Köszi a fordítást joshx05-nek, a lektorálást Kaukazusi Gyikember-nek, a formázást Tomello-nak!
(Elnézést ha rosszul ragozom a neveket)
Szerkesztette: Bbencez89 - 2021.01.31. 19:04
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Ten írta:
Köszi a fordítást! Imádom a rész leírásokat
Srácok ezer hála és köszönet, hogy viszitek az animét. Megint az volt, hogy elkezdtem nézni és már vége is. Hihetetlen mennyire be tud szippantani
Abba ne hagyjátok ezeket a "felkonferálásokat" és ez mindenkinek szól, minden egyes projecthez, nagyon fel tudjátok vele spanolni az embert
Nem gondoltam volna hogy Toudou ennyire szájbarágósan fogja tanítani Itadorit,azt hittem sokkal inkább kényszerhelyzetbe fogja állítani több harc által, kellemes csalódás volt. Ha már pedagógusi véna volt neki említve, én még egy költőit is mellé biggyesztek.
Érdekes volt ez a Mechamaru, a Fegyverváltozat képességénél nem darabok váltak ki az alkarjából, hanem kinőttek az alkarjából... What??? Nano-technológia?. Ráadásul messziről irányítja a robotot(Nagato, Yahiko... Ti vagytok azok?
) Plusz megismertünk még egy kötést. Nem csoda, hogy Közép-elsőosztályú a csávó.
Panda sem marad le mögötte három belső mag, nem semmi, nem kéne személyiségzavarának lennie? Vagy én közelítem meg rosz oldalból a dolgot?
. Akárhogy is, jó harc volt. Mikor Panda hátsóval odébb invitálta Mechamarut azon hangosan felnevettem
. A személyisége kicsit hasonlít Gojoéra, egyáltalán nem ugyan az, de van hasonlóság.
Az ed meg kezd egyre jobban tetszni...
Toudou meg Itadori legjobb barátok Igy a legjobban próbálja meg őt tanítani.
Itadori amugy miért nem volt ott a rangsorban amikor Panda gondolkodott? Ő igy vajon hol lehet?
3 magja van Pandának de én úgy értelmeztem, hogy attól egy személyiség a főnők a többiek csak kölcsönadják az erejüket.
16. rész
Szépen feldolgozták Toudou beszédét a filmszalagos dupla oldallal.
"Panda janai, Katsura da!"
A Mechamaru harc tetszett, viszont újfent anime eredeti időhúzáshoz nyúltak. Amikor Panda mondta, hogy nála van az előny közelharcban, a mangában azt követően dobta Mechamaru rögtön a cserepet felé. Felesleges volt az a 1,5 perc extra üldözés, le a tetőről, ismét fel a tetőre. OP + ED + Anime eredeti üldözés + Juju Kósza = 6 perc mínusz megközelítőleg. És így is fel lett dolgozva 3 fejezet.
Szegény Mechamarut küldik az ijesztő Senpaiokhoz a csajok, pedig van elég baja így is...
Yuuji valószínűleg azért nem szerepelt Panda rangsorában, mert semmilyen alapja nincs róla Megumi megjegyzésén kívül, plusz azt is mondta, hogy nem számoltak vele. Én Megumi alá tenném, függetlenül a főszereplői mivoltától. Két dolgot tud: Borzasztóan erős fizikálisan, ösztönösen harcol, valamint átokerőt bocsát ki. Nem túl változatos fegyvertár, abban pedig naiv lenni bízni, hogy mindig olyan ellenfelet kap, aki ellen ez elég. Ugyanakkor a rangsor nem minden, ezt a következő részben valaki majd szemlélteti.
Jaeger írta:
Itadori amugy miért nem volt ott a rangsorban amikor Panda gondolkodott? Ő igy vajon hol lehet?
Köszi az új részt!
Az egyébként mennyire szabályos, hogy Panda csapattag? Egy báb tekinthető jujutsu sámánnak?
#lex094, én arra tippelek, hogy a magjai regenerálódni fognak, hiszen az első találat után is azt mondták, hogy nem kell aggódni miatta, pedig nem is tudták, hogy 3 van neki.
@Csillaghullas egyetértek, főleg mivel a harc után visszaalakult a Panda alakba, szóval gondolom, addigra regenerálódott. Nekem az egész átokbábos izé az elején fura volt, mert Yaga igazgató alapján azt hittem, hogy az átokbábokat valaki irányítja, így az jutott eszembe, hogy akkor Pandát az igazgató irányítja.
Persze aztán leesett, hogy mi van. Mostanában találgatom, hogy vajon a következő részekben kiknek a csatáit fogják mutogatni.
Toge szerintem csak a végen lesz benne, a kövi részben tippem szerint Itadorit, Mait és Kugisakit fogjuk látni.
Köszönöm a feliratot, direkt nem fordítást írok, hogy mindenki érezze a törődést.
Ugrás a fórumra: |