Nem hangzott el komoly spoiler szerintem.
De természetesen a spoileres komment törlésre kerül. Tegyétek spoiler alá. És bár jelentéktelen, de akkor Aes-senpai kedvéért az előző kettőt is abba teszem.

Filmek & sorozatok
Egyébként Micsudi, az, hogy mi mennyire jó rész, egyáltalán nincs függésben a sokkfaktortól. Az 5x10 pl. erre a legjobb példa, teli volt dobálva sokkoló fordulatokkal, de a rész olyan is volt: összedobált.
Ezzel ellentétben pl. az ötödik évad eleji részek, amik sokak szerint szarok voltak, mert nem történt semmi, nálam baromi jók voltak, mert olyan hangulatuk volt.
Ez egy tökéletes (és tényleg, tökéletesnek gondolom) évadnyitó rész volt. Nem évadzáró, nem váratlan, nem hatalmas csata és vérengzés. Évadnyitó. Olyan hangulattal, hogy odafagytam a képernyőhöz.

rarbg.to, és akkor nem kell online igénytelenkedni, hanem letöltöd HDben. 

Jont is szinte azonnal a királlyá választása után láttuk. Dany hajóútja sem lehetett több pár hónapnál, maximum.
Ahogy mondtam, eszméletlen jó rész volt, de tényleg, minden egyes jelenete. De most simán a történet szempontjából,
mint rajongó:
), de nagyon örülök neki. Jelezték, hogy tényleg itt van a tél. Ahogy Edd még visszanézett az alagút elé... az ilyen kis dolgok éreztetik, adják át a hangulatot.
"That is my decision, and my decision is final."
Jon jelenetről jelenetre nő a szememben. És amúgy különösen, hogy a kisfiút Nednek hívták... és még hasonlított is a gyerek az előző évadban látott gyerek Nedre.
Nem fogja Sansa őt elárulni, és ennek örülök talán a legjobban, annyira fölösleges időhúzás lenne, saját magukat szúrnák tökön. Öröm volt nézni, hogy minden nézeteltérésükkel együtt is, ami Jon és közte van, úgy oltogatja Kisujjt. "I know exactly what he wants."
De utána a "Itt vagyok hát. Ezer hajóval, és két jó kézzel"... utána Jamie arca
Én jót nevettem rajta, nem is éreztem hosszúnak, pont annyi volt, ami érzékeltette, hogy már ott van egy ideje. A Főmester meg baromi intelligens és normális fickó, örülök, hogy nem kreténekkel akarják hátráltatni Sam-et az írók.
És amúgy baromi jó ez a kis dalocska
Hangulatos.
Kis túlzással órákig el tudnám nézni ahogy "beszélgetnek"
Már csak a hangjuk miatt is.
Alig várom, alig várom.
Meg Sansa is, de az megszokott már két-három éve.

Ja, meg most már tényleg rá kéne gugliznom arra, hogy ki az az Ed Sheeran. Mert most látom facebookon, hogy tényleg benne volt ez az ember, én meg csak a nevét hallottam eddig, meg azt tudom, hogy híres.
De eddig semmit se láttam, amiben szerepelt volna.
---------------
Egy énekes. A Hobbit egyik számát is ő énekelte (I see fire-re gondolok), és nagyon fel lett kapva.
Aes Sedai írta:
Kik voltak ezek az emberek? Melyik évadban volt ez?
Hát a Hobbit, főleg az első és az utolsó rész, annyira traumatizált engem a szarságával, hogy lehet ez törölte ki az agyamból.
Ed Sheeran szerintem jelenleg tényleg az egyik legjobb énekes. Jó zenét csinál. Minden számában van valami ami igazinak hat. Egyik sem az a mű tuc tuc nagymenőzés ami mindenhonnan folyik. És Maisie Williams kedvenc énekese, ezért kaptak egy közös jelenetet
Meg A ginger fejével beillik a Set-be. (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Habár Azt hittem északi lesz vagy vad. Valahogy nem éppen az a déli származású kinézete van. )
| Ugrás a fórumra: |