Azért láthattuk, hogy meg tudták Kidék is húzni magukat az Újvilágban. Szóval nem lehetetlen a dolog. És a Grand Line első felében sem lehetetlen elrejtőzni, sőt, szerintem biztosan sokkal biztonságosabb, Tengerészet ide vagy oda, mint a Yonkouk bajszát húzogatni, szóval lehetőségeik éppenséggel vannak. Sőt, Begéből én kinézem azt, hogy gerinctelenül benyalja magát egy másik Yonkounál.
Ez a Feketeszakállas dolog baromi királyul hangzik, csak én egyáltalán nem nézem ki belőle ezt
De király lenne, az tény.
Ha Bege képes a hakira, márpedig azért ez alap kéne legyen, akkor szerintem nem kérdés, hogy erősebb Ceasarnál. Utóbbi egy díszficsúr, hiába erős a gyümije, az előbbi meg azért látszólag komoly (és okos) harcos, egy - véleményem szerint - baromi jó képességgel.

Vergó biztosan erősebb volt CC-nél s az sem volt ott véletlen hogy Law verte el, nem csak a közös mult miatt kapta meg, hanem mert Law a friss szövetség kapitánya. S bizonyítani kell. Bege meg erősebb Sanjinál ebben biztos vagyok. Hiszen szupernóva, az erejét nem ismerjük mondjuk csak gyümi képességét, de még most Luffy egyetlen tagja sem nimcs olyan szinten mint egy másik szupernóva kapitány, ha ez nem így lenne akkor nem lennének Luffy riválisai. De ez csk az én véleményem.