Szerintem Beerus pont azért fogja megölni a jelenkori Zamasut, hogy végre őt is lássuk verekedni..
Azért azt se felejtsük el, hogy a jelenkori Zamasut, Goku is együtéssel lecsapná Blue formban
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
[quote]faiden írta:
Baliz:
2. Nem tudom hallottál el már az időeltolódásról, mert az miatt van a mi időzónákban hajnalban, Japánban (mivel hogy ott vetítik) meg este.
3. Lehet, hogy te csak az akciók és az egymást ismétlő sablonok miatt jobban szereted a Z-t, de számomra és mások számára is többet jelent a történet, mert az adja meg az alapot egy animénak, és ebben (főleg a mostani Fututre Trunks Act-ban) jóval jobb a Super. A Z történetével sincs bajom, de a Superben jobban építkeznek és próbálnak a non-stop harcok helyett normális történetet is csinálni, hogy értelme legyen az egésznek. Mert valjuk be a Z nem több szimpla hentelésnél meg idóhúzásnál, és lehet hogy ez gyerekként jó volt mindenkinek, de mostmár ettől többet várnak el az emberek. Nem mondom, hogy tökéletes a Super, de örüljünk hogy legalább van DB, és nem is rossz DB...
Egyesítve 2016.09.11 18:15:21:
[quote]Geri1999 írta:
Nem vitatkozom, de reggel 9kor nyomják japánba a gyerekeknek! Ergo gyerek mese! A "Z" ha jól tudom felnőtt anime volt, sőt cenzúrázni is kellett.. Ez felfogtam tényként, mert ez igy van! Bármi hihetetlen egy harcművészeti anime a harcról szól, ha sztorit akarok, akkor nézem az eszperanzá-t... A Super története is elég katyvasz, elég sok megválaszolatlan kérdés marad, annyira jól szerintem ez sincs kidolgozva, bár biztos benne van a fordítás...A Z-ben örültél a sztorinak ha volt, Goku hogy neveli a fiát, jogsit szerez, mindennapjai, stbstb... Örülök hogy van DB, de ne felejtsük el hogy elvileg ez a Z folytatása, de szerintem alul marad..
Most nem azért, de nálunk jeli kettő van mikor adják japánban. Ha jól tudom 8 órás időeltolódás, szóval ott reggel 10 van! Na meg ne keverjük hogy akkor mit cenzúráztak japánban és mit nálunk!
Amúgy Blackre egy jó megoldás! Zamatsu kért magának egy klónt csak goku testében. Vagy szimplán az elméjét másoltatta át goku testébe.
De tényleg a legnagyobb baja a történetnek, hogy teljesen egybemossa a két idősíkot mintha lenne egyiknek köze a másikhoz.
baliz
Mind egyik DB sorozat vagy film, ugyan annak a korosztálynak készült. Csupán a korszakok változnak, az igényeikkel, szabályaikkal. Míg a 80-90 es években nem volt gond, h reggel 9 kor Trunks miszlikbe szaggatja Friezat, vagy az 2. formájában, betegesen rángatja az átdöfött Krilint a szarván. Addig manapság, a korhatár besorolás (és annak mércéi) már nem igazán engedheti ezt meg. + az t se veszítsük szem elől, hogy így a fiatalabbak is rákapcsolódhatnak, szülői belegyezéssel is akár.
Ez nem harcművészeti anime, hanem akció-kaland. Szappanoperát pedig ne hasonlítsuk már össze egy animével. Amúgy lehetnek akármilyen jó akció jelenetek egy akciófilmben, sorozatban stb, ha nincs története, akkor úgy szar az egész ahogy van. Csakhogy felhozzak egy horror-zombi példát, aki minőségre vágyik az nézi a The Walking Dead-et , aki agyatlan hentelésre az meg a Z Nation-t. Ugyan ez a különbség a Super és a Z között is...
Na azért a Dragon Ballt ne hasonlítsuk már már sorozatokhoz vagy bármihez!
Amúgy én is ezt írtam mikor és hol i az elfogadott a korosztálynak. Besorolás.
De amúgy szerintem azért tényleg annyiban azért jó a DB szuper hogy tényleg nincsenek benne 5-10 részig húzódó harcok ahol szinte semmi előrelépés nincs.
Sztem nem fogják kinyírni Zamasut. Legalábbis Goku biztos nem, ő nem gyilkos. Esetleg Beerus elpusztítja miután Goku legyengítette, vagy azt is el tudom képzelni, hogy Zamasu el fog menekülni, az idő gyűrűjével.
Jó rész volt amúgy, tetszett.
Angol felirattal néztem meg, de nem értettem, hogy akkor most black kicsoda végülis? Mert ha jól értettem, akkor Zamasu összegyűjtötte a super dragon ball-okat és azt kívánta, hogy legyen halhatatlan. De Black-et nem értem, hogy kicsoda/micsoda?
Kzo írta:
Sztem nem fogják kinyírni Zamasut. Legalábbis Goku biztos nem, ő nem gyilkos. Esetleg Beerus elpusztítja miután Goku legyengítette, vagy azt is el tudom képzelni, hogy Zamasu el fog menekülni, az idő gyűrűjével.
Jó rész volt amúgy, tetszett.
Angol felirattal néztem meg, de nem értettem, hogy akkor most black kicsoda végülis? Mert ha jól értettem, akkor Zamasu összegyűjtötte a super dragon ball-okat és azt kívánta, hogy legyen halhatatlan. De Black-et nem értem, hogy kicsoda/micsoda?
peterk írta:
Black valódi kiléte még nem derült ki, csak annyit tudunk, hogy Zamasu Super Shenlongtól kívánt magának egy "szolgát" Goku testével
faiden jól mondom a super az akció-kaland, de a Z után, ami szerintem erősen súrolja a seinen határait ez gyenge....HA 15 év múlva a gyerekem végig nézi az animét és a Z után elkezdi a Supert nézni mint folytatás, azt fogja mondani hogy miez a szar? KB 4szer néztem végig a Z-t, ha az 1999-es német RTL-es korszakot nem nézem egyszer asszonynal is végig néztem bejött neki, jók voltak a harcok, kemény edzések, mégis megbújt a történetbe a szeretet, hősiesség stb... A supert azér nézzük hátha Bills-en tudunk röhögni egy jót
Ezek a transzformok is xD Super Saiyan Rose?
Ez transzform : https://www.youtu...ojvWUsa0tc
Na egyébként abba hagytam a szurkálódást, megtartom a véleményem, én leragadtam egyébként is a 90es években
Na azért ez nem teljesen így van hogy Zamatsu kívánt egy Goku szolgát! Ezt csak feltételezik az eddig tudtaiból, de ez még korántsem biztos hogy így is van. Ezek csak felvetések még a biztosat nem tudjuk.
Amúgy mi van már hogy itt is 2 hét kihagyás lesz? A Narutó is 2 hét múlva lesz! Mit csinálnak már mit adnak azon a csatornán?
baliz!
Hát igen, ezek az epikus átváltozások és társai hiányoznak nekem is, amiből tudod, hogy ki mennyire erős. Amikor Goku SSJ3 lett előszőr, rendesen borsózott a hátam! Ilyet a Superben talán egyszer éreztem, amikor HIT ellen nyomta a kaiken-t.
Minden esetre szerethető az anime, és minden héten vasárnap alig várom h megnézzem felírat nélkül, mert még azt sem tudom kivárni, nem érdekel h nem értek egy szót se, de látnom kell
Amúgy, jó volt ez találgatós rész, de sokat nem vitt előre azért, mivel Whis is csak sejti a dolgokat és minden részét ő sem tudja össze rakni. A következő részben már lesz verekedés Zamasuval, de annyira nem tiszta, hogy akkor most megöli-e Gowasu-t vagy sem... De, hogy most erre két hetet kell várni, elszomorít
Ugrás a fórumra: |