Janesz89
Így Black is képes lehet rá... A logika megkívánná, hogy na ő győzze le.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nem hinném, hogy csaj játszott vagy bemutatót tartott volna Zamasu Trunks ellen Már csak az egója sem engedte volna. Szimplán csak azért volt jobb mert halhatatlan.
Amúgy teszek én fel egy jobb kérdést:
Mit keres és miért pont a 7 univerzumban Zamasu? Miért nem a saját univerzumában intézkedik? Miért a miénkben? Tudom Goku bosszantja de mégis?
Amúgy hiába mondok végső és legyőzhetetlen harcost, akkor sem lesz itt semmiféle fúzió. Ez már megint csillagharcosi becsületbeli ügy!
goku5 írta:
Mit keres és miért pont a 7 univerzumban Zamasu? Miért nem a saját univerzumában intézkedik? Miért a miénkben? Tudom Goku bosszantja de mégis?
Amikor megjelent az egész Beerus szál, akkor nagyon tetszett, hogy a sima SSJ3-hoz képest mennyire elérhetetlen szintet képviselt. Most meg már ott vagyunk, hogy lassan Beerus lesz a béna kezdő.
Kicsit furcsa, hogy folyamatosan jönnek a nagyobbnál, nagyobb istenek.
Ha Blacknek és Zamasunak is van fülbevalója, akkor nyílván fuzionálni fognak. De ha ők ketten "simán" erősebbek mint Goku és Vegeta, akkor Vegeku se tudja majd legyőzni őket.
Szóval marad a szintlépés Gokutól? Elvégre ha 2 db SSJ1 fuzionál, attól még egy SSJ2 könnyen leveri a picsába őket. Ilyesmi lehet a megoldás szerintem.
Itt már megint van egy nagy buktató!
Trunks idejében Goku már régen halott, (így könnyű biztos megszerezne esetleg a testét) viszont ott (abban az idősíkban) soha nem találkozott Goku mert már halott és Zamasu. Szóval miért is pikkelne rá és miért is pont az ő testét akarná amikor semmit nem is tud rólam mert már rég maghalt szívbetegségben.
Gotrunks ssj3 pedig Trunks és Goten csak ssj1!
Egy kicsit bonyolult ez a szál.
Látszólag Zamasu azért rágott be Gokura, mert tiszteletlen és mert halandó létére elég erős, az meg végképp kiakasztotta, hogy isteni Ki-vel rendelkezik.
Ez így még teljesen korrekt is, viszont Future Trunks idejében Goku elég gyenge volt az istenekhez képest amikor meghalt, még a Kaioshinek is könnyen leverték volna 1 ütéssel.
Na most a Future Trunks idejében lévő Zamasuval kapcsolatban valami trükközés lehet. Szerintem ő nem annak az alternatív idősíknak a Zamasuja, hanem az általunk ismert idősíkból való, csak annak jövőjéből. Talán pont a következő részéből.
Hogy miért mehetett mondjuk pont oda? szerintem logikus lehet, hogy pont azért mert abban az idősíkban nem él Beerus (manga) és ssj Blue sincsen, konkrétan 1 darab potenciális ellenfele sincs azt csinál amit akar, Whis semleges ilyen téren, tehát ő nem avatkozna be.
Viszont ki is Black? Zamasu rokonlelkekként asszociál magára és Blackra, Black meg erre csak mosolyog, hasonló technikát is használnak és a végén Zamasu, saját magával fenyegeti a világot, nem többesszámban beszél, hogy ő és Black haragja. A beszédstílusuk is rettenetesen hasonló... szóval azt gondolom esélyes, hogy Black tényleg Zamasu, és esélyes az is , hogy ő Trunks idősíkjának Zamasuja, ezért nem halhatatlan.
Zamasu amúgy szerintem sem olyan nagy szám, csupán mivel halhatatlan, ezért tűnik úgy hogy erős, ha nem lenne, lehet már földön feküdt volna rég, Goku támadásaitól. Illetve Goku biztos hogy sokkal erősebb Trunksnál, hisz Trunks is csodálkozik, hogy még Gokut is legyőzték.
Szerintem is legközelebb Vegita fogja kivenni a részét a harcból, most már ismerik a harcstílusukat, Zamasu lesz problémás a halhatatlansága miatt.
Zamasu tuti,hogy a jelenből ugrál az idősíkok közt. Arra nyilván választ kapunk miért pont akkor jelent meg mikor Gokuék mentek Black ellen. Az is érdekes lesz hogy mi a kapcsolat B és Z közt.Annyira meg van kreálva,pedig tuti nem lesz bonyolult magyarázat. De mégis mennyi kommentet szül,marha izgalmas.
Tény h Zamasu már rég felszeletelve feküdne,ha nem lenne halhatatlan,ezért is vette félvállról Trunkst.
Fentebb írt vmelyik fórumtárs a csalásról.Sztem arra értette,hogy rendre ketten mentek neki főleg Gokunak,de pl Trunkst is le akarta szedni Black mikor Z-t átszúrta. Mégis milyen már ez,rászorul ilyenekre ha halhatatlan?
Lehet egy olyan elképzelés is,hogy Black =Goku(aki tudja használni a kék formát)és Zamasu(halhatatlan) fuziója,és átment a F Trunks idejébe.
Persze itt az a buktató hogy mért fuzionált vele,ha hallhatatlan(talán legyőzték a jövőben).
Vagy god Zamasu fuzionált a F Tranks idősikjában halott gokuval,ez megmagyarázná hogy tudja használni goku teknikájit,meg az isteni kit,meg a rokon lélek,de lehet hogy a fuzió félrement,és megmaradt az eredeti zamasu,és black.
Ezt a csalás dolgot csak azért említettem, mert vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy azért kaptak ki Gokuék mert sokkal de sokkal gyengébbek voltak. Holott ha megnézzük a harcokat és annak kimenetelét, láthatjuk hogy szó sincs ilyesmiről, csak Zamasuék "csaltak" ezzel a lefogom te kinyírod őket dologgal, nem beszélve Vegita váratlan leszúrásáról, és abban a harcban is Vegita dominált Black pink formája ellenére, és ne mondjátok hogy nem így volt.
Black erősebb ez biztos de nem kell semmi Power up se semmi hasonló minek de egy a power upot alapból megkapták hisszen ha veszít egy sayain és majdnem meghal és abból éppül fel akkor az ereje megnő ezt az egyik indok én fúzió helyet inkább egy 3VS2 néznék meg mint, hogy egy fúzióval megverik Blacket és Zamasut és igen benne van, hogy fuzionálnak arra az esetőségre tudnám csak elképzelni, hogy ők is ezt csinálják
A másik, hogy belett hozva a főpap aki ha jól tudom az egész világon az 5 legerősebb harcos közül van és én szinte biztos vagyok benne, hogy az utolsó harc az lesz a Superben, hogy megverik Zeno után a legerősebbet és ott eltudom képzelni, hogy besegít nekik Whis a főpap és Bills (persze mind kikapnak és végül Goku és Vegita győzik majd le)
Ezek a gyűrűk amiket Gowasu előhalászott Beeruséknak,a zöld színűek jelezték hogy valaki már ugrált jobbra balra engedély nélkül az időben. Azok csak a 10es univerzumra vonatkoztak és nem Cell meg Trunks utazásaira nem? Azok tuti a válasz részei lesznek,zamasu rejtélyére.
Még akkor sem tudunk semmit a gyűrűkről. Blacken meg fehér volt lehet az párhuzamos idő, de akkor az a miénkben zöld nem?
De ez a másik idős akkor is bonyolúlt logikát keresni benne. mert hogy tényleg nem is létezik Zamasu idejében Goku nem hogy még pikkeljen is rá, és hogy pont akkor még "gyenge" Goku testet miért pont azt szállná meg. Csak az lehet, hogy Zamasu utapott egy párhuzamos idősíkba a miénkről és ott is azt teszi mint a miénkben.
Amúgy én is azt mondom, hogy valamiféle megszállásról lehet szó, Halott testet meg gondolom könnyebb megszállni.
Hármas fúzió meg nem lehet.
Ugrás a fórumra: |