A játékról később írok,de találtam egy érdekes videót 
https://www.youtu...rZMlFg_AAg
Nem tudom,hogy fan vagy sem 
League of Legends(PC)
A játékról később írok,de találtam egy érdekes videót 
https://www.youtu...rZMlFg_AAg
Nem tudom,hogy fan vagy sem 
Az fan de soloQwa jó XD
Jelenleg nektek mi a véleményetek a support pozícióról?
Mert nekem jelenleg valamiért nagyon nem tetszik. Pedig a korábbi szezonokban imádtam.
Talán, ha okokat kellene keresnem, akkor az egyik az Iron Solari nerfje, a másik a cipőfejlesztés kivétele. A mana potik hiánya sem egy túl jó dolog.
Meg úgy a tárgyválaszték. Egyszerűen nem érzem bennük a harmóniát.
Pedig valahogy jó lenne újra kedvet kapni hozzá, mert amiket meg meg másoknál látok az júúúj.
Ashe nerf.
Véleményem szerint nem kapott nerfet, csak a pöcs note-ben írtak róla pár sort.
A support role-t én alapból meguntam soloq-ba. Kettő accom van, egyik G5, azon fent is vagy nekem, Shiro, másik meg S2 jelenleg, de már csak haverokkal játszogatunk ott. Elég nekem a rankedből a seasonra. Kapjam meg a skinem azt legyen nyugi. Supportolni sztem nem érdemes, mert ha elég jó ADC vagy, akkor azzal jobban jár a csapat, ha elfeedeled magadat. Régen Leona, Braum valamelyikét vittem mindig, de ma már csak akkor suppolok, ha a team full premade/megkérnek rá, és ismerem az ADC játékstílusát. Szinergia nélkül nincs értelme.
Shiro írta:
Mert nekem jelenleg valamiért nagyon nem tetszik. Pedig a korábbi szezonokban imádtam.
Talán, ha okokat kellene keresnem, akkor az egyik az Iron Solari nerfje, a másik a cipőfejlesztés kivétele. A mana potik hiánya sem egy túl jó dolog.
Shiro írta:
Én nem látok problémát a supportként.Tanként megyek armor/magic ressist és Healként pedig mana/magicre.
Az elején akadnak gondok a manával,de lvl 6 után már nincs gondom.
Már jó ideje nem játszottam és tegnap pont sikerült egy laza 800 megás updatetel elbaszni a játékot, amivel esténként csoportba veretjük, úgyhogy arra gondoltam egy társammal, mi lenne ha 1v1-eznénk a Summoner's Riften. Két fordulós volt az egész. Az alapszabályok egyszerűek voltak. Tilos ütni a Tornyokat (ez nyilván nem jelentette azt, hogy a minionokkal nem lehetett bűvészkedni), bármikor elmászkálhatsz más lanekre és kihasználhatod az egész mapot a fejlődésed, erősödésed érdekében. Nyilván ha valaki hátrányba van, így mondjuk menekülhet erősebb ellenfele előtt, operálhat wardokkal, figyelheti a mozgását, vadászat vagy épp rejtve maradás terén. A Sárkányok és Baronok vihetők.
[img]http://www.kepfeltoltes.hu/160916/KHA_VS_RIVEN_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az első forduló egy Kha'zix vs. Riven összecsapás volt. Én a tücsökkel voltam, a barátom pedig Rivent pickelt ellenem. Elég érdekes volt az egész, noha különösebb nehézséget nem éreztem. Eddig, bármely karakterrel játszottam, nem túlzottan okozott nehézséget a lányka elleni játék. Igen gyorsan passzív-agresszívba torkollott a taktika a másik féltől, noha az első gyilkosság 8 perc 13 másodpercnél csúszott be, ez pedig nem segített túl sokat a helyzetén, még ha a farmunk akkor meg is egyezett. Itt kezdett nehezebbé válni a dolog, ő nyilván megpróbált más lanekről farmolni ill. védeni a tornyokat, amikkel jól állt, hisz 2-t sikerült leszedetnie. Én figyeltem a sárkányra, a minionokra és a Jungle szörnyekre. Itt még úgy ahogy vacilláltam is azon, mit Buildeljek, mivel egyrészt a tücskömmel nagyon rég játszottam és sok minden változott azóta, na. De, végül is megtaláltam azt a kombinációt, amivel minden matematikai képletet számítva, szinte lehetetlen volt így leszedni. Igen, még a teljes build előtt egyszer meghaltam, 10 killnél. Az volt az a hiba, amit már csak lebecsülésből is elkövettem: nem figyeltem oda az elszigeteltségre. Természetesen ez volt az a pont, ahol az ellenfél lelkesebb lett. Nem sokkal később egy újabb összecsapásban, kis taktikát elhintve végül, majdhogynem teljes életerőcsíkkal, mindkettőnk részéről teljes Builddel dőlt el, hogy nem, nem sok esély van a győzelemre így. Ugyan okoztak kellemetlenséget a képességei, és én utólag is csak azt hallottam, mégis hogy győzhettem ezzel a lila csótánnyal Riven ellen (igazából azt se tudom, hogy most Counternek számít-e), de már nagyon-nagyon régóta a különböző karakterépítéseimmel lepem meg azokat, akik velem, ellenem játszanak vagy csak néznek. Nem mellesleg, megelőzve minden megjegyzést de, tettem ki cipőt, viszont nem volt rá szükségem. Jhinnek köszönhetem ezt, nála vált megrögzött szokásommá, hogy a végén eladom azt is.
Szóval az állás 1-0 volt az én javamra. Ezt követően úgy döntöttünk, hogy AP-s összecsapással nézünk szembe egymással, meglátjuk, mi sül ki belőle. Sokat gondolkodtam, kit Pickeljek, ő végül Brand mellett tette a voksát, míg szerény személyen Syndraval és Aurelion Sollal szemezett. Aztán úgy voltam vele, a sárkánykával így se játszottam túl sokat, hát most gyakorlok egy kicsit s különben se láttam már régóta a Skinemet, ami annyira tetszett.
[img]http://www.kepfeltoltes.hu/160916/SOL_VS_BRAND_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez azért már keményebb dió volt. Habár kezdetben agyon ócsároltam a Sarit, hogy mennyire egyszerű mechanika, milyen "semmit nem kell csinálnom" az egész, később kipróbálva láttam, nem erről van szó. Sokkal nehezebb, legalábbis számomra folyamatosan körülöttem lebegő csillagokra, azaz DMG forrásra figyelnem úgy, hogy közben az auto attackom és a képességeim éppúgy élnek. Megfelelő időben irányítani az earlyben egyáltalán nem kevés manát igénylő W-t, például sok problémát okozott. Mondanom se kell, hogy eleinte nagyon kiegyenlített volt az egész, mindketten fokozottan jó lehetőségekkel és esélyekkel álltunk a másik útjába ha győzelemről volt szó, de nem felejthettük el a környezet kihasználását sem. Nem mellesleg számos esetben segített vagy épp az elhunyó fél számára hátrányt jelentett a "külvilág". Tagadhatatlanul ment az adok-kapok, illetve a Sárkányokkal se igen kötekedtünk most (noha nagy meglepetésemre az Eldert sikerült úgy ahogy elvinnem teljes Builden). Azt elmondhatom, hogy nem szívesen kezdeményeztem harcot, vagy ha igen, azt is körültekintően, még ha a párharc végére gyakorlatilag pillanatok alatt eldőlt, ki marad életben, és ahogy az idő telt, nos... az haladéktalanul is nekem dolgozott. Az viszont elszomorított, hogy a cipő eladását követően már nem tudta befejezni az utolsó Itemét, ami minden bizonnyal változtathatott volna valamicskét, ám a minionok már nagyon előre dolgoztak.
Így végül is 2-0 az állás, egy új fület nyitva a listán. Úgy tűnik, egy-egy Custom erejéig még vissza-vissza tudok térni a Riftre, de mára-már különösebb motivációk híján... azért élvezetes volt.
Egyetértek a záró mondattal, már nekem sem okoz akkora örömet az, hogy LoL-ozzam. Régen suli mellett is éltem a dolgot, szerettem játszogatni egyedül, vagy külön. Első pillanattól fogva tudtam, hogy nem ez lesz a "világmegváltó esport játéka Dávidkának" (majd az aknakereső, lel.) de nagyon élveztem a karaktereket, szerettem játszani soloban is, és többedmagammal is. Átestem a flamelős, és mindenkit nyugtatós korszakon is, de így kb. 3 év játék után egyre inkább az az érzésem, hogy nem tud akkora élvezeti faktort nyújtani a játék, mint anno. Megvan a Gold 5, kis accom S2, ha haverokkal játszunk, játszunk, de úgy magamtól, nagyon ritka. Ma gondoltam megyek egy rankedet, persze dögfáradt vagyok így koliból hazaérve 3 kávé és egy energy után, hát mit ne mondjak.... Maga a meccs úgy nézett ki, hogy: Riven, Ashe, Leona, Vi, TF vs Ezreal, Alistar, Kennen, Renekton, Kindred. No hát a meccs eleje 4-10-ben kezdődött, olyan First Blood-ot adtam az enemy Renektonnak, hogy azt nézni is öröm volt. (Megszakítottam az AA-t amivel megölhettem volna, ő meg rámflashelt torony alá és kb. 10 hp-val hazament) Na mondom vissza TP-zek, elfarmolgattunk, megöltem, majd a Kindred szeretett Slowolgatni, és párszor szétcincálták az arcomat. Vi nagyon jött volna gankelni, de írtam neki, hogy felesleges, mert amíg azzal szórakoznak, hogy engem ketten leszedjenek, neki bőven van ideje egy TF-t +botot campelni, ami végül is jót tett, mivel Ashe és TF is elég durva late champ. Igazából a meccs közepétől az én feladatom annyit takart, hogy igyekezzek a Renektont stunnolni, mielőtt bedash-elne a teamünk közé. Ez szerencsére nem tudott akkora dmg-t osztani, mint kellett volna, Az utolsó pillanatok pedig úgy néztek ki, hogy amíg midet siege-elte a team, Rene velem szórakozgatott, majd elkezdett lefelé cammogni, szép módszeresen hazarecalloztam, tp+bevásárlás, rene stun, yoummu on és futás a nexusért a csapattal. Persze hiába az 5-8-11-es stat, le is kaptuk őket. A TF egy művészi gold carddal lemosta a fél hp-s enemy ezreal-t, szép látvány volt, mindezt az E használata közben, szóval még teleportolni sem volt miért. Persze az aladdigi káromkodás rám valahogy átváltozott és már nem volt "FUUUU RIVEN!" mostmár inkább volt "Thanks for the stuns." Szóval igen, tetszetős módon sikerült megváltoztatnom a hozzáállásukat, biztos a nyuszis skin tett hozzá. 
Miért érzem úgy, hogy ez a dög nagyon kedvelt lesz a képességei alapján?
http://www.surren...ather.html
És azt hiszem, én is instant meg fogom venni. Már csak azért is, mert a skinje egy beteg szar. Szó szerint... nem, inkább nem kommentálom. Egy csöppet groteszk nekem: https://www.faceb...age_bubble
Itt a 2016-os VB zenéje
https://www.youtu...asx9hjo4WY
Szerintem egész jó lett, bár nem olyan erős mint az eddigiek, nem pörög eléggé, a lassú részek túlságosan uralkodnak.
Szerintem a zene borzasztó. Az animáció meg szódával elmegy. A Warriors után kicsit többet vártam. Habár értékelendő, hogy meglévő eseményeket örökít meg az egész.
De, Ivern meg jöhetne már baz'meg.
| Ugrás a fórumra: |