Sziasztok! Az 59. rész mikor jelenik meg magyar felírattal? Csak japánul láttam, az meg nekem nem sokat mond...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Jó rész volt, de mint az előzetes is mutatta, nem változott meg a jövő... Lesz itt egy round 2! És ahogy láttam Vegita újra ringbe száll Black ellen... helyes helyes. Lássunk valami ütőset, dühöset vegitától...
Trunks-nak még mindig nem adnék nagyobb erőt amúgy, nem edz, semmit nem csinál. Még egy SSJ3-at sem adnék neki, még nem.
Egyértelmű volt, már az előzetest nem látva is, hogy ilyen egyszerűen nem zárnának le egy ilyen fasza sagát. De nagyon remélem, hogy Vegita tündökölni fog a visszavágóban.
Bár, azt nem értem, hogy semmi edzéssel visszamennek a jövőbe és most meg már helyt tudnak majd állni?! Trunksnak én sem adnék még nagyobb erőt. Mindig csak mondja, hogy most majd edzeni fog és túlszárnyal mindenkit, aztán mást sem látunk, csak hogy bambán pityereg.
Mert ez Super a Z is más volt mint a DB. Meg ahogy nem lehet b*zizni a tvben úgy itt se lehet végtagokat kiszaggatni már :/
Viszont mivel valószínűleg kiderül a hétvégén Black kiléte,leírhatná mindenki röviden tippelős játék keretében a végső teóriáját.
-Black, a jelenbéli és Beerus által most kinyírt Zamasu lelke egy alternatív Goku testben feltámasztva.
Miért kellene erősebben visszamenniük? Black és Zamasu már nem tud élni a meglepetés erejével. Tehát már nem erősebbnek kell lenni, csak felkészültebbnek. És ezt is fogják tenni, de hogy Zamasu halhatatlanságával csak Zenchan fog tudni kezdeni valamit, abban biztos vagyok. Nem véletelen lett bemutatva a gombos story. Amúgy az én teóriám szerint Black egy felélesztett és agymosott Goku vagy Goten. Viszont ennek ellent mond a Rózsaszín forma na mind1.
Szerintem Black úgy jött létre, hogy Zamasu egy Goku-klónt kívánt a sárkánytól a sajátjához hasonló személyiséggel, vagy pedig valóban a Beerus által most megölt alteregójának lelkével (bár honnan tudná, hogy Beerus megölte a múltban?).
Az pedig oké, hogy mutatták Vegitát edzeni, de könyörgök, még mindig a gravitációs kamrában, amit még Freeza után készített neki Bulma. Egy kis aerobikkal nem hiszem, hogy sokra megy már most. És hát oké, hogy eddig tudtak a meglepetés erejével élni, ami mostmár nem lesz meg, de attól függetlenül szerintem erősebb páros Zamasu és Black. A rózsaszín forma pedig Black személyes formája, nem a test határozza meg a színt, hanem a lélek. Ezzel is érzékeltetik, hogy egy Saiyan testben valami más van...
Szerintem Zamasu volt olyan okos, hogy az első kívánsága az volt, hogy ha esetleg megölik egyik univerzumban akkor Goku testébe éled újjá (reikarnácio vagy valami hasonlóra gondolok, hogy akkor született meg) vagy foglalja el a sárkány által csinált Goku testét véleményem szerint akkor abba az időzonában lesz és akkor újra megpróbálja megölni Gowasut (időgyürű miatt) és az egyik időzonában ez sikerül és vissza megy az időben a gyürüvel, hogy megakadályozza azt, hogy Zamasut megölje Bills vagyis inkább elfutnak (ez azért valószínű mert csak Blacken volt gyűrű így ő volt az aki megölte Gowasut) mert nem tudjuk mennyi idő telt el a torna óta lehet már használta a gömböket
faiden írta:
Miért kellene erősebben visszamenniük? Black és Zamasu már nem tud élni a meglepetés erejével. Tehát már nem erősebbnek kell lenni, csak felkészültebbnek. És ezt is fogják tenni, de hogy Zamasu halhatatlanságával csak Zenchan fog tudni kezdeni valamit, abban biztos vagyok. Nem véletelen lett bemutatva a gombos story. Amúgy az én teóriám szerint Black egy felélesztett és agymosott Goku vagy Goten. Viszont ennek ellent mond a Rózsaszín forma na mind1.
Nagyon durva elméletem van: Zamasu a 10-es univerzumban él. Átment a 3-asba, telemesélte az alteregója fejét, és az szállta meg Goku halott testét a 7-es univerzumban.
Egy kis emlékeztető a párbeszédekből:
Black támadja Gokut, Zamasu csillapítja: -Nem tehetek róla, ez a test akarja!
Black monólógja Goku harc után: -Ehhez a testhez illenek ezek a mozdulatok.
Black Trunks-nak: -Szemét csillagharcosok!
Vagy kevésbé biztos: Black a 6-os univerzum Gokuja. Ő lehet alapból gonosz. Az viszont tuti, hogy meg van szállva, hiszen:
Zamasu Gokuéknak: -Nem szövetségesek vagyunk, inkább rokonlelkek.
Ugrás a fórumra: |