Oliver írta:
Szeretem is azt a párosítást, de ki mondta hogy csak 1 nővel kell lennie Laxusnak?Acno-nak meg Irene-nek mégegyszer muszáj találkozniuk... attól félek hogy már Irene a slayerek odlalán fog ahrcolni ellene :/ Acno úgyis oylan jó a oneshotokba..
S
Hóóó- Ha már itt tartunk, csak szólok, hogy amúgy Erza ANYJÁRÓL beszéltek. Erza majdnem ugyanannyi idős, mint Laxus. Enyhe anyakomplexus befigyel részetekről.
Amúgy Erza apja (Irene pasija) valszeg valaki olyasféle lesz, akit még nem ismerünk, mint Natsu esetében, remélhetőleg. Szerintem meg tök felesleges ez a párosítgatás, én nem szeretem, (persze akinek ez a hobbija, annak bejön, leginkább a tinédzsereknek. Olyan is mondjuk az FT romantika szinte... ) De megkell mondjam, a Gray&Juvia cucc elég vicces néha, de azon kívül nem sok pozitívum van benne e téren, nem illik a Fairy tail hangulatához szerintem.

Kicsit sötét dolog az FT-hez tudom de én nekem akármennyire is fájna tetszene ez a megoldás.Felébred mint END onnan elviharzik aztán BUMM 
Acnologia meg megint elkeveredne. 

Na vegyük alapon elején mind 1 szintre volt hypolva God Serena szintjére ugye mint Ishgar legerősebb mágusa. Tisztába voltam vele hogy úgyis kikapnak majd valahogy persze, de 1-2 harcot félretéve nekem csalódás.