Egyetértek, az a harc szerintem is túl lett húzva, túl drámaivá akarta tenni. Ha kiüti Doflamingot, akkor megszenvedve, de mégis, egyértelműen, fogadjunk, hogy itt senki nem kérdőjelezné meg azt, hogy lenne-e esélye Jack ellen (mármint Luffynak).
Pedig az csak Oda mániája miatt alakult úgy, ahogy.
Éés, én nem is elsősorban a harci képességeire gondoltam, mert valóban, nem mutatott szájtátós dolgokat az "ébredésen" kívül (az viszont badass volt, és megint csak, remekül illett hozzá). Ő "csak" simán egy tank volt. Ettől még lehet nagyon erős.
De még egyszer, én nem erre gondoltam. Mint személyiség, karakter...engem lenyűgözött, a háttere, a gondolkodása, a tervei és a módszerei, minden. És ha arra gondolsz, hogy esetleg gyengébb lett, mint vártad...azzal megint csak nem tudok egyetérteni. Az más kérdés, hogy nem azért volt erős, mert elképesztő technikái voltak (bár őszintén megmondva, fogalmam sincs, hogy mi többet lehetett volna kihozni HÚROKBÓL....én az öngyógyításnál adtam be a kulcsot, pl. A kalitkáról már nem is beszélve. Ezek után mondja azt valaki, hogy nem hihetetlen baromi jó a gyümölcse, és nem változatos...), hanem mert nem lehetett kiütni.
De mivel a király akaratáról beszéltünk, annak semmi köze a technikáidhoz, hanem sokkal inkább a karakteredhez. Abban pedig engem lenyűgözött. Nem látom, hogy kihez illik nála jobban a király akarata, a nyilvánvaló pozitív hősökön kívül.