Mindenki ki van akadava, hogy Breivik pert nyer, míg cigány gyilkosok naponta kapnak ugyanekkora kártérítést. Csak fehér gyilkosnak nem jár. Mert ha fehér gyilkol, akkor az gonoszabb.
Duma topic 14
http://youdontkno...
Szerintetek menő vagy szomorú, hogy 1:41 a rekordom? Lehet inkább tanulni kéne.
Mármint a 49-es verzióban, nem a könnyítettben.
Masashi, vágod az osztálytársam aki elment érettségi előtt 3 hónappal a francia idegenlégióba? Kurva nagy baromságot csinált a gyerek szerintem, meg mindenki szerint is. Na de ha lehúzza azt a 15 évet ott, akkor kap francia állampolgárságot, és kurva sok nyugdíjat élete végééig.
Ha nem érettségizel le, akkor lófaszt se kapsz, ha meg elmés segély miatt hivatalba, akkor meg kiküldhetnek szedetni veled a szemetet meg a füvet nyírni a cigányokkal az út mentére.
Nyilván le akarod tenni, de most vagy benne a dologban, és soha a büdös életben nem fogsz annyit tudni mint most, főleg 3 hónap segglógázós nyár után. Én is idén érettségiek, tudom, hogy kurva nagy szívás, és a nem létező tököm kivan nekem is mindennel, de tudom, hogy hiába hagynék rá X időt, ennél jobb úgysem lenne valószínűleg.
A tanáraid meg? Egyrészt, remélem megrohadnak, másrészt nem lenne ez egy tökéletes, elegáns bosszú? Letenni az érettségit, elküldeni őket mosolyogva a kurva anyjukba, majd soha többé nem látni őket? Mert azt ne hidd, hogy szabadulsz, ha most ezt skippeled. Mehetsz vissza látni a pofájukat ősszel, csak hogy lásd, hogy a markukba röhögnek azon, hogy 'hát igen, a dilettáns Henike még mindig itt van'. Ellenben ha elmész most, ők is örülnek, hogy szabadulsz, meg te is, és mindenki jól jár, talán még le se húznak majd annyira, mint ősszel tennék. Amúgy is, az őszi érettségik mindig nehezebbek, pont az ilyen okokból, töltöttem ki eleget ahhoz több tárgyból is, hogy meg tudjam ezt erősíteni.
tldr: nincs, olvasd el.
én nem nagyon szoktam bejelölni embereket, de eddig nem úgy vettem észre, hogy időhöz kötött lenne.
Ma megnéztem az új dzsungel könyvét, tök kircsi lett. Jövőhéten meg még be kéne iktatni az Amerika kapitányt, de vizsgák lesznek. Nem akarok még hazamenni, vagyis hát inkább majd vissza akarok ide jönni.
Nekem egyszer egy csajra való ráírás rejtelmeiről mesélt egy srác, aki rácsodálkozott, hogy ráírtam valakire. Azt mondja, hogy hogy mertem úgy írni neki, hogy előtte nem lájkoltam. Azt mondja, ő nem merné. Minimum 4 képét be kell lájkolni, és ha kettőt visszalájkol, akkor ráírhatsz xDD.
De így végig full komoly fejjel mondta, oké amúgy óriási mókamester a srác, meg ezt is poénból mondta, de szétröhögtük rajta magunkat olyan beleéléssel adta elő.
Nekem is van egy közeli haverom, aki francia légióba készül és nyáron megy ki. Én baromira tisztelem a srácot, hogy mennyire elszánt, szerintem nála testben és lélekben edzettebb emberrel még nem találkoztam soha. Becsülendő. Inkább az az élet, mint a kényelmes szürke fos itthon, ami bár kurva kemény, de az anyagi életed be van biztosítva, itt meg csak a végeláthatatlan kilátástalanság van.
Hát nem tudom, azért inkább itthon (vagy esetleg valamelyik közeli országban), békés körülmények között élve hoznám ki magamból a (talán nem is annyira kisszámú) lehetőségekhez mérten a maximumot, mint hogy lelövessem magam valami világvégén lévő csöves országban, ki tudja, miért.
mint hogy lelövessem magam valami világvégén lévő csöves országban, ki tudja, miért.
Ugrás a fórumra: |