Én nem néztem még tovább
, kibírtam, várom Ayagii a mester munkát tőled
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
deku001 írta:
Hát ugye van az utolsó 3 rész (261-263), utána az ezekből készült 1 óra 35 perces movie és végezetül egy 2 óra 5perces movie remake ami bővítve lett pár fontos jelenettel.
Almadirr amíg az aktuális projektek között szerepel, addig biztos lehetsz benne, hogy várható
ha átkerül a felfüggesztettbe, az jellemzően valamelyik projekttag tartós távolléte vagy végleges távozása miatt van.
Igen,Ayagii fordító és mivel most elég sokat kérdezett így elég pozítivan állok hozzá 
... csak ő se ért rá tavaly befejezni,meg elég sokat változtattak a DD a regényhez képest, plusz az elejében szar volt a minőség is. de szerintem lassan befejezi, nem sok rész van így maradjunk pozitívak.
Szia Ayagii! Keresgéltem és találtam a Doulo Dalu videót 1 óra 59 perces videót és ahogy megnéztem az utolsó 3 rész bővitett változata.
https://www.daily...eo/x8q8nel
micu online (agyonkonvertált) videóval nem sokra megyünk ^^ azt kicsit olyan lenne használni, mintha ma visszavennénk a tegnap használt alsóneműnket.
Nincsen semmi probléma, nem csináltál semmi rosszat, csak jeleztem, hogy hiába van fent valahol online, "eredeti" videófájl nélkül nem fogunk tudni (és a sokadik minőségromboló konvertálás miatt nem is akarunk) dolgozni vele.
bszebi írta:
Igen,Ayagii fordító és mivel most elég sokat kérdezett így elég pozítivan állok hozzá... csak ő se ért rá tavaly befejezni,meg elég sokat változtattak a DD a regényhez képest, plusz az elejében szar volt a minőség is. de szerintem lassan befejezi, nem sok rész van így maradjunk pozitívak.
Bár idővel most is vannak gondok, csak máshogyan, azért már tudok úgy ahogy foglalkozni vele. Pl. hétvégén megcsináltam három részt, de azt meg nem mondom, hogy mikor fog kikerülni. A lényeg, hogy csinálgatom.| Ugrás a fórumra: |