Rotcsa írta:
Igen, ez bizonyítja azt, hogy amit mondok, az alátámasztott. Black Gokuék idejéről való. De mit kell ezt nekem magyarázni, nem is értem, Black maga mondta!! A gyűrű miatt bukott meg a Beerus "Hakai!" -ja!
Black nem mondott ilyet, vagyis nem arra gondolt amire te. Ő azt mondta, hogy Trunks időutazgatásai miatt jöhetett létre. Egy olyan idősíkról, amiről a következő részekben lesz magyarázat. A másik meg gyűrű ide vagy oda, akkor kit ölt meg Beerus? Senkit? Egy hologrammot? Meg ez hogy előre ment a gyűrűvel az időbe és ott cserélt testet Gokuval, majd visszatért, de akkor még mindig nem értem hogy honnan lett szalajtva a megölt Zamasu? Neki akkor már Blacknek kellett volna lennie, gyűrűvel az ujján. Szóval Black nem lehet az a Zamasu, akir Berrus kinínyirt és mivel másik nincs, kijelenthetjük hogy nem Gokuék idősíkjáról való.
Nem ezt mondta??!
Zöldfej Zamasu, a jövőben:
"I have teamed up with the Zamasu, who came from the past"
Black:
"Haven't you noticed, yet, Son Goku?
It is I, who despite being a God, was pitifully defeated by you, a mere human..... The former kaio, Zamasu!"
Felhívnám a figyelmed a feketével kiemelt részére a monológnak!! Defeated!! Mit jelent ez , szerinted, ha nem azt, hogy harcoltak??! Ha pedig harcoltak, akkor honnan való?! Na ugye....

Szerkesztette: Rotcsa - 2016.10.09. 20:24