Amúgy észrevettétek hogy xeno trunksnak a ruhája olyan mint DBS trunksnak? (Mármint az ami a kabát/köpeny alatt van)
http://www.saiyan...Trunks.jpg
https://i.ytimg.c...efault.jpg
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Amúgy észrevettétek hogy xeno trunksnak a ruhája olyan mint DBS trunksnak? (Mármint az ami a kabát/köpeny alatt van)
http://www.saiyan...Trunks.jpg
https://i.ytimg.c...efault.jpg
batai15
2 különböző idősík Zamasu járól lenne szó.
Jaeger
Már átbeszéltük régebben.
Az idősebb Trunks haja színe kék, míg a fiatalabb esetében ez lila.
Ezt a változást Bulma nál is észreveheted. Jelenleg ill. fiatalabb korábban miképp néz/et ki.
Akkoriban zöld, míg mára kék lett a hajszíne.
Szerintem végtelen számú idősík létezik és most három pont összefonódott. Én arra leszek kíváncsi, hogy a két Zamasu milyen körülmények folytán találkozott össze? Ez jövő héten kiderül. És amúgy ki-kinek van az idősíkjában? Black az eredeti Zamasu Future Trunks idősíkjában vagy a halhatatlan Zamasu? Nem beszélve arról, hogy akkor duplán tudják használni a Super Dragon Ball-okat, mert az időgyűrűvel az egyik Zamasu haza tud menni kívánni, a másik meg Future Trunks idejében tud kívánni. És ezek szerint ha majd vesztésre állnak, akkor az időgyűrűvel pikk-pakk elmenekülnek. Szinte lehetetlen őket legyőzni, a gyűrűket kell előbb valahogy elpusztítani. Túl nagy falat ez az egész Gokuéknak, még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Zenchan fog tudni kezdeni valamit velük, hiszen ott van Gokunál a gomb.
Na, most kezd igazán érdekes lenni....
Beerus tévedett, Zamasu mégsem tűnt el a létezésből és a történelem sem folytatódott onnan, ahonnan azt Zamasu halála után gondolták.
Ki a másik Zamasu? Ezek után nem lennék meglepve, hogyha az a test is csak birtokolva lenne valaki más által és aki Zamasunak néz ki, az nem Ő....
De akkor ki? Ez csak az én teóriám. ..
Toriyama jól megszívatott mindenkit! Végig azt kérdést tartotta a középpontban, hogy kicsoda Black, de most meg az a kérdés, hogy kicsoda Zamasu??
Furfangos....
Lehet,hogy a G.O.D "Destruction"-parancsa csak akkor hat, ha ugyan abban a testben van a lélek, mint amiben eredetileg lennie kell?? Gondolom ezt, mert sem Zamasu teste, sem a lelke(Aki most Gokuban van) nem semmisült meg.
Az eredeti testébe került Gokut lehet, hogy megölte viszont valamilyen módon saját magát az eredeti-immár lélek nélküli -testébe helyezhette (helyeztette?). Ezt abból gondolom, hogy ugyan az a technikájuk, gondolok itt a Ki-kardra. Logkius, hogy a gyengébb testének kívánt hallhatatlanságot...
Én arra leszek kíváncsi, hogy mit tett akkor Beerus megsemmisítő támadása? Mert szerintem valaminek történni kellett, ami akárcsak közvetetten is, de valahogyan majd befolyásolja a harcokat.
És hogy a fenébe szerezhette meg Goku testét, amikor az már évek óta a földben porlad? Ha ki is cserélte,akkor miért kellett megölni Gokut? Nem volt lelke, aki a tesébe szálljon....
De már nem csak két idősík van,nem csak Future Trunks világában élt és vírusban meghalt Goku testét foglalhatta el. Ugyanakkor az övét is ha az androidok érkezése előtt jelent meg ott Zamasu.
Viszont a gömböket használva akármilyen erősségű Gokut elfoglalhatott.Lehet sokat nem is ment vissza a múltba.
Ez akár magyarázat is lehet arra,hogy lett ilyen gyorsan ennyire erős Black. Hiszen amint rájött a Goku elleni harcokból a testben lévő potenciálra,ki is tudta aknázni.
Egyesítve 2016.10.02 16:40:45:
faiden írta:
És amúgy ki-kinek van az idősíkjában? Black az eredeti Zamasu Future Trunks idősíkjában vagy a halhatatlan Zamasu?![]()
Tehát akkor a helyzet a manga alapján az, hogy ez a Zamasu nem Trunk idősíkjából való, hanem Gokuékéból, hiszen Gokut ott nem ismerhette és a múltba vissza a gyűrűkkel nem mehetett, mert arra azok nem képesek.
Gowasunál látta a Tv-ben, hogy Goku milyen erős is lehet, ezért elment Zuno-hoz, a többit pedig tudjuk.... Ellopta a gyűrűket, amelyik közül az egyik a F.Trunks ideje volt. Mielőtt oda ment volna, kívánt egy testcserét Gokuval a S.D.B-okkal és azt a Gokut. aki az eredeti testében volt, megölte. Valószínűleg a testét is megsemmisítette. (hacsak nem ez az, amit most látunk) Itt történt még valami, mert létre kellett jönnie valahogy ennek a Zamasunak, akit most látunk.
Majd a gyűrűvel elment F.Trunks idejébe és ott elkezdett pusztítani.
De ki tudja, hogy a többi 3 gyűrűt használta-e már és azokban a világokban mi történhetett?
Meg ezek szerint vissza tud térni Gokuék idejébe is, mert Ő onnan való, már amennyiben a manga helyes és lehet rá logikát alapozni.
Egyesítve 2016.10.02 17:33:47:
KingBradley írta:
Viszont itt akad egy kis ellentmondas a Z vel szemben...
Anno, mikor Ginyu testet cserelt Gokuval, em azon volt a hangsuly, hogy a ''szelleme/lelke'' hianyaban, sose aknazhatja ki az igazi erejet? Bar lehet ez nem szamit, ha kaio rol van szo?
Ha néztétek az előzetest a 60. rész végén, ott mutatják, mi történt Zamasu idejében, síkjában. Kicsinálta Gowasu-t, elvette majd felvette a fülbevalóit. Ekkor megjelent vele szemben Black, kezet fogtak, gondolom bemutatkozott neki. Heló, én te vagy. Egy másik időből, síkból. Fogjunk össze, nyírjuk ki az embereket. Ja, és felezzük el a fülbevalókat a biztonság kedvéért. Ezek a részek még sokáig szórakoztatni fognak minket. Mivel terv nélkül mentek Gokuék harcolni, megint el lesznek verve. Ez a 2 mocsok a gyűrűvel tuti hogy fúzionálni fog. Gokuék is eljárják majd a táncot. Mivel még mindig ugyanolyan erősek lesznek, a halhatatlanság amúgy is probléma, akkor jöhet majd a gombnyomás, és Zeno egy pillanat alatt rendet fog tenni. Ezzel fog lezárulni a szezon. Goku pedig hálából bemutatja neki Vegitát, a másik jóbarátot. Készülhetünk az univerzumok bajnokságára.
Ez érdekes és fontos rész volt, annak ellenére hogy zéró harc volt benne.
Én úgy gondolom, hogy mivel testet cserélt Son Gokuval Zamasu, hozott magának egy harmadik idősíkból egy másik Zamasut segítségképpen. De akkor most vajon hány idősík mosódik össze ez az igazi kérdés... (SOn goku trunks idősíkjában már halott, vajon melyik időből csorta Goku testét?
Ugrás a fórumra: |