Érdekesnek ígérkezik a történet.
S ha jól vettem ki a rajzolásból, Sasuke nem dermedt meg mint a többi? a szemeivel érzékelt bármit is abból, amit Borutonak mondott ez a Momoshiki? Mert ha igen, az úgy még érdekesebb ^^
Boruto manga
Szerintem ő is ledermedt testileg, viszont a Rinnegnnal képes volt érzékelni valamit, legalább annyit h valami nem okés, de szerintem Momoshikit is láthatta, a sharingan meg elvileg képes szájról olvasni, szóval akár érthette is (mivel neki speciális sharingan mintás rinneganja van). De amúgy ha nem nagy spoiler leírom h Sasuke mit tud erről.
hát sarada elég rib**c lett meg ruhája külseje is magas sarkúba frangál
itt nagyon ribi
http://naruto-kun...ons/011/17
borító jól néz ki
http://naruto-kun...ions/011/3
boruto narutó kártyát bont és azt mondja "már megint ez a szar" xdxddxd
kövi fejezet remélem jó lesz
Az új, 15. fejezet: http://readms.net...015/4509/1
Aztaaa, nocsak, kezdenek beindulni a dolgok. Van akkor ez a csapat, aminek a neve "héj", "kagyló", vagy "hüvely" jó eséllyel, a lehetőségek közül ,amit a szavak jelentenek. Az nem semmi hogy ebből a pecsétből rögtön 6 féle is volt ott a falon, meg hogy van egy egész szervezet ami erre épül. Na ez most baromi sok kérdést vet fel . Mindenkinek ebben a szervezetben van valami ilyesmi képessége? Mert a falon van 6 féle jel és 6 ember volt a végén. Vajon Kawaki is közülük való? Mi közük lehet az Ootsutsuki klánhoz?
Ahogy Boruto keze meg megdermedt, olyan mint mikor az átokpecsét reagált a sharinganra, annyi hogy Boruto nem érez fájdalmat. Valahogy a chakrára reagál a dolog. Kíváncsi vagyok milyen ereje lehet, felerősíti az ember képességeit? Vannak-e spéci trükkök, technikái?
Jó sok kérdés, de végre van miről beszélni a manga kapcsán! Vártuk már
Az azért meglepett hogy Sasuke csak így Sai meg Ibiki előtt megemlítette Boruto pecsétjét, azt hittem genjutsut használ vagy valami hogy ne hallják, ahhoz képest hogy legutóbb azt mondta ne szóljon senkinek.
Abban meg szinte biztos voltam, ahogy mindenki, hogy Sasuke van azon a kártyán, nem rossz név "a segítő árnyék".
Sarada hogy kihúzta Orot Erre nem számítottam
Azt hittem Boruto lapját húzza, de meglepődtem
Biztos jönnek majd a teóriák, hogy Gai vagy Lee az egyik tag, mert olyan lábvédője van az egyik embernek.
Az alacsony meg nem fiatal, az arcán is látszik, meg botja van.
Na ez jó kis fejezet volt. Tényleg indul a mentet.
Megmutatja lassan magát az új ellenség, ls Borutó pecsétjéről is kiderül lassan valami. Már csak a jobb szeme hiányzik mellé.
A rajzolást meg hagyjuk. Az tényleg pocsék még mindig.
Sarada megrajzolása meg tényleg kritikán aluli. Hogy lehet őt így megrajzolni. Legalábbis ilyen ruhába. (De ezt már jó néhányszor leírtam.)
Nekem ez a hasonlóság az Átokpecsét meg eközött kicsit eröltetett, mert valahogy kissé burkoltan (nem annyira), de Sasuke életútját látom Borutora vetítve kialakulni. Persze, most lehet nekem mondani, hogy hát a jellemük, meg dolgok, viszont nekem ettől a hideg futkos a hátamon és másolás szaga van. Nézzétek el nekem, na.
A másik, Mitsuki apuci témája már nem lett kivesézve? Mármint a filmben, úgy szépen, felszínesen? Akkor nem tudom hova tenni Sarada reakcióját. Csak mert egyszer már ez el lett játszva, akkor is Sarada akadt ki és még meg is kérdezte, hogy emberünk most a jóapád, vagy a jóanyád. Tehát Sarada emlékezete pocsék, köszönjük szépen.
Sasuke esetében még mindig beszélhetünk genjutsuról akár, de szerintem már a fél "vezérkar" tud Boruto pecsétjéről, Sasuke nem hülye, hiába ígérte meg Borutonak, ha egyszer itt nagy gáz van, akkor nem fogja elhallgatni. Túlvagyunk már a kisujj pecséten és egyébként is, ő mindig hazudik.
Noha az anime iránt nagyon elvesztettem az érdeklődésemet a Gaidenig, addig a manga kezd megtetszeni. A rajolás meg még mindig nem az igazi érthetően ennyi idő alatt még nem forrt be, kell még neki idő. Nagyjából megbékéltem vele, az egyik legnagyobb gondom, hogy kb. mindenki valahogy jóval fiatalabbnak néz ki, mint amilyen idős. Például Borutoék főleg Sarada néha úgy néz ki, mint egy 6-7 éves gyerek, Ibiki is jóval fiatalabbnak tűnik, mint ami, stb. A másik nagy problémám Saradához köthető, amit már ti is írtatok, bár ez nem a rajzolás hibája, hanem a karakter megalkotásáé, hogy Sarada valóban úgy néz ki, mint egy kis ribanc. Az a ruha, magassarkú, pozolgatások meg néha amiket mond tényleg kicsit bizarr. Bár számomra a leghihetetlenebb, hogy ninjaként magassarkúban ugrálgat. A háttér meg a tárgyak rajzolása kezd alakulni (nyilván azért abban is van még mit fejlődni bőven), azonban nekem a karakterek megrajzolásával van a fő problémám. Ehhez viszont még kell 1-2 év szerintem. Naruto, One Piece, Bleach stb. ezek a népszerű mangák sem voltak sokkal különbek a legelején rajzolás szempontjából, ezt el kell fogadni, majd az idő megoldja.
Ahhoz képest mennyi oldalt tartalmaz a manga, nekem nem tűnik, annyinak a történet, ilyen szempontból kicsit Bleaches. Az erőrendszer számomra meglepően jól van kidolgzva, hogy nem szállt el, hanem úgymond valamilyen szinten a nulláról kezdték ők is. Épp ezért kíváncsi leszek, milyen erősnek lövi be a Karát, meg, hogy mi sül ki ebből a pecsét dologból. Poén lenne ha csak Naruto nem tudna Boruto pecsétjéről. Am ebben a Sasuke életútjának beleszövésében egyetértek, de valahogy én úgy látom, hogy még egyenlőre keverik Naruto-Sasuke életúttal. Legalábbis ez a mostani Tentous szál kicsit Naruto-Konohamarus volt, még ha egyáltalán nem is egykaptafára ment. Ez a kártyagyűjtés meg kész..
azért megnéznék, hogy valaki valamelyik Akatsukist húzná.
Na mindegy a többit nagyjából leírtátok, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, jobbnak ígérkezik, mint amire számítottam.
A rajzolás nem hiszem hogy sokat fog már változni. Az alkotó ilyenre alkotta meg a karakterek kinézetét. Ami azért jócskán eltér a Narutóétól. Pedig az szép és jó volt.
Sarada meg azért akad ki Orochimarun mert ő legalább már találkozott vele.
Ezt az életutat én nem igen vinném még bele. Hiába akarja Borutó Sasukét másolni példaképnek tekinteni akkor se lesz az. Eleve más neveltetés körülmény, na meg már Sasuke is jó fiú lenne. Még ha Sasuke 2 is akarnak belőle csinálni az nem jöhet össze már csak Narutó és a hatása hasonlósága miatt se. Inkább valami vegyítés lesz a kettő között.
goku nem kell mindig megemlíteni, hogy mennyire rossz a rajzolás. Ikemoto hiába segített már korábban, ő maximum a helyszíneket, tárgyakat rajzolta meg, míg a karaktereket Kishimoto. Nem fog egyik évről a másikra tökéletes lenni. Meglehet nézni, hogy a Naruto manga első 100 fejezete kb. mennyire össze van hányva, sőt még az azutániak közül is sok.
Persze, hogy a végére belejött. Itt is ez lesz. Az animében alapból rendesen jelenítik meg. Nem kellene ezen ennyire minden hónapban megbotránkozni, ahogy a ruhákon se kéne feltétlenül.
Még nem nézte meg senki? Szerintem már reggel kint volt.
http://readms.net...016/4555/1
Remélem nem megyünk bele abba, hogy miért tud ilyen technikát használni Boruto. Bár én vagyok az aki azt mondja hagyjuk békén a rajz minőségét, de ritka rossz megint.
Na ez a fejezet még egész hamar kijött. Pláne az előzőhöz képest.
Azt hogy Borutó miket tud hátha majd az animéből megtudjuk. NA és ezután mondja már megint valaki hogy tudásban nincsenek az őseik felett. (legalábbis ennyi idősen)
DE lán Narutó is fejlődött nem is keveset. Igaz angol híján nem igen értettem. De ő is tanult az évek során mást is.
Az lett volna a meglepő ha bármi esélye is lett volna Borutónak.
A rajzot meg akkor hagyjuk. Bár volt már ennél rosszabb is.
És hála az égnek lassan de biztosan a magyar is beéri az angolt!
Ma jött ki, a következő október 16, ugye a csúsztatásokkal évenként nem 12, hanem kb. 10 fejezetet adnak ki, de mindegy.
Naruto nem éppen tudott új dolgokat, ő is használta azt a ninja eszközt. A föld elem használata számomra kérdéses, de nem kizárható.
A tudásszint attól függ egyébként, van akit túlszárnyalt a gyereke, de van akit nem. Sasuke bejelentése is, hogy még van veszély a világban miután harcoltak Momoshikiék ellen, ergó bebizonyosodott, hogy nincsenek egyedül.
Az a technika ami lángokat hoz létre, meg az a fura genjutsu beszélgetés érdekes volt.
Kíváncsi leszek, hogy majd amikor ezek animeként kerülnek terítékre hogyan fognak kinézni. A karakterek kinézete remélem sokat fog javulni. Bár mivel ugye ez az egyetlen forrás róluk így nem tudom. Ugye az anime mostani szereplőit azért látjuk ilyen jóknak, mert volt hozott anyag.
Egyébként goku miért nem tanulsz meg angolul? Ahogy telik az idő egyre kevésbé lesznek elérhetőek a dolgok magyarul (ezt úgy kb. mindenre értem) és egyre több szükség lesz az angol tudásra.
Vannak már ingyenes képzések felnőttoktatásban, vagy ha arra nincs lehetőséged az alapokat innen: http://duolingo.com elsajátíthatod.
Ugrás a fórumra: |