Köszi a reszt jò mint mindig.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Az 5. évad 1-13. részeit a 191-219. fejezetből szemezgették, majd 14-18. részekre ugrottunk a 241-252. fejezetekhez. Gyakorlatilag kb. 20 fejezet maradt ki, amit az Endeavor-vergődés után akarnak feldolgozni. Ehhez képest a 19. részben még mindig nem kanyarodunk vissza, hanem haladunk tovább a 253-mal.
Ha a 20. résztől akarnak belevágni a 20 fejezetes sztori lebonyolításába, az azt jelenti, hogy 6 részük marad elhadarni a Deika City incidenst. Szerintem kapkodás és rohanás lesz, de legalább lett 2 teljesen filler epizódunk ebben az évadban. Jeee.
Na mindegy, akármi is lesz, a következő évad mérföldekkel jobb lesz ennél a langyos víznél.
Köszönöm mindenkinek, akinek köszönhetően magyar felirattal nézhettem meg ezt a részt!
Igen, azt én sem értem, hogy miért kellett 2 filler epizód. Értem, hogy az egyik a film miatt kell, de ebben az esetben - ha így is szűkös az időkeret - nem lehetett volna az első filler epizódot kihagyni?
Tapion-sama írta:
Az 5. évad 1-13. részeit a 191-219. fejezetből szemezgették, majd 14-18. részekre ugrottunk a 241-252. fejezetekhez. Gyakorlatilag kb. 20 fejezet maradt ki, amit az Endeavor-vergődés után akarnak feldolgozni. Ehhez képest a 19. részben még mindig nem kanyarodunk vissza, hanem haladunk tovább a 253-mal.
Ha a 20. résztől akarnak belevágni a 20 fejezetes sztori lebonyolításába, az azt jelenti, hogy 6 részük marad elhadarni a Deika City incidenst. Szerintem kapkodás és rohanás lesz, de legalább lett 2 teljesen filler epizódunk ebben az évadban. Jeee.
Na mindegy, akármi is lesz, a következő évad mérföldekkel jobb lesz ennél a langyos víznél.
Én még abban reménykedek, az lehetne egy jó megoldás, hogy nem viszik végig és csapják össze ebben az évadban a Deika City arcot, hanem csak belekezdenek, és valami jó kis cliffhangerrel zárják az évadot - bár az opening képsorai sajnos nem ezt sugallják.
Én azt látom a legvalószínűbbnek, hogy elviszik a következő arc elejéig a story-t, majd lenyomják egy évadban Deika várost és a kövi igen csak heavy arc-ot. Makes no sense tudom, de az mondjuk úgy elég brutál évad lenne egyben. Valljuk be igen csak el@@@@ták ezt most. Én értem, hogy mostanában hatalmas biznisz nyomni ezeket a filmes témákat, de a My Hero-nak, ahogy azt az előttem felszólalók kimatekolták, volt egy nagyon jól működő ritmusa a mangához képest. Ebba most kőkeményen belerobbantottak és aki nem olvasta a mangát csak néz ki a fejéből, hogy ezt most miért kellett csinálni. A kettő teljesen felesleges és elég izzadtság szagú filler részről ne is beszéljünk. Nagyon szomorú vagyok.
Ugrás a fórumra: |