Később kiadhatnának egy GOTY vérzát. Bár ilyesmit meg nem láttam a Bandai Namco tól.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
KingBradley írta:
Később kiadhatnának egy GOTY vérzát. Bár ilyesmit meg nem láttam a Bandai Namco tól.
Bár nagyon tetszett a béta időszakban, de a teljes árat kissé drágának tartom.
Egyrészt számokra inkább tűnik valami nagyon jónak az indie kategóriában és egy 20-30 eurós ár mellett már meg is rendeltem volna.
Másrészt az év első felében már elígérkeztem egy másik játék felé.
Szóval majd ha pár hónap múlva kap egy egészséges leárazást, akkor lecsapok rá.
Jaeger: Detroit Become Human
V-Jump hírek!
Ha már Gero játszadozott a DNS ekkel, nem kizárt, h felturbózta magát egy kis Buu esszenciával.
http://hu.ign.com...l-fighterz
FighterZ unboxing...
https://youtu.be/...
( Én már nyáron előrendeltem, kiváncsian várom)
Mi van akkor ha a torna végén mégiscsak Dermesztő kerül a végére? Nem azt mondom hogy ő nyeri meg vagy épp ő üti ki Jirent, intézze azt csak szépen Goku és Vegita, na de ha éppen valóban győzelmet sikerül aratniuk és Dermesztő ki tessékeli szépen a saját társait és ott marad neki a kívánság lehetősége?
Annyit tudunk ugye hogy a 131. résszel elvonulnak az alkotók, nyilván nem fogják befejezni a sorozatot (ez mondjuk az én véleményem csak) csak szünetelnek.
Ott marad Dermesztő a kívánsággal, mit kivánjon? Zénót, Főpapot nem pusztithatja el gondolom. Kb. úgy tudom elképzelni a super srákány Zeno kapcsolatát mint Shenlong Beerus kapcsolatot.
Legyen ő a pusztitás isten? Nem hiszem hogy sokkal előrébb lenne vele. Még ha az ad is egy adag power upot, ott lesz neki Goku Vegita Beerus kombó akik igy vagy úgy de megállitanák.
Na de az ötlet. Mi van ha egész egyszerűen a múltba akarja kivánni magát? A mi univerzumunkban gyakorlatilag ugye Songoku és Vegita az akitől tartania kell. Jelenleg pedig nem is tudná őket legyőzni. Arra gondoltam, hogy annyira vissza akar menni a múltba hogy a csillagharcosokat a gyökerüktől tudja elpusztitani és itt jön képbe ugye a következő film a Yamoshi szállal.
A kívánság az kívánság a mi univerzumunk nyilván ki lenne akadva na de a Főpap és Zeno simán oda bökheti hogy azt kiván amit akar révén ő maradt talpon. Nem beszélve arról, hogy oké hogy visszahozták, de nem sok vizet zavart. Dyspo is rávilágitott ma a lényegre, hogy őt akarja kihasználni ahhoz hogy Dermesztő maradhasson az utolsó.
Valamit biztos tervez, szerintem talán ez lehet az..
Azon gondolkoztam, hogy Gokunál ez a Ultra Instict olyan lenne mint a Fairy Tailban a második eredet?
Mert elméletben most is szabadjára engedte a megmaradt teljes erejét, kifog merülni teljesen de mégis átfog lépni még UI-ba biztosan.
Ugrás a fórumra: |