Ezek szerint az is fix hogyha lesz 2. évad az csak a mozifilm után tehát még nagyon sokára lesz.
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Így van. Szerintem legelőbb jövő április lesz belőle, és akkor 2 évvel az első évad kezdete után jönne a folytatás.
És az előzetes:
https://www.youtu...TJYac_dORw
Francba már ezzel a vírussal. Nem csak a szórakozást teszi tönkre halasztja hanem sajnos emberre is nagyon veszélyes. Szóval a készítők érdekében kénytelenek vagyunk várni!
Nem tudom, hogy a Kimetsu mivel érdemelte ki ezt a fél-fél fordítást/megtartást, de nagyon fájdalmas a hivatalos angolban a logika és következetesség hiánya. Bár már attól elkezdhetném a panaszkodást, hogy "Demon Slayer". Most a Végtelen Vonat-ból lett Mugen Vonat, nem Infinity Train, vagy megtartani a Mugen Ressha-t.
Köszi szépen az újabb BD adagot. Újranézve amúgy eddig az animét iszonyat nagy közhely gyűjtemény Olyan kínos tipikus shounen párbeszédek vannak benne, hogy a falra mászok tőle. Zenitsu meg kb elviselhetetlen annyira idegesítő kis taknyos görcs. Szerintem kb senkit nem érdekelne ha nem az UFOTABLE animálta volna úgy ahogy ami szerintem így újranézve pár eseten kívül nem akkora eresztés. Mármint szép de pl amikor Tanjiro CGI az nagyon látszik és nagyon kilóg a szépen rajzolt háttérből.
Látszik, hogy a sorozat később talál magára pont kb a vonatos történetszáltól kezdve. Nekem legalábbis így tűnik. Az a kötelékes duma ott a Rui harcnál az fúú....sajnálom de ártóan nyálas és nem illik oda. Ha belső monológ lett volna elviselhetőbb lett volna nekem de így hogy Tancsóró beüvölti Rui pofájába nekem komolytalan. Ettől még egy szórakoztató shounen (ó főleg a folytatás ami ezek után jön na azok már tényleg király részek) de szerintem kicsit túl van hypeolva ami annyira nem baj mert egy jó kis történet és így biztos jön majd több évad ahol tényleg már emelkedik a szint szerintem.
Nem volt közvetlen kaszazónában, de bizonytalan volt az elején a sorsa a magazinban. A Natagumoyamá-tól kezdve nőtt meg az érdeklődés komolyabban, stabilizálta magát. A legjobb dolgok pedig pont az első évad után történnek.
Természetesen vannak közhelyek, azonban ezeket el is kell adni, emészthetően kell prezentálni. Nem véletlenül látott Togashi és Nasu is sokat a műben, nem véletlen, hogy ajánlották a népnek. Tanjirounak például én elhiszem a mondandóit, nem mászok tőle a falra. "Hiteles" jófiú, abszolút az egyik legjobb WSJ főszereplő az elmúlt időkből. Ellenben ha más szériákban üres szemináriumokat hallgatok a barátságról, a kötelékekről újra meg újra, mögöttes súly nélkül, attól lekaparom az arcomat.
Hát azt megértem hogy bizonytalan volt. Idő kellett neki azt meg gondolom nehezen adják meg manapság. Igen én is, hogy olvasom a mangát közbe látom hogy mekkora ugrás van az első évadnyi dolgok után. A vonatos utáni történetszálat már 3x végignyálaztam azóta XD.
Amúgy én is elhiszem amiket Tanjiro mond és alapja is van neki csak olyan szépen angolul mondva out of space amiket amikor mondd néha. A későbbiekben ez is szerintem "normalizálódik" és sokkal többször belső monológként halljuk ezeket. Mondjuk Rui ellen is max talán 2x mondott ilyen közhelyes dolgokat. De van egy sanda gyanúm Bastian, hogy az üres barátságos szöveg alatt a Fairy Tail-re célzol xD. Na mert abban aztán kimaxolták a közhelylexikont .
Ez egy remek teszt arra, hogy mire asszociálnak az emberek az általánosan leírtak alapján. Az FT sokakban okozhatott PTSD-t, de esetemben a borzalmas harcok és szabályszegések a jófiúk javára jobban fájtak...
Ugrás a fórumra: |