Szerintem is megtudják "otthon" mi történt Gokuval, ezért is győzködi Chi Chi Kurirint.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nekem most ez a rész nem tetszett annyira. Trunks átalakulása kicsit légből kapottnak tűnt. Fura volt az egész Goku és Vegita is előremegy az időben, harcolni Blackék ellen, de nem is edzettek, lesz ami lesz alapon harcoltak, mikor tudták, hogy elég erősek. Amúgy ez milyen átalakulása lehet trunksnak? Talán sárga SJ3 egy továbbfejlesztett változata, vagy csak SJ2 feletti szint?
Látom szépen pörögnek itt a hozzászólások.
Amúgy egyet értek az előttem szólóval. Érdekes ez a lesz ami lesz tényleg meghalt-e Zamasu elmélet ha el is felejtjük az idősíkokat.
Vegitára leszek kíváncsi mit is mutat, tus-e valami újat mutatni, ha már megvédené a világot. Na meg Trunks új formájára ami félig meddig ssj félig meg ssjb. Gondolom valahol a kettő között áll, de hogy is érte azt el semmi edzés vagy más nélkül.
De amúgy tényleg csodálatos a csillagharcosok teste hogy még erősebb lesz már csak a sérüléstől is.
Amúgy meg tényleg Trunks kis csókjára meg Goku beszólásának. Mert csak úgy hírtelen nekem is eszembe jutott egy jelenet amikor Goku is csókolta chi chit. Szerintem eleve volt olyan az esküvős részekben is de az nem biztos, de a Z-ben amikor Goku éppen elvitte Gohant edzeni a robotok előtt a tér idő szobájába a búcsúzkodáskor pl megcsókolta őt.
KingBradley írta:
Má mé lenne unalmas? Ez a jelen ARC gerince...
A két kölyök is elmehetne edzeni Bills-hez. Fúzióval elérték a 3-as szintet, akkor ott lehetnének kékek. Gohan remélem idővel rendbe jön, már vékonyabb mint Trunks. Őt is miért kellett így elcsúfítani? Mint aki hetekig böjtöl. Bár Black ahogy elintézte a jövőt tényleg macskakaján élnek.
goku5 írta:
Látom szépen pörögnek itt a hozzászólások.
Amúgy egyet értek az előttem szólóval. Érdekes ez a lesz ami lesz tényleg meghalt-e Zamasu elmélet ha el is felejtjük az idősíkokat.
Vegitára leszek kíváncsi mit is mutat, tus-e valami újat mutatni, ha már megvédené a világot. Na meg Trunks új formájára ami félig meddig ssj félig meg ssjb. Gondolom valahol a kettő között áll, de hogy is érte azt el semmi edzés vagy más nélkül.
De amúgy tényleg csodálatos a csillagharcosok teste hogy még erősebb lesz már csak a sérüléstől is.
Amúgy meg tényleg Trunks kis csókjára meg Goku beszólásának. Mert csak úgy hírtelen nekem is eszembe jutott egy jelenet amikor Goku is csókolta chi chit. Szerintem eleve volt olyan az esküvős részekben is de az nem biztos, de a Z-ben amikor Goku éppen elvitte Gohant edzeni a robotok előtt a tér idő szobájába a búcsúzkodáskor pl megcsókolta őt.
62.
Az epizód hangulata valahogy egész pofásra sikeredett.
Trunks SSJ2B0,5
Gyakorlatilag egy a Blue szintjére Boostolt SSJ2. Van olyan erős, de azért látszik hogy eléggé megterheli.
Az ő szemszögéből valószínűleg csak percekig marad együtt a két meleggel, míg Gokuék visszatérnek, de az is bőven kikészíti majd.
A Masenko egy jó ötlet.
Az kizárt, hogy Goku Piccolotól tanuljon
A Mafuuba tanulásának módja viszont nem releváns.
1. Nem hinném hogy Gokunak gyakorolnia kéne a köcsögbe célzást.
2. Valahogy nem igazán illett az epizód hangulatához
3. Nullázva lett a technika kockázati faktora
63. előzetes.
Mivel van megöltve az a puska? / Mai mit szívott?
Érdekes rész volt, a mostani részben érdekes, hogy Trunks néha kékre vált néha sima sárga, ergo az jött le még nem teljesen tudja uralni ezt a szintet. Nem volt még angol felirat ergo japánul néztem, nem tudom a részben volt-e róla szó, de a Mafuba szerintem csak azért volt anno Dragon ballban halálos, mert nem volt Zseniális Teknős elég erős hozzá hogy használja. Mondjuk lehet ez a technika 300 energiaegységet igényel, de neki csak pl 200 volt.
Ugrás a fórumra: |