http://naruto-kun...ail/453/13 erre a aduászra leszek kíváncsi.Mert tuti,hogy nem Iced Shell gondolt. Mert akkor nem mondtam volna azt Juviának,hogy a harc után megkapja a választ. Sőt az utolsó mondata alapján Zeref ellen és End ellen is van 1-1titkos fegyvere.
Másik pedig Acnologia célja a sárkányölő és még valami.Erzát magasról leszarja,mint mi olvasok xD(Bocsi ezt nem bírtam kihagyni xd)Azért ment elsőnek Wendyékhez,mert ott volt a legerősebb sárkány szag.(Irene sárkányformája)
4x olvasva szokatlanul érdekesenek találtam Acnologia mosolyát.Lehet,hogy Irene után ment és várta a visszavágót és Erza szaga alapján ment Wendyékhez.Így talán az elején Acnologia összefogja keverni Erzát az anyával.Hoppá,akkor Erza még sincs biztonságban .O.o
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.02.18. 19:58

Gildarts vs August nem vonz annyira mint hittem, de szép kis rövid összecsapás volt. August már biztos h szintén érzelmileg lesz meginogva az utolsó kijelentése láttán... gondolom volt/van egy lánya. Gildarts halálának örülnék sőt Cana-t se bánnám
Zeref mint mindig most is menő akárcsak Gray. Tetszett ahogy végül javított a múltkori baklövésén de még mindig hülye picit.100x elmondták neki h éljen a céhhért ne pedig haljon. Nagyon érdekel akkor hogy mi Zeref igazi célja de már tudjuk hogy Natsuval kapcsolatos. Talán tényleg nem zárult ezaz E.N.D téma és a világ ellen akarja őt fordítani? Az vizsont tuti h most jó harcot látunk majd tőlük akár az arc elején
Eltudom képzelni hogy tényleg midnen rosszra fordul és Lucy kénytelen lesz visszautazni az időbe akár egyeüdl akár valakivel miután megkeresték Aquarius kulcsát 

Én nagyon szeretném ha Natsu kicsit elszabadulna. Vajon ha Zeref vagy Achnológia elég barátját megöli akkor kinyitja a könyvet? Zeref rendkívül okos és szeret előre tervezni.![:]](../images/smiley/6evil.gif)