Pár éve az emberek azért imádkoztak, hogy ha lesz anime, akkor ne legyen olyan 3D genny, mint a Kengan Asura. Most, azt kívánják, hogy bár inkább olyan lenne.
[Naruto-Kun Projekt] Shuumatsu no Valkyrie manga
Vannak igényes CGI-t használó stúdiók, ahol tényleg kihozzák a maximumot a módszerből, mint az Orange például. A Shuumatsu-nál a dinamika hiány miatt kezdték el mondani, hogy "Akkó' má' egy CGI megvalósítással készült anime is jobb lett volna!".
Ma végigdaráltam az animéjét! Egyszerűen magával ragadott a történet nagyon jó volt. Ezután kénytelen leszek beérni a mangájával.
Nagyon jó kis történet. ÉS pont hogy nem jönnek be a tippjeim a győztesekről. ÉS mindig több van mint ami látszik.
Amúgy hogy őszinte legyek már az első harc után az volt a benyomásom, ha még mind a 13 mérkőzést el is veszítenénk akkor is az emberiség győzne. Megmutatták mi rejlik bennük. Elismerést érdemlően az isteneknek és jó páran megváltoztatják a véleményüket a végén. Na meg még valahogy a ragon Ball Super univerzum tornájának a vége hogy mindenkit visszahoznak a végén.
Mostantól olvasom a mangát is!
Nagyon köszi. Jack élete az egyik legszomorúbb szerintem viszont pár apróság. Jack heterokromatikus szeme valós genetikai betegség ilyesmi valóban van embereknél de főleg macskáknál ez ugye annyit jelent hogy a szemei nem egyforma színűek. A másik betegsége a színhesztés ugye amikor a színt látja és ahhoz társítja hogy az mit is jelent öröm, bánat stb. csak az ő esetében ez sokkal erősebb mint átlagban. Hercules tetoválása meg utalás arra hogy a mitológiában egy mérgezett köpeny miatt halt meg ami elviselhetetlen fájdalmat okozott neki.
Szerintem csak erőltetik a dolgot, de fixen nem lett kijelentve, hogy ők ketten egymás ellen fognak harcolni.
Jack vs. Herkules a kedvenc harcom eddig. Mindkét karakter teljesen más kort képvisel, Jack "modernek" hat, ami ad egy külön bájt a harcnak. Tesla érdekel nagyon az emberiség harcosai közül, ezért neki mindenképpen olyan ellenfelet adnék, aki a múltat képviseli. A jelöltek közül Anubisz mondjuk.
Odinnak főellenség jellege van, szinte biztos, hogy Brünhild bukik ellene, és Göllnek kell befejezni. Kintokit és Leonidászt küldeném harcba ellene.
Simo vs. Apollón elég népszerű párosítás a vadászat kontra mesterlövészet miatt. Nincs kifogásom, csak érdekelne, hogy miként lehet érdekessé tenni, mert gondolom távolsági harc lenne, sok tervezéssel.
Loki vs. Nostradamus is eléggé népszerű.
A többire nincs ötletem.
Ugrás a fórumra: |