Goku5
Ez a kérdés bennem is felmerült, én sem tudom, lehet az túl könnyű lenne
és azt akarja, hogy féljenek és fájdalmak közt haljanak meg... vagy nem tudom
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Noha sokan utálják, személy szerint nekem is jobban tetszett az SSJ4-es szint kinézete. Nagyon badass volt meg ,ahogy batai is fogalmazott, tényleg olyan mint a saiyajin evolúció csúcsa, ha már gorillává tudnak változni...
Whis elképzelése, hogy hogyan teremthette Zamasu Blacket, elég gyerekes és egyszerű, remélem lesz benne valami kis komplikáltság, illetve nagyon várós már, hogy Beerus bevesse magát.
A GT úgy volt sz*r ahogy volt. Az első 32 rész értelmetlen semmiről nem szólt, aztán kis harc Babival, maj dgyorsan lezongorázták a sárkányokat, ssj4 Gogeta stb és egy béna zárás. Ötlettelen semmitmondó sztori az egész sokszor kritikán aluli rajzok, és jelenetek....Ez a super 1000x jobb, csak már kezdetek belehülyülni a találgatásba. Nem hiába csinálták ezt a szériát, pont azért, h a gt-t eltusolják végre.
Morbyd írta:
Rotcsa Zuno a 7-esben van. Miért kéne lennie minden univerzumban? Az meg, hogy Zamasu a 7-es univerzumba ment "kérdezősködni" mutatja, hogy valószínűleg még a 6-osban sincs (nemhogy a 10-esben), pedig ott már lenne rá esély, hogy van.
Rotcsa írta:
Akkor a másik 10 univerzumnak nemcsak saját Zunoja nincs, de lehet, hogy saját super dragon baljla sem....
Jacko ha ezt megtudja, elköltözik !Az összes interuniverzális rosszfiú a hetesbe, meg s hatosba fog jönni hatalmat és tudást szerezni!!
Érdekesen haladnak az események! Csak ez a sok meglepetés nem tetszett a részben. De amúgy kíváncsi vagyok Black titkára már lényegében csak ő itt a nagy kérdés a többi rejtély kezd kibontakozni. Na meg hogyan fogják legyőzni őket. Talán a jövőbeni gömbökkel visszaváltoztatják halandóvá.
De amúgy tényleg rejtély miért alapozzák a jövőt a mi jelenünkre mikor az tényleg alapból más! Ott eleve ne ismerhette Zamasu Gokut stb....
Nem láttam még ilyen Dragon Ball részt, mint az új, és nem is akarok többé! XD Oké, hogy végre fel kell oldani ezt a sok rejtélyt, és hogy a következő rész is erről fog szólni, de remélem, végre újra olyat is láthatunk, amiért megszerettük!
Kitérő volt, oké, elég volt. Bills is bunyózzon majd, Whis is, és kárpótolva vagyok. :3
Ugrás a fórumra: |