Hát, Aes, most nem megsérteni akarlak, de ezerszer értelmesebb gman faszságairól beszélni, mint azt nézni, hogyan lájkolgatjátok egymást Capaccal bromance szintű magasságokban.
Duma topic 14
Hát, Aes, most nem megsérteni akarlak, de ezerszer értelmesebb gman faszságairól beszélni, mint azt nézni, hogyan lájkolgatjátok egymást Capaccal bromance szintű magasságokban.
Igaz, helyette felkerekedhetnénk befogni ezeket a cukiságokat, amiket összeírtam. Capac kapja a zsidó ügyvéd befogásának szerepét.
Btw kaptam egy e-mailt, amiben pár, más lényekkel kapcsolatos tapasztalataimról/találkozásomról szeretett volna részletesebb leírást egy emberke és firkáltam a sztorihoz neki Painttel az egyik találkozásomhoz egy ábrát.
Saphira írta:
Saphira írta:
A fórum párosai amik/akik kialakultak:
Aes - Capac
Coelho - Gdat
Niki - Heni (igen, nekik nevük is van. )
Saphira - Sabaku
Kaze - Ishida - De csak mert ők olyanok mint Gdaték, egy személy.
Valamiért nincs kevert nemű páros. O.o
Rájöttem amúgy, hogy a legjobban a like-dislikeot a vicc topicban lehet használni és megmutatni mennyire szar egy vicc, vagy jó.
Volt egy teszt amit anno belinkeltem majd 2 évre rá megint feljött itt a Dumában anno. Mikor elsőnek csináltuk ugyan az jött ki nekünk Sevával, majd 2 évre rá, változott valami, de picit és ugyan az jött ki nekünk megint. Akkor beszéltük meg, hogy lelkitársak vagyunk. (Mármint első alkalomkor)
Meg még Saphira - heo is ugyan ilyen volt.
Helikon napok voltak Keszthelyen a hétvégén. Tiszta nosztalgikus volt az egész. A volt sulim színjátszós csapatát megnéztem csütörtökön, a darab maga borzasztóan tükrözte a Tanárnő ideáit, mellőz minden modernséget, csakis kizárólag a hagyományokra, meg a népi motívumokra és persze Örkényre tud építeni, de ehhez képest szépen megoldották.
Persze voltak új tagok is, de a régiek, akiket még én is ismertem,ott voltak szinte mind, és olyan édesen örültek, mikor találkoztunk. :3 Jó érzés, ha az embert szeretik, még egy év után is, pedig nem beszéltem velük tavaly óta... Kaptak egy bronz minősítést.
No igen, Szépvíz legendájából nem lehetett többet kihozni és tényleg nem a tehetséggel volt itt a gond. Gratulálok nekik!
Vicces azt mondani, hogy ó, a kicsik milyen édesek, holott mind magasabbak nálam. XD
Azontúl pénteken haverom rávett, hogy kapcsolódjak be a néptánc estbe... már ezerszer próbáltam vele megértetni, hogy semmi ritmusérzékem nincs, de ő ezt váltig tagadta. XD Mindegy, azért ragaszkodik hozzá, hogy egyszer megtanít táncolni. Amúgy nem volt rossz... pláne nézni.
Az utolsó táncokat már ő sem vállalta be.
Coelho am nagyon random lett "animés". Ismertem vagy 3 éve már. Telibeszarta az animéket és egyszer csak egyik pillanatról a másikra DB rajongó lett. Mára el is múlt. De emiatt mondtam, hogy akkor gyere már ide is. Mindenesetre a mai napig értetlenül állok ez előtt az esemény előtt.
Ez gondolom olyan lehetett, mint amikor nekem a semmiből vagy egy fél évig tériszonyom lett. Se előtte nem volt semmi, se utána azóta sem, de akkor valamiért rám jött a dolog. Ez volt vagy 5 éve már.
Sinistam jól mondja, sajnos ki kell jelentenünk, hogy hülyék vagytok.
Ugrás a fórumra: |