vesszük, lassan minden nagyobb harcos emberére akad, úgyhogy én már nem csodálkoznék, ha lassan mindenki megkezdené a maga végső harcát. Songoku is a lányok után Jirennel kell, hogy küzdjön, más nem igazán maradt, akire érdemes hangsúlyt fektetnie (talán Dyspo de őt úgy érzem, más fogja kivágni a küzdőtérről).
Most még tényleg van 20 perc hátra, de mikorra jön az ő részük, és tényleg sikerül Toppot kiütnie Vegitának már nem lesz olyan sok. És hát biztos Vegita is jócskán meg fogja sínleni mint pl Goku Jiren után. Szóval megint jön pár perc mire visszatérhet ő is. És hát a végén jöhet Vegita is ha ez tényleg felkelti Jiren figyelmét. Mert ős is az a típus aki megvárja míg Vegita felépül. Akárcsak Gokunál megvárta a Genki damát.
A Goku vs Toppo harc kimenetel esélyes, hogy Goku lett volna a nyerő. Akkor már Goku szerintem tudta a 20x blue kaiokent és azt is akarta bevetni de ugye leállították őket. Bár tény, hogy Toppo is tolta felfele az erejét elég rendesen. De egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy Toppo bármilyen módon lenyomja Vegitát. Vegita megszenved vele? Igen de végül legyőzi. Nekem az a tippem, hogy Vegitát Jiren fogja kiütni. Vegita az esetek 90%-ban megszívja a főbossokkal. Egy Frieza vs Kafla pedig egyszerűen kötelező hülyék ha kihagyják.
Jirennel most a tipikus eltűnik a főgóré a végéig helyzet van.
Egyetértek Jaegerrel, Vegita szerintem is ki fog kapni Toppo ellen, de aki azt várja hogy majd Vegita megveri Toppot és majd utána rámegy Jirenre.... hát, mindenki azt gondol amit szeretne, de ennyire nem kell túlárazni Vegitát. Nekem erős a gyanúm, hogy Goku - Dermi - Gohan az utolsó talpon maradóak tőlünk.
Nem véletlenül céloztak szintlépésre Gohannál is. Derminél pedig csak sorozatosan ismételni tudom magam, hogy tuti nem hagyják ki a kényszerű összedolgozást Gokuval.
Sőt azt is megkockáztatom a mangából kiindulva, hogy Toppo egy X20 kaioken szintet is megüthet és igenis szükség lesz előbb Vegitára, majd a fáradtabb Toppo ellen Dermi is megszenvedve nyer.
Toppo vs Gokunál mondta Toppo, hogy talán engem eltudnál verni, de Jirenel akkor sem bírnál. Szóval én nem láttom egyelőre egyértelműen Vegita győzelmét. A sima SSJ Blue nem kéne, hogy elég legyen, ha esetleg van egy új technikája vagy átváltozás nyerhet, de amugy nem.
Toppo is akkor mozgósította az erejét, amikor Goku a kaiokent. El is mondta, hogy most mutatja meg neki a valódi igazságot. Ergó egyenesen arányosan következik ebből, hogy Toppo felveheti a versenyt a Blue-kaiokennel is.
Emlékeztetőül: https://www.youtu...rLZBszCgDs
Vegita pedig simán kikap a kaioken miatt Gokutól, ezt a készítők ismerték el már hónapokkal ezelőtt.
Nekem úgy rémlik, hogy a torna előtt Toppo beszélgetett valakivel és annak mesélte hogy nem biztos hogy le tudta volna győzni Gokut. Ezért is utalt Jirenre, hogy ő sokkal erősebb nála.
Én látok esélyt Vegitának. Sőt kérdezném, ha mát őt se tudja Vegita legyőzni az nagyon lealacsonyítaná őt. A rajongóknak ez nem jönne be. Az hogy utána valaki kiüti pl Jiren könnyen az már más kérdés jobban belefér.
Ráadásul akkor ki üti ki Toppot ha még Vegita se képes rá. Én őt erősebbnek tartom Dermesztőnél.
Gogantól meg őszintén nem tudom mit várjak. A torna előtt olyan jól fel volt tüzelve meg hogy ő is nagy és erős, De a tornán eddig nagyon gyengén muzsikál. Semmit nem mutatott még ami nagy lenne vagy igazi előrelépéshez vezetne. Egyelőre még az U6 lányai akik igazán mutatnak valamit, nem ő. Szóval nem tudom lesz-e vagy ha igen mikor milyen fajta szintlépés. És persze hogy pont ki ellen mi okból lenne rá képe?
Itt nem feltétlen Vegita ajnározásáról van szó. Az nyilván borítékolható, hogy Kékben nem veheti fel a versenyt Toppoval. De Vegita nem nagyon villantott még a tornán és igencsak meglepne, ha úgy esne ki, hogy nem volt komolyabb technika vagy pillanat, amit bevetne. És Toppo szerintem bőven az ő igazi ellenfele. A jelenlegi álláspont szerint az Ultra miatt mindenképp Songoku számít az univerzum legerősebbjének, így Vegita jobb esetben is (ahogy Toppo rávilágított) második csak a sorban. Pont mint maga Toppo. Nem hinném, hogy tőle fog Vegita kikapni.
Így van Belmodnak is mondta, hogy nem biztos, hogy megtudná verni Gokut. Nekem ez elég, hogy Gokut hozzam ki győztesnek. Toppo erős nem vitás. De eddig minden harcosnak aki fontosabb és kiesett megvolt a nagy pillanata. Vegita a top harcosok között van mi más lenne a nagy pillanata? Kiegyenlített meccs Toppoval aztán végül Vegita veszít?? Nem hiszem nagy nehézségek árán leveri Toppot aztán kiesik. Ki más lenne még hozzá mérhető ellenfél? Jiren túl erős.. Kaflával meg nem hiszem, hogy összetűzne vele Dermesztő fog ez 100% mivel adott az indíték is mindkét részről. Vegita lenyomja Toppot és fog villantani valamit erőben amit még senki se tud hogy mit de valamit fog. Nem véletlenül nyomták be az írók megint a tér és idő szobába. Nem győzőm hangsúlyozni mit művelt Black-el az eddzés után. Rohadt nagyot ugrott erőben akkor ahogy most is majd meglátjátok!!! Attól függetlenül a fináléba nem biztos, hogy bent lesz sőt. Attól még lehet a Dermi, Goku összedolgozás a 2 nem zárja ki egymást...
Ha Vegita kiejti Toppot, akkor Jirenen kívül (aki nyilván Goku ellenfele lesz) marad Dyspo és Kalfa aki a top harcos kategóriát képviseli. (Plusz talán még a bogarak)
Magyarán a Dyspo - Kalfa duóra ott maradna Freeza, Vegeta, Gohan. Ebből Freeza a Golden formának a hatalmával, amit már bemutatott Sidra KI-je ellen, talán túlzás nélkül kiveri mindkettőt a ringből.
A végén meg egyenlőre nem látom értelmét Gohannak és Vegitának Jiren ellen, mivel ellene csak az ultrának van esélye és mindkettőt lazán kiütné.
Sokkal több izgalmat látnék, ha Toppo-Dyspo-Jiren hármas ellen maradna a Gohan-Dermi-Goku hármas. (és még Kalfa sorsát nem is tudjuk)
Én úgy vettem ki, hogy SSJBLue Kaioken Goku és Toppo egy szinten voltak kb.
Ha már a Vegita vs Toppo fight a téma, remélem ha kap 1 részt, akkor azt Tate fogja csinálni. Nem tudom miért, de szerintem nagyon illene az ő stílusához ez a harc, még ha sokan nem is szeretnék
Áhh Dyspo-t hamarosan valaki kicsapja nem marad ő már bent sokáig. Gohan tombol majd egyet az biztos de nem mondanám őt se már a fináléba. Neki pl Dyspo ideális lenne. Friezát mondanám biztosra Goku mellé. Frieza fogja kiüti Kaflát szerintem. A bogarak még nagy kérdőjel mindig. De a legvégén úgyis Goku meg Jiren marad amit már megerősítettek hivatalosan ugye.
Egyesítve 2017.11.03 21:25:43:
xindrix írta:
Én úgy vettem ki, hogy SSJBLue Kaioken Goku és Toppo egy szinten voltak kb.
Ha már a Vegita vs Toppo fight a téma, remélem ha kap 1 részt, akkor azt Tate fogja csinálni. Nem tudom miért, de szerintem nagyon illene az ő stílusához ez a harc, még ha sokan nem is szeretnék
Gohannak nem látok én valahogy még nagy csatát! Eddig nem mutatott semmit és valahogy most se úgy néz ki hogy fog. Bár ne legyen igazam, de semmi ilyen előjel nincs a torna kezdete óta.
És én még mindig nagyobb esélyt látok arra hogy Vegita nyer aztán meg Jiren simán kiüti Vegitát. Még mindig jobb lenne. És tényleg nem tudom hogy akkor ki ütné ki Toppot? Nehogy már tényleg az legyen hogy Gohan aki még messze van a ssjb szinttől is (erőben) amikor Vegitának meg nem sikerül?
Gohannak már ha nagy erős ellenfél kell ott a gyorshajtónk! (Dyspo)
Vegita is meg Gohan is nehezen de nyer aztán simán kiüti őket Jiren. Aztán jöhet a mindenki (általam abszolút nem) várt Goku Dermesztő páros.
Ugrás a fórumra: |