Köszönöm a részt! Végre jönnek Tomuráék! Nem tudom, ti (mangaolvasók), hogy látjátok, elég nagy a felháborodás külföldi oldalakon, hogy az utolsó képsort (Doktor és Shigaraki jelenete) erősen lecenzúrázták? Engem személy szerint aggaszt a dolog a későbbi részekre nézve, mit jelent, ha megmarad ez a gyakorlat. (Értem én, hogy "kisgyerekek is nézik", de azért valljuk be, a gyerekek érzékenysége az erőszakos képsorokra már szerintem messze nem olyan, mint 10-15 éve volt. Japánban a Kimetsu no yaiba mangát is rengeteg gyerek olvasta és még korhatár besorolás se volt rajta, pedig az tényleg erősen 18+ a véres jelenetek miatt.
Nagyon remélem a továbbiakban azért mangahűek lesznek a készítők! (Még egy dolog: még mindig a falnak megyek attól, hogy minden egyes részben kiírják minden szereplő nevét és képességét!!!! Totál felesleges és értelmetlen dolognak tartom, aki nézte az elejétől az animét úgy is tudja, ki kicsoda, aki meg éppen belepillant és megtetszik neki, úgy is felzárkózik, hogy képben legyen.)