A jövendő címek listáját leírná valaki magyarul is!? Jó lenne mert nem mindenki tud angolul!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
sacsu írta:
Beerus kinyirja Zamasut??Mi a fene.Miért nem Goku vagy Vegita?
sacsu írta:
Beerus kinyirja Zamasut??Mi a fene.Miért nem Goku vagy Vegita?
Uhh... nem jók az ilyen spoilerek, most lehet heteket, hónapokat várni mire oda jutunk xD
Egyébként a helyesírástól én is tudok sírni néha , viszont amit leírt herusz az sztem helytálló lehet. Mert ettől a kéktől nem lesznek istenek, ez csak isteni KI. Amikor piros volt akkor viszont valóban istenné változott. Sőt a végén megjegyezte Beerus is mikor már vissza változott, hogy valahogy benne maradt az istenek ereje. Vegitában sosem volt meg. Ergo ennek a kéknek semmi köze ahhoz hogy istenek voltak-e előtte vagy sem. Én még azért várom, hogy Goku eléri ezt a piros szintet magától valahogy... mert eddig ezt a kéket eléggé lehúzták, full nem érzékeltetik mennyire is kemények és erősek!
Adom az előző hozzászóló véleményét, ha behoznák a pirosat és jóval erősebb lenne ennél a kéknél, azzal a sorozatot húznák ki a kakiból. Nem ssjblue 2 ,3 és társai kellenek... Érzékeltetni kell, hogy a piros amivel bills sama ellen harcol mennyivel erősebb a kéknél!
Geri1999 írta:
Adom az előző hozzászóló véleményét, ha behoznák a pirosat és jóval erősebb lenne ennél a kéknél, azzal a sorozatot húznák ki a kakiból.Nem ssjblue 2 ,3 és társai kellenek... Érzékeltetni kell, hogy a piros amivel bills sama ellen harcol mennyivel erősebb a kéknél!
De ezt a témát már annyiszor körbejártuk ez nem kívánságműsor...
Hivatalosan megvan erősítve, hogy a kék erősebb mint a piros. Ezt el kell fogadni és kész.
A hajszín kapcsán meg nem a tűzet követi, hanem a nap életciklusát. Sárga-Vörös-Kék talán még egy szürke vagy fehér haj befigyel majd mint a végő szint.
Azért tegyük hozzá, hogy Beerus már több millió éves, tehát volt ideje bőven tanulni Whistől. Figyelemreméltó az is, hogy Goku és Vegita letudnák már győzni Beerust, ha összefognak. Sőt jól is jön ki, hogy a készítők Beerust is bevetik, kicsit realizálódjon újra a karakterekben, meg a nézőkben is, hogy még mindig ő a Pusztítás istene.... nem véletlenül. Meg kell egy összehasonlítási alapot adni a rajongóknak is, hogy lássák Gokuék még mindig nem erősebbek nála, annak ellenére, hogy sokan ezt hiszik.
A rész az tetszett, de Black eredetét illetően hát...
izé ezt Popo is megtudta volna csinálni. Igaz nem lett volna olyan jó és tartós, de kb fél perc alatt kinyírta volna Trunks idejében a Föld lakosságát környezeti károk nélkül. S nem tökölődik évekig, mint hogy azt Black tette.
Én úgy képzelem, ha nem is lesz színváltoztatás, akkor is lesz valami szint a SJB-n belül, mint anno SJ1 helyett lett Cell ellen a SJ2 használva. Ezt azért gondolom, mert bebizonyosodott, hogy elég sokan Son Goku előtt járnak.(Whis, Beerus, Black, Zeno, Hit). Tuti lesz még itt szintugrás
Dragonballtime.net-en már van angol felirat.
Gowasu, ha csak azt kérné, semmit sem érne el, mert akkor elpusztítanák Őt az Istenek.
Egyesítve 2016.09.11 17:16:35:
Amúgy valamit nem értek: Zamasuék a 10. Univerzumban laknak... Gokuék a hetesben.
Zuno hanyadikban?? Azt hittem minden univerzumnak van egy Zuno -ja.... miért a hatos és a hetes gömbjei kellenek neki ?? Titeket nem zavar ez?
Ugrás a fórumra: |