Koszonom szepen!
Boruto anime
Sziasztok!
Köszönöm a feliratot. 1 kérésem lehetne? Kezd demotiváló lenni az epizódok leírása. Értem én a viccet meg minden, de mintha utálnátok a sorozatot, olyan minden rész leírása a főcím alatt.. Nem lehetne valahogy úgy megfogalmazni, hogy azért még legyen kedvünk megnézni?
Köszönöm a munkátokat!
Szerintem egész jól lett feldolgozva ez a rész a mangához viszonyítva. De ezt is mindenki maga ítélje meg.
Bár már korábban se értettem Pl pont Konohamaru aki igen sérült és kimerült hogy is harcol így. Eleve hogy tud harcolni. Még ha csak így is.
Logikát ebben a részben se igen keressünk. Tényleg értelmetlen volt lényegében ez a harc és a befejezés. Mert ha meg akarta volna őket öni simán megtehette volna. És a karma meglátása után is kinyírhatta volna őket max Borutót hagyja éleben.
Szóval lényegében ez is csak egy erőfelmérő lett volna.
Köszi ezúttal is!
Folytatódott a fősztori kicsit több, mint 1 fejezetes tempóval ismét.
A rész első felében Ao megkapta a Redemption arc-ját és megmentette Borutot, aztán pedig Konohamaru csilloghatott... úgy kb. fél percig... A kiszabadulása elég menő lett, de aztán szinte semmit se mutatott Kashin Koji ellen, holott a mangához képest még kiegészítéseket is kapott a harca, de így is nagyon szánalmas lett szegény... Hihetetlen, hogy anno egy Pein ellen milyen erős volt gyerekként, most meg árnyéka se akkori önmagának. Aztán még jól fel is gyújtották, de szerencsére megúszta égési sérülések nélkül...
Kashin Koji pedig nem akarta, hogy a Boruto sorozat a kelleténél hamarabb véget érjen ráadásul még szomorúan, is ezért csak úgy ott hagyta a sérült gyerekeket, pedig Sarada még be is szólt neki XD
Jajj, rendesen fogtam a fejem ezen a történetíráson...
Az epizód második felében megint kaptunk egy Kara Bázisos töltelék jelenetet. Ezúttal a szőke csajszi ült le egyből a doki gépe elé, amint az felállt tőle, felháborító ez a mai fiatalság!
Ao-t szépen eltemették legalább a mangához képest, ahol csak úgy ott hagyták... i guess XD
A végén pedig végre megjelent a rejtélyes fiú, aki már az előző openingben is szerepelt... csak úgy majdnem fél évvel csúszással, belefér...
Köszi a munkátokat
Hát ez a rész elég gyenge lett a vége fele már majdnem, hogy elaludtam a mangában sokkal jobb volt de itt valami unalmas vontatott szar lett és az a baj, hogy nem csak ez de kb az animének háromnegyed része nagyon unalmas semmi olyan dolog nincs benne ami felkeltené az érdeklődést és a harcokat ne is mondjuk a Narutoban egymilliószor érdekesbe harcok voltak.
Köszi megint!
Ezúttal 1 fejezet került "csak" feldolgozásra, de most is kaptunk kiegészítést.
Végre megtudtuk a "Tároló" nevét és a Kara is mozgásba lendült.
Jigennek elég érdekes képessége van, tetszett az ebédes jelenete Deltával.
Igaz Kawaki gyerekkori flashback-je cenzúrázva lett a mangához képest (ott mutatták, hogy alkoholista az apja, aki boxzsáknak nevezi illetve sok pénzért adja el Jigennek), de cserébe kapott anime-only múltat, amivel személyesebbé válik a harca Garou-val, a Boruto Urgot-jával XD
Amúgy kicsit lassú és kevés eksönt tartalmazó, de még így is egész jó epizód lett ez.
Azonban a következő vajon milyen lesz? Az előzetes nem mutat szinte semmit, de egyértelműen másabb a grafikája. Vajon harc animációkkal teli lesz, csak még nem készültek el vele, mert a szokotabbnál több időt vesz igénybe? Remélem igen!
goku5 írta:
Ki mit gondol új hősünk szinkronjáról? Szerintem nem rossz, de választhattak volna jobbat is.
Köszönöm a Feliratot és a vele járó munkát.
Visszatérve a feliratra, lehetne hogy a karakterek nevei ne egybe legyen írva mint pl kashinkoji, koudo. Kashin Koji, Code
Kérhetném hogy az eredeti nevüket tartalmazzák a karakterek ?
A Naruto-kun jó csapat csak erre kérném hogy figyeljen aki csinálja a feliratot.
AR Fansub-nál hasonlóan ott jól csinálják, így minőségibb a felirat, fokozza az élményt.
Köszönöm
Ugrás a fórumra: |