A 65. rész címe ez: "Final Judgment?! The Suprame God's Ultimate Power" A suprame god alatt valószínűleg Zamasu és Black fúziójára gondol (ami kb 100%, hogy lesz). Na most tegyük fel, hogy nem erre gondol és lesz Goku+Vegeta fúzió (ami attól függetlenül, hogy most kire érti, lehet, hogy lesz), miért pont Gogeta? Hadjuk is, hogy miért. Inkább elmondom én miért NEM Gogeta:
-Kezdjük ott, hogy ha használnák is a táncos fúziót, akkor azt tuti nem Gogettának hívnák, mivel az a név nem "canon" és Toriyama tuti nem használná. Valószínűleg Vegettónak hívnák ugyan úgy (hisz amúgy is minek változtatnák meg?)
-A táncos fúzió minden értelemben rosszabb a potoránál. Gyengébb, időlimitje van, esély van rá, hogy elrontják és ha még ez nem lenne elég, Vegeta nem is tudja (most az ilyen movie szintű bs lehetőségeket mint, hogy a harc közben tanulja meg inkább hadjuk)
-Black már alapból erősebb mint Goku és Vegeta. Ha most hozzáteszed azt, hogy Zamasuék egy jóval erősebb fúzót használnak, akkor ott tartunk, hogy ezzel az erővel alap formájukban is mehetnének fúzió nélkül ellenük, mert kb ennyi esélyük lenne. Még ha azt nézzük, hogy Zamasu valamivel gyengébb mint Gokuék (még ha sokkal is) és lejjebb húzná Black erejét, ez még mindig nem egyenlítné ki potora és a táncos fúzió közti különbséget
Szóval ha lesz is fúzió (amit én személy szerint remélem, hogy lesz) akkor az tuti, hogy potora használatával fog történni.
Számolgattam, rajzolgattam, rájöttem.
3 síkunk van. 1: Trunks-é, ahol jelenleg is szenvednek hőseink. Ezen a síkon Zamasu nem ismerte a szívbeteg halott Gokut, attól függetlenül véghezvitte a tervét.
2: A tipikus Z széria síkja, ahol eddig is voltunk. Gokuék élnek, Bills is edzi őket. Zamasu itt is végigviszi a tervét, itt viszont ismeri hőseinket, belőle lesz Black.
3: Trunks ebbe a 2-es síkba kavart bele, amikor visszajött, és Black-re hívta fel a figyelmet. Itt bár megöli Bills Zamasut, az 1-es és 2-es síkot a gyűrű miatt ez nem érinti.
Az eredeti idősík az Future Trunksé, és Goku a saját idejében ment el Zeno-hoz, ergo biztos, hogy ő belelő is több van.
Épp az előbb írtam, hogy nem tudni, h melyik lehet az eredeti. F.Trunksé nem lehet, mert Black létét éppen az hozta létre, hogy Trunk visszament az időben Gokuékhoz, akik így találkoztak Zamasuval, akiből Black lett. Gokuéké sem lehet, mert ott elvileg nem volt okuk találkozni,mivel Trunk nem jött vissza. Az a kérdés, hogy a TV ben Gowasu akkor is látta-e volna, ha nem találkoznak.
Ne haragudj de te kevered az egészet. Az, hogy Black a jövőben van, miért jelentené azt, hogy nem F-Trunksé az eredeti idősík? Hisz ő az idő gyűrűjét használta abból a hamis idősíkból, amit F.Trunks létrehozott. Nem is egyet hozott létre, mert háromszor utazott az időben.
Ahhoz, hogy Black létezzen, találkozniuk kellett Zamasuval Gokuéknak , ami a jelenlegi helyzet szerint csak úgy lehetséges, ha Trunk visszajön, aki elmondja, hogy van egy olyan fickó aki Gokunak néz ki és mindenkit gyilkol. Ha nem találkozik Goku Zamasuval, akkor nincs Black, mert Zamasu simán kinyírja Gowasut és utána nem tudjuk, hogy mi van...
A baj az, hogy rengeteg kérdést felvet a következő: Mi van akkor, ha nem találkoznak? Hall-e Zamasu a hatodik és hetedik univerzum közötti viadalról, következésképpen a Super sárkány gömbökről?
A gyűrűvel előre megy az időben, ezzel létrehozva egy újabb idősíkot
Szerintem a gyűrűvel nem hoznak létre új idősíkot. Pont hogy egy idősík létrejöttekor keletkeznek gyűrűk. Meg akkor már nagyon nagy lenne a kagyvasz, most még nagyjából érthető.
Ezzel egyet értek! Sose mondta senki, hogy a jövőbe utazással is keletkezik egy új sík! Pl: Gowasu miért nem mondta, hogy egyel több gyűrű van a dobozban, mert Zamasu kettévágta azt a szörnyet? Elvileg befolyásolta az eseményeket, mert megölt egy élőlényt, aki annak a bolygónak a sorsában szerepet játszhatott volna! Szerintem ezt a dolgot önkényesen a saját teóriád igazolására találtad ki, Morbyd. Bár tetszenek, amiket eddig írtál, ez szerintem most baromság.
A gyűrűvel előre megy az időben, ezzel létrehozva egy újabb idősíkot (1.22) (feltételezve, hogy ez a gyűrűvel már lehetséges és nem egy már meglévő idősíkba megy vissza, hanem újat hoz létre. De ez valamennyire még logikus is lenne, hisz az idősíkot amiben van, nem a gyűrű hozta létre egy másik idősíkból....
A gyűrűk nem is tudnak idősíkot létrehozni! Az események megváltoztatásának hatása, mint új idősík létrejötte, kizárólag a múltra igaz! Mint említettem: Nem jött létre új gyűrű, amikor Zamasu kettévágta azt a dinoszaurusz bunkósbotos izét, szóval ez a logikai állításod itt megbukott.
De van itt még valami: Ahhoz, hogy használja Zamasu a gömböket, 1 évre előre kellett mennie, mert a torna után használták. Akkor már itt létrehozta volna az új idősíkot , ha úgy van, ahogy mondod. Előre megy, testcserét kér. Itt elvileg vissza kellett volna térnie a jelenbe nem? Nem tudjuk, hogy visszatért-e, vagy innen azonnal megy megölni Gokut, majd Trunk idejébe?
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.10.09. 17:40
Mivel a Kaio-k egész nap teáznak és tévéznek, pont arra a 6-os 7-es univerzum csatára kapcsolták a műsort. Az öreg mint láttuk elmondott Zama-nak mindent a gömbökről, aki tovább érdeklődött a mindentudónál.
Jól mondták Black-ék: az összes síkot Trunks váltotta ki, hiszen az ő utazása pont mindig egy egy élőlény halálához vezett.
Én abból indulok ki,hogy ha Trunk eredetileg nem Blackel találkozik a jövőben és Zamasu nem találkozik Gokuval, akkor sem a gömbörkől nem tudna semmit és Gokuról sem. De mivel létezik, ehhez meg az kell, hogy Trunk visszajöjjön és figyelmeztesse őket.
Mivel a Kaio-k egész nap teáznak és tévéznek, pont arra a 6-os 7-es univerzum csatára kapcsolták a műsort. Az öreg mint láttuk elmondott Zama-nak mindent a gömbökről, aki tovább érdeklődött a mindentudónál.
Jól mondták Black-ék: az összes síkot Trunks váltotta ki, hiszen az ő utazása pont mindig egy egy élőlény halálához vezett.
Igen, ez a TV-s téma lehet megoldás. Valamilyen módon Zamasunak értesülnie kellet Goku létéről, máskülönben az egész egy logikai bukfenc. Ami nekem nem tetszik az az, hogy mielőtt nem találkoztak személyesen, Gowasu azt sem tudta, hogy kicsoda Goku... pedig akkor már vége volt a tornának is! Arról sem tettek említést, hogy igen, értesültek a 12 univerzum leendő csatájáról! Még így is elfogadhatóbb lenne, szerintem....
Számolgattam, rajzolgattam, rájöttem.
3 síkunk van. 1: Trunks-é, ahol jelenleg is szenvednek hőseink. Ezen a síkon Zamasu nem ismerte a szívbeteg halott Gokut, attól függetlenül véghezvitte a tervét.
2: A tipikus Z széria síkja, ahol eddig is voltunk. Gokuék élnek, Bills is edzi őket. Zamasu itt is végigviszi a tervét, itt viszont ismeri hőseinket, belőle lesz Black.
3: Trunks ebbe a 2-es síkba kavart bele, amikor visszajött, és Black-re hívta fel a figyelmet. Itt bár megöli Bills Zamasut, az 1-es és 2-es síkot a gyűrű miatt ez nem érinti.
Már aDB. Super is a 4. idősíkon kezdődött, de ne zavarjon! Szerkesztette: Rotcsa - 2016.10.09. 18:00
Az eredeti idősík az Future Trunksé, és Goku a saját idejében ment el Zeno-hoz, ergo biztos, hogy ő belelő is több van.
Épp az előbb írtam, hogy nem tudni, h melyik lehet az eredeti. F.Trunksé nem lehet, mert Black létét éppen az hozta létre, hogy Trunk visszament az időben Gokuékhoz, akik így találkoztak Zamasuval, akiből Black lett. Gokuéké sem lehet, mert ott elvileg nem volt okuk találkozni,mivel Trunk nem jött vissza. Az a kérdés, hogy a TV ben Gowasu akkor is látta-e volna, ha nem találkoznak.
Ne haragudj de te kevered az egészet. Az, hogy Black a jövőben van, miért jelentené azt, hogy nem F-Trunksé az eredeti idősík? Hisz ő az idő gyűrűjét használta abból a hamis idősíkból, amit F.Trunks létrehozott. Nem is egyet hozott létre, mert háromszor utazott az időben.
Ahhoz, hogy Black létezzen, találkozniuk kellett Zamasuval Gokuéknak , ami a jelenlegi helyzet szerint csak úgy lehetséges, ha Trunk visszajön, aki elmondja, hogy van egy olyan fickó aki Gokunak néz ki és mindenkit gyilkol. Ha nem találkozik Goku Zamasuval, akkor nincs Black, mert Zamasu simán kinyírja Gowasut és utána nem tudjuk, hogy mi van...
Még mindig nem értem, hogy szerinted ez miért jelenti azt, hogy nem Future Trunksé az eredeti idősík.
Nem arról az idősíkról való Black. Az a Zamasu meghalt. És abszolút rossz az egész amit írtál, olvasd el Morbyd-ét.
Szerkesztette: faiden - 2016.10.09. 18:07
faiden Ennek a F.Trunks-nak az idősíkja semmiképp nem lehet az eredeti, mivel volt egy másik F.Trunks is, akit Cell megölt. Annak pedig mindenképp egy "eredetibb" idősíknak kell lennie.
Még mindig nem értem, hogy szerinted ez miért jelenti azt, hogy nem Future Trunksé az eredeti idősík.
Már az előbb feljebb írtam, hogy valszeg minden oké, ha a TV-ben anélkül is látta, hogy találkoztak volna.... De ha ez nem így lett volna, akkor:
Hogyan jött létre Black? Black a Gokuék idejéből származó Zamasu, aki elment a FT. idejébe repítő gyűrűvel, mint azt a mai részben megtudtuk. Trunk emiatt ment vissza Gokuék idejébe. Ha Trunk idején eredetileg nem létezett Black (és nem létezhetett, mert ma mondta el, hogy ő az eredeti , Gokuék idejéből való Zamasu), akkor Trunk elvileg vissza sem kellett volna, hogy menjen és az egésznek meg nem történtnek kellene lennie. Tudom, h ez most vicces , de ha belegondolsz, igaz. Tehát Zamasunak mindenképp értesülnie kellett Goku létéről, ha személyes találkozóból nem is, a TV-ből , vagy később a tornáról mindenképp. A bajom ezzel az , hogy nem magyarázták meg elég pontosan, pedig szerintem egy nagyon lényeges eleme az egésznek.
Hogy Trunk idejében történt valami, az már nekem is biztos, de hogy eredetileg miképpen, arra lehet egy csomó teóriát gyártani.
A 65. rész címe ez: "Final Judgment?! The Suprame God's Ultimate Power" A suprame god alatt valószínűleg Zamasu és Black fúziójára gondol (ami kb 100%, hogy lesz). Na most tegyük fel, hogy nem erre gondol és lesz Goku+Vegeta fúzió (ami attól függetlenül, hogy most kire érti, lehet, hogy lesz), miért pont Gogeta? Hadjuk is, hogy miért. Inkább elmondom én miért NEM Gogeta:
-Kezdjük ott, hogy ha használnák is a táncos fúziót, akkor azt tuti nem Gogettának hívnák, mivel az a név nem "canon" és Toriyama tuti nem használná. Valószínűleg Vegettónak hívnák ugyan úgy (hisz amúgy is minek változtatnák meg?)
-A táncos fúzió minden értelemben rosszabb a potoránál. Gyengébb, időlimitje van, esély van rá, hogy elrontják és ha még ez nem lenne elég, Vegeta nem is tudja (most az ilyen movie szintű bs lehetőségeket mint, hogy a harc közben tanulja meg inkább hadjuk)
-Black már alapból erősebb mint Goku és Vegeta. Ha most hozzáteszed azt, hogy Zamasuék egy jóval erősebb fúzót használnak, akkor ott tartunk, hogy ezzel az erővel alap formájukban is mehetnének fúzió nélkül ellenük, mert kb ennyi esélyük lenne. Még ha azt nézzük, hogy Zamasu valamivel gyengébb mint Gokuék (még ha sokkal is) és lejjebb húzná Black erejét, ez még mindig nem egyenlítné ki potora és a táncos fúzió közti különbséget
Szóval ha lesz is fúzió (amit én személy szerint remélem, hogy lesz) akkor az tuti, hogy potora használatával fog történni.
én azt tudom ki gondolom hogy potorát ellopják gokuék és így fognak egyesülni max.
trunksz düha elég meg nem magyárazhatatlan nem baj de elég badass érdekes megint tudja istenekkel tartani a harcot
Van egy 0. síkunk is, amiben minden főhős halott, mert Cell megölte Trunks-ot. De onnan még Cell is elment, azon a síkon max Bubuék tudtak tovább rombolni. Lehet hogy ott is van egy Zamasu.
Már az előbb feljebb írtam, hogy valszeg minden oké, ha a TV-ben anélkül is látta, hogy találkoztak volna.... De ha ez nem így lett volna, akkor:
Hogyan jött létre Black? Black a Gokuék idejéből származó Zamasu, aki elment a FT. idejébe repítő gyűrűvel, mint azt a mai részben megtudtuk. Trunk emiatt ment vissza Gokuék idejébe. [b]Ha Trunk idején eredetileg nem létezett Black (és nem létezhetett, mert ma mondta el, hogy ő az eredeti , Gokuék idejéből való Zamasu), akkor Trunk elvileg vissza sem kellett volna, hogy menjen és az egésznek meg nem történtnek kellene lennie.[/b] Tudom, h ez most vicces , de ha belegondolsz, igaz. Tehát Zamasunak mindenképp értesülnie kellett Goku létéről, ha személyes találkozóból nem is, a TV-ből , vagy később a tornáról mindenképp. A bajom ezzel az , hogy nem magyarázták meg elég pontosan, pedig szerintem egy nagyon lényeges eleme az egésznek.
Hogy Trunk idejében történt valami, az már nekem is biztos, de hogy eredetileg miképpen, arra lehet egy csomó teóriát gyártani.
Egy mondatra reagálnék. Kihúztam feketével.
Az előző rész végén Trunks pont erről beszélt Bills-nek és a többieknek. Azt mondta, hogy ha igaza lenne bills-nek, hogy ezzel a gyilokkal kihatott a jövőre, vagyis Black eltűnt, akkor Neki is el kellett volna tűnnie abban a pillanatban hiszen nem ment volna vissza a múltba Gokuékhoz segítséget kérni. De mivel még ott van és beszélgetnek, így tuti h valami balul sült el és még mindig él Black. Ha pl levágnák Black újját és ő eltőrlődne, amiatt amit Bills mondott akkor mindenki eltűnne és éppen Bills-el edzenének és senki sem tudna semmiről.
Hogyan jött létre Black? Black a Gokuék idejéből származó Zamasu, aki elment a FT. idejébe repítő gyűrűvel, mint azt a mai részben megtudtuk.
Gondolj már bele, ha Gokuék idejéből származik Black, akit Beerus megölt, akkor hogy-hogy most Gokuval harcol, akit elvileg kinyírt és átvette a testét? Itt máris bukik az egész elmélet. Ő egy megint másik idősíkból származik.
Innetől jönnek már kissé labilis lábakon álló ötletek. Trunks valószínűleg elmondja, hogy hogyan néz ki Zamasu (ugyebár itt nem úgy mint Goku), amit Beerusék fel is ismernek. Így aztán Goku-val elmennek a 10-es univerzumba (itt valószínűleg azért viszik Goku-t is, mert nagyon harcolni akar Zamasu-val vagy valami hasonló, nem pedig azért mert úgy néz ki mint Goku).
Na várjál.... Azért nem ölték meg már Gokuék a mi időnkben, mert nem voltak benne biztosak, mivel Black testében volt és emiatt (vagy nem emiatt) más volt a ki-je is. Ezek szerint Zamasu pedig nem jött át a tér-idő nyomon úgy, mint Black , mert ha igen, akkor már ott helyben kitörölte volna Beerus a létezésből,(már amennyiben a gyűrű miatt ez lehetséges lett volna) mivel Whis tudta, h ki Ő. Ezek után pedig sokkal nagyobb figyelemmel lettek volna a jelen Zamasura,ez nem kétséges.
Később Zamasu (1.21-es) megöli Gowasu-t (itt szintén kell az, hogy Beerusék ne leskelődjenek utána), elveszi a gyűrűt és a potorát, majd a gömbökkel megszerzi Goku testét és meg is öli őt.
Ahhoz, hogy megszerezze a testét már eleve előre kell mennie 1 évet.
Csak ott ölheti meg Gokut, mivel a mi idővonalunkon mindenki él.
A gyűrűvel előre megy az időben, ezzel létrehozva egy újabb idősíkot (1.22)
Ezek szerint Te azt gondolod, hogy innen megy még egy évet, majd Zamasuhoz, igaz?
Amúgy azt miért gondolod, hogy előre utazással is változik a történelem??
Sem Zamasu dinoszaurusz kettévágása után nem keletkezett új gyűrű, sem új idősík másolat Azután sem lett gyűrű, hogy Trunk megölte az androidokat, majd Cellt saját idejében. Ezek szerint akkor lennie kellett volna, nem?
(feltételezve, hogy ez a gyűrűvel már lehetséges és nem egy már meglévő idősíkba megy vissza, hanem újat hoz létre. De ez valamennyire még logikus is lenne, hisz az idősíkot amiben van, nem a gyűrű hozta létre egy másik idősíkból, így miért is menne abba vissza?
Szóval miért hozna létre újat?
A gyűrűk nem hoznak létre új síkot, amit meg ezután írsz, mármint hogy: " nem a gyűrű hozta létre egy másik idősíkból" pedig abszolút nem tudom hová tenni..... Nem értem,hogy itt még milyen "másik " idősíkra gondolsz azon felül, amit ráadásul rosszul magyaráztál meg?
Hogyan jött létre Black? Black a Gokuék idejéből származó Zamasu, aki elment a FT. idejébe repítő gyűrűvel, mint azt a mai részben megtudtuk.
Gondolj már bele, ha Gokuék idejéből származik Black, akit Beerus megölt, akkor hogy-hogy most Gokuval harcol, akit elvileg kinyírt és átvette a testét? Itt máris bukik az egész elmélet. Ő egy megint másik idősíkból származik.
Most mondta el a mai részben Black maga, hogy onnan való, csak a gyűrűk miatt nem hallt meg.
Elmondom, mi történt:
Black előre ment 1 évet, hogy kiváltsa a time limitjét a super dragon balloknak!
Itt testet cserél, megöli Gokut és a családját. (ez a jövő) Aztán visszajön az eredeti idősíkba, ahol még élnek és onnan megy el F.Trunk idejébe azzal a gyűrűvel ami akkor keletkezett, amikor Trunk visszajött, de már sikerült legyőzniük Cellt. Szóval a legújabban keletkezettel, majd szövetkezik önmagával F.Trunk idején.
A visszatérése után nem bántotta Őket, ez magyarázza, hogy miért él mindenki, de van egy idősíkunk, amibe nem láthatunk több bepillantást annál,minthogy Goku és a családja halott, meg h minden Istent megöltek ott is és F. Trunk idejében is.
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.10.09. 19:16