Nem igazán értem, Frieza hova tűnt, mert teljesen szem elől lett tévesztve. Következő epizód előzetesében se mutatják, csak a Goku-Vegita-C17-es triót, holott Frieza kiesését meg a padra kerülését abszolút nem említették. Valószínűleg bujdosik ezek szerint, ki így nem eshetett, ami viszont eléggé reménykeltő. 4-en maradtak 1 ellen, így azért ez már be lesz húzva, még akkor is, ha Jiren-ről van szó. Ezt már taktikázva is lehet hozni, nem kell őt is mindenáron kitenni. Ha csak azt nézem, hogy Goku azonnali átvitellel bármikor vissza tud jönni a ringbe, ha csak nem verik ájulásig, már annak elégnek kell lennie a döntetlenhez, de mivel Frieza szerintem így kihasználja az alkalmat és rejtve marad a végéig, akkor ezekután azt mondom, hogy kb. tényleg ő marad Gokuval a végéig. Kövi rész végén meg jön UI Goku szerintem, Jiren elsöprő ereje fogja a felszínre hozni, mivel látszik, hogy még magasabb fokozatra fog kapcsolni.

Mert az oké, hogy Goku meg Vegita keményen edzett de C17 akkor is csak kis bűnőzök ellen harcolt. És oké hozzuk fel egy ssj blue szintre mint Gohant, de ez már azon felül van. Egyedül azt tudom elfogadni ha feláldozza magát mert akkor érthető.